Liever uw plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 03 8080 258 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen u tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

Askja Reizen hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Jouw opgeslagen reizen

Trips

Canada
Ruimte, stilte, wild en een prachtige natuur

Terug
Kies een pagina:

Door Canada reizen geeft u het ultieme gevoel van vrijheid. Een land van contrasten, bezoek in het oosten de spectaculaire Niagara Falls of de charmante vissersplaatsjes in Nova Scotia en Newfoundland. In west-Canada geniet u van de Rocky Mountains, azuurblauwe meren aan de Icefields Parkway en een spectaculaire kustlijn.

In Canada heeft u overal de kans om zomaar wild tegen te komen. Ga op zoek naar orka's en dolfijnen en geniet van het onverwachte moment waarop u zwarte beren, grizzlyberen, herten, elanden, berggeiten, visarenden, marmotten of gewoon leuke eekhoorns ziet.

Het zuiden en zuidwesten van Canada heeft door de invloed van de Stille Oceaan een gematigd klimaat. In Vancouver ligt de gemiddelde temperatuur in de zomermaanden rond de 20 °C. Langs de kust zijn de temperaturen mild en in de zomer zelfs warm. Het oosten van Canada heeft een koeler klimaat dan het westen door de aanvoer van relatief koel zeewater van de Labrador stroom.

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Videobellen?

Je wilt met ons videobellen. Goed idee! Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op voor een datum en tijdstip.