Reviews

Alaska gemiddelde score 9.0 / 10

  • Review van 10 oktober 2017
    SCORE: 5/5

    "Alaska is puur, eerlijk, groots, indrukwekkend, dwingt respect sf en is zeker niet saai. Hier regeert niet de mens maar de aardse elementen."

  • Review van 19 september 2017
    SCORE: 5/5

    "Prima verzorgd."

  • Review van 11 september 2017
    SCORE: 4/5

    "Alaska is bijzonder wat betreft natuur en bijzonderheden die wij niet dagelijks meemaken. Het is natuurlijk geen gegarandeerde mooi weer bestemming"

Lees meer reviews van Alaska »


Argentinië gemiddelde score 8.2 / 10

  • Review van 24 april 2018
    SCORE: 5/5

    "Onze reis is om nooit meer te vergeten ! "

  • Review van 3 april 2018
    SCORE: 4/5

    geen

  • Review van 15 januari 2018
    SCORE: 3/5

    "Jammer, jammer, jammer. Doordat ons aangeraden werd om bus te nemen i.p.v. huurauto hebben we geen mooie foto van lama kunnen maken. En wij hebben een gevoel van verloren tijd, en wij moesten te vaak vroeg opstaan.De bussen verder waren ok. Het ligt niet aan de vervoermaatschappijen. Verder een super mooi land. Een winderige dag in El Chaltén is een unieke belevenis!Twee dagen in El Calafate - net iets te veel. "

Lees meer reviews van Argentinië »


Australië gemiddelde score 9.4 / 10

  • Review van 9 januari 2018
    SCORE: 5/5

    "De reis van Melbourne naar Perth was prachtig. De reis kenmerkt zich niet door opvallende hoogtepunten, maar vooral door het reizen door het land, de vrijheid, de leuke ontmoetingen met Australiers en vooral 'no worries'. Uiteraard zijn er wel hoogtepunten zoals Great Ocean Drive. Grampions NP, de wijngebieden en natuurlijk alle prachtige baaien. "

  • Review van 7 december 2017
    SCORE: 5/5

    "Het was een heerlijke ontspannen reis, maar dat komt mede omdat we niet heel veel kilometers per dag reden (ongeveer 200). Er was voldoende tijd om te wandelen, dingen bekijken en tijdig op de plaats van bestemming te zijn."

  • Review van 1 augustus 2017
    SCORE: 5/5

    "Zie mijn opmerkingen bij de excursies. Voor de rest was het prima geregeld. De manier waarop we in samenspraak het programma hebben samengesteld vond ik erg prettig. Fijn dat er zoveel vrijheid is zelf je trip te kunnen bepalen met hulp van de zeer kundige medewerkers van Askja. En alles is goed verlopen en ik heb een fantastische trip door Australie kunnen maken. Bedankt!!"

Lees meer reviews van Australië »


Botswana gemiddelde score 9.3 / 10

  • Review van 10 november 2017
    SCORE: 4/5

    "Een fantastische vakantie in een prachtig land met veel natuur belevenissen"

  • Review van 7 november 2017
    SCORE: 4/5

    "Botswana safari: Leuk, afwisselende, goed te doen voor iedereen. Prima safari ervaring."

  • Review van 10 oktober 2017
    SCORE: 4/5

    "Goede info en adviezen voorafgaand aan de reis. "

Lees meer reviews van Botswana »


Chili gemiddelde score 8.2 / 10

  • Review van 24 april 2018
    SCORE: 5/5

    "Onze reis is om nooit meer te vergeten ! "

  • Review van 3 april 2018
    SCORE: 4/5

    geen

  • Review van 15 januari 2018
    SCORE: 3/5

    "Jammer, jammer, jammer. Doordat ons aangeraden werd om bus te nemen i.p.v. huurauto hebben we geen mooie foto van lama kunnen maken. En wij hebben een gevoel van verloren tijd, en wij moesten te vaak vroeg opstaan.De bussen verder waren ok. Het ligt niet aan de vervoermaatschappijen. Verder een super mooi land. Een winderige dag in El Chaltén is een unieke belevenis!Twee dagen in El Calafate - net iets te veel. "

Lees meer reviews van Chili »


Faeröer eilanden gemiddelde score 10.0 / 10

  • Review van 5 september 2017
    SCORE: 5/5

    "Goede indeling van de reis doordat je steeds twee dagen in een hotel blijft. Rij afstanden zijn klein zodat je heel de dag de tijd heb om van de eilanden te genieten. Hou wel goed de boottijden in de gaten. Faroer biedt vele wandelmogelijkheden en zo kan je ook dichtbij de puffend komen. Ga in gesprek met de locale's, ze kunnen je veel van de omgeving vertellen en zeker ook de mythe's en saga's vertellen. Wees je er van bewust dat er op de faroer nog op "" grienden"" gejaagd wordt. Dit is echt een volksfestijn. Het kan luguber zijn om te zien, maar het heeft ook een groot sociaal karakter."

  • Review van 15 augustus 2017
    SCORE: 5/5

    "Voor wie houd van een bezoek aan Scandinavische landen zeker de moeite waard. De door Askja reizen aangeboden 11 daagde reis geeft voldoende gelegenheid om een goede indruk te krijgen van de eilanden."

  • Review van 9 augustus 2017
    SCORE: 5/5

    "Fantastich gebied, prachtige spectaculaire natuur, schilderachtige dorpjes, rust."

Lees meer reviews van Faeröer eilanden »


Groenland gemiddelde score 8.9 / 10

  • Review van 4 oktober 2017
    SCORE: 5/5

    "Groenlandreis was fantastisch.Genoten van hotel met prachtig zicht op de ijsbergen en van avondcruise tussen de ijsbergen.Maakten wandelingen in een volmaakt stil Unesco gebied.Hadden geluk met elke dag mooi weer.Onvergetelijk!"

  • Review van 29 augustus 2017
    SCORE: 4/5

    "Prachtige onvergetelijke reis. "

  • Review van 14 augustus 2017
    SCORE: 3/5

    okee

Lees meer reviews van Groenland »


Groenland winter gemiddelde score 8.9 / 10

  • Review van 4 oktober 2017
    SCORE: 5/5

    "Groenlandreis was fantastisch.Genoten van hotel met prachtig zicht op de ijsbergen en van avondcruise tussen de ijsbergen.Maakten wandelingen in een volmaakt stil Unesco gebied.Hadden geluk met elke dag mooi weer.Onvergetelijk!"

  • Review van 29 augustus 2017
    SCORE: 4/5

    "Prachtige onvergetelijke reis. "

  • Review van 14 augustus 2017
    SCORE: 3/5

    okee

Lees meer reviews van Groenland winter »


IJsland gemiddelde score 9.0 / 10

  • Review van 18 april 2018
    SCORE: 4/5

    "Niets op aan te merken alles was perfect geregeld. We kijken terug op een zeer ontspannen , geslaagde reis."

  • Review van 5 april 2018
    SCORE: 4/5

    Goed

  • Review van 3 april 2018
    SCORE: 4/5

    "Dit keer alleen een auto gehuurd"

Lees meer reviews van IJsland »


IJsland winterreizen gemiddelde score 9.0 / 10

  • Review van 18 april 2018
    SCORE: 4/5

    "Niets op aan te merken alles was perfect geregeld. We kijken terug op een zeer ontspannen , geslaagde reis."

  • Review van 5 april 2018
    SCORE: 4/5

    Goed

  • Review van 3 april 2018
    SCORE: 4/5

    "Dit keer alleen een auto gehuurd"

Lees meer reviews van IJsland winterreizen »


Lapland gemiddelde score 9.3 / 10

  • Review van 14 april 2018
    SCORE: 5/5

    "Het product voldeed prima aan onze verwachtingen. Alles wat werd beloofd is gewoon heel soepel na gekomen. ASKJA staat voor KWALITEIT"

  • Review van 13 april 2018
    SCORE: 5/5

    Prima

  • Review van 3 april 2018
    SCORE: 5/5

    "Een zeer goed product met als absoluut hoogtepunt de tweedaagse Huskysafari welke werd verzorgd door een zeer professioneel bedrijf en een hele goede gids"

Lees meer reviews van Lapland »


Namibië gemiddelde score 8.9 / 10

  • Review van 19 april 2018
    SCORE: 5/5

    "Top reis. Houd rekening met matige wegen (we reizen uiteindelijk niet in Nederland), maar een geweldige natuur!!! "

  • Review van 13 december 2017
    SCORE: 5/5

    "Een goede auto is de beste investering. Wat een geweldige lodges hadden we!!!! Rondreis is spectaculair mooi. Paar dagen langer zou beter zijn geweest maar we hadden niet meer tijd helaas."

  • Review van 8 november 2017
    SCORE: 4/5

    "Uitstekende gidsen. Kundig, goede sfeer Truck had onderhoud nodig."

Lees meer reviews van Namibië »


Nieuw-Zeeland gemiddelde score 9.3 / 10

  • Review van 18 april 2018
    SCORE: 4/5

    "Op zich prima verzorgd. Op detailpunten kan door kritische vraagstelling vooraf de dienstverlening nog beter worden."

  • Review van 10 april 2018
    SCORE: 5/5

    "Wij hebben onze rondreis door NZ als zeer bijzonder ervaren. Onze reis in NZ duurde 30 dgn maar 1 tot 1,5 wk meer zou beter zijn geweest. Veel draait om watergerelateerde activiteiten hier op letten als je daar nietvan houdt."

  • Review van 26 februari 2018
    SCORE: 5/5

    "geweldig land en jullie weten er veel van. We hebben onze tips gedeeld."

Lees meer reviews van Nieuw-Zeeland »


Noorwegen gemiddelde score 8.7 / 10

  • Review van 31 maart 2018
    SCORE: 5/5

    "Noorwegen is een mooi land, prima infrastructuur en aangenaam om te verblijven"

  • Review van 30 maart 2018
    SCORE: 5/5

    "Noorwegen is in alle opzichten goed, verkoopt zichzelf. Een fantastisch mooi land om reizen naar te organiseren"

  • Review van 10 maart 2018
    SCORE: 4/5

    "Na de eerste volledig door Askja geboekte reis, zijn alle andere reizen naar Noorwegen zelf gekozen en samengesteld, en geboekt door Askja waarbij indien nodig advies gegeven is"

Lees meer reviews van Noorwegen »


Noorwegen winterreizen gemiddelde score 8.7 / 10

  • Review van 31 maart 2018
    SCORE: 5/5

    "Noorwegen is een mooi land, prima infrastructuur en aangenaam om te verblijven"

  • Review van 30 maart 2018
    SCORE: 5/5

    "Noorwegen is in alle opzichten goed, verkoopt zichzelf. Een fantastisch mooi land om reizen naar te organiseren"

  • Review van 10 maart 2018
    SCORE: 4/5

    "Na de eerste volledig door Askja geboekte reis, zijn alle andere reizen naar Noorwegen zelf gekozen en samengesteld, en geboekt door Askja waarbij indien nodig advies gegeven is"

Lees meer reviews van Noorwegen winterreizen »


Oost-Canada gemiddelde score 9.0 / 10

  • Review van 20 december 2017
    SCORE: 4/5

    "Vooral New Foundland is zeer de moeite waard!"

  • Review van 24 oktober 2017
    SCORE: 4/5

    "prachtige natuur wel wat monotoon ferry is lang, zeker als het regent onderschat de afstanden niet verkeer uitermate rustig dagelijks uit eten, niet altijd ""romantisch"" en, zoals in heel noord Amerika, ""snel"" weet : je zit de hele dag op elkaar"

  • Review van 19 oktober 2017
    SCORE: 4/5

    "Zie reactie op vorige pagina. Ga niet alles herhalen"

Lees meer reviews van Oost-Canada »


West-Canada gemiddelde score 9.0 / 10

  • Review van 20 december 2017
    SCORE: 4/5

    "Vooral New Foundland is zeer de moeite waard!"

  • Review van 24 oktober 2017
    SCORE: 4/5

    "prachtige natuur wel wat monotoon ferry is lang, zeker als het regent onderschat de afstanden niet verkeer uitermate rustig dagelijks uit eten, niet altijd ""romantisch"" en, zoals in heel noord Amerika, ""snel"" weet : je zit de hele dag op elkaar"

  • Review van 19 oktober 2017
    SCORE: 4/5

    "Zie reactie op vorige pagina. Ga niet alles herhalen"

Lees meer reviews van West-Canada »


Yukon gemiddelde score 9.0 / 10

  • Review van 10 oktober 2017
    SCORE: 5/5

    "Alaska is puur, eerlijk, groots, indrukwekkend, dwingt respect sf en is zeker niet saai. Hier regeert niet de mens maar de aardse elementen."

  • Review van 19 september 2017
    SCORE: 5/5

    "Prima verzorgd."

  • Review van 11 september 2017
    SCORE: 4/5

    "Alaska is bijzonder wat betreft natuur en bijzonderheden die wij niet dagelijks meemaken. Het is natuurlijk geen gegarandeerde mooi weer bestemming"

Lees meer reviews van Yukon »


Zuid-Afrika gemiddelde score 8.7 / 10

  • Review van 31 januari 2018
    SCORE: 3/5

    "Zuid-Afrika is een geweldig mooi land om rond te rijden. Mijn advies is echter om minder lange reisdagen te maken. Dit was echt slopend. Zelfs de vermelde kortere reisdagen duurden nog hele dagen. Te weinig vrije tijd. Bijv in Kruger Park staat vermeld 3x3 uur durende game drive. In het echt bleek dit 1 dag van 10 tot 18 uur en 1 dag van 6 tot 16:45 uur te zijn ipv 's middags lekker even te relaxen."

  • Review van 22 augustus 2017
    SCORE: 5/5

    "Wij zijn zeer tevreden over het hele verloop van begin tot eind van de reis. Mensen met kennis hebben ons daar in begeleid."

  • Review van 20 maart 2017
    SCORE: 5/5

    "Voor een reis écht op maat moet je bij Askja zijn!"

Lees meer reviews van Zuid-Afrika »