Liever uw plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 03 8080 258 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen u tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

Askja Reizen hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Canada
Natuur in Canada

Terug
Kies een pagina:

Canada kent een enorme rijke faunawereld, waarvan de beer toch wel de bekendste is. In Canada leven 3 soorten beren: door het hele land komen zwarte beren voor, grizzlies leven alleen in het westen en ijsberen kunt u langs het noordelijke gebied langs de Hudson Baai en in Labrador vinden. Elanden ("moose") zult u ook veel tegenkomen, in Newfoundland kent men de dichtstbevolkte gebieden met gemiddeld 6 moose per vierkante kilometer. Daarnaast leven er op het land otters, bevers, kariboes, vossen, poema's, eekhoorn, berggeiten en nog veel meer. Ook het dierenleven in het water kent een grote verscheidenheid. Zowel aan de oost- als westkust kunt u diverse soorten walvissen spotten, zeeleeuwen, otters, zeehonden en aan de westkust zelfs orka's. Elk gebied kent zo zijn eigen seizoen waarin de mogelijkheid tot spotten van het wild optimaal is. Wij adviseren u hier natuurlijk graag in.

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Videobellen?

Je wilt met ons videobellen. Goed idee! Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op voor een datum en tijdstip.