Reviews

Alaska gemiddelde score 9.0 / 10

  • Review van 20 september 2018
    SCORE: 5/5

    "Lang naar uitgekeken naar deze reis en het is nog mooier geworden dan we dachten. Mede dankzij de goede service en begeleiding van Askja Reizen konden we echt genieten van dit mooie stukje op aarde."

  • Review van 10 september 2018
    SCORE: 5/5

    "Zeer goed georganiseerd, veel vakkennis. Zeer klantgericht. Wel relatief duur"

  • Review van 10 september 2018
    SCORE: 3/5

    "zie algemene feedback"

Lees meer reviews van Alaska »


Argentinië gemiddelde score 8.3 / 10

  • Review van 5 november 2018
    SCORE: 5/5

    "heb ik al verteld"

  • Review van 7 september 2018
    SCORE: 5/5

    "Schitterend land en nu terugkijkend (en ook teruglezend) hebben wij van dat gebied alles gezien wat we wilden zien. "

  • Review van 7 september 2018
    SCORE: 5/5

    "Onze reis is om nooit meer te vergeten ! "

Lees meer reviews van Argentinië »


Australië gemiddelde score 9.4 / 10

  • Review van 7 september 2018
    SCORE: 5/5

    "Veel van de highlights van Australie in 21 dagen met aandacht voor de natuur en cultuur en voor ieder wat wils!"

  • Review van 7 september 2018
    SCORE: 4/5

    Goed

  • Review van 7 september 2018
    SCORE: 4/5

    "gewoon goede reis"

Lees meer reviews van Australië »


Botswana gemiddelde score 9.3 / 10

  • Review van 7 september 2018
    SCORE: 4/5

    "Een fantastische vakantie in een prachtig land met veel natuur belevenissen"

  • Review van 7 september 2018
    SCORE: 4/5

    "Botswana safari: Leuk, afwisselende, goed te doen voor iedereen. Prima safari ervaring."

  • Review van 7 september 2018
    SCORE: 4/5

    "Goede info en adviezen voorafgaand aan de reis. "

Lees meer reviews van Botswana »


Chili gemiddelde score 9.0 / 10

  • Review van 7 september 2018
    SCORE: 4/5

    "Product Chili? De vraagstelling is al merkwaardig. "

  • Review van 7 september 2018
    SCORE: 5/5

    "Super mooi land met veel diversiteit. Prachtige omgeving om in te wandelen of te fietsen met als hoogtepunt Torres del Paine. Behalve Torres del Paine nog niet heel toeristisch. De tocht door het Lake district is prachtig, ongerept en zeker de moeite waard. "

Lees meer reviews van Chili »


Faeröer eilanden gemiddelde score 9.8 / 10

  • Review van 7 september 2018
    SCORE: 5/5

    "Fantastische bestemming voor fotografie! Maar wel een wind-en regendichte jas meenemen! "

  • Review van 7 september 2018
    SCORE: 5/5

    "Omdat je niet veel kilometers per dag hoeft te maken, kun je zeer veel doen op een dag: een stevige wandeling, maar ook leuke dorpjes bekijken. "

  • Review van 7 september 2018
    SCORE: 4/5

    "fijne bestemming: prachtige natuur, wandelen, rust. mensen zijn daar i.h.a gastvrij, vriendelijk. 1x een nare ervaring: de ""easy"" 2 uur durende wandeling naar het lighthouse op Kalsoy was ook zonder gids alleen maar mogelijk tegen betaling van *** euro pp aan mensen van ***. Een belachelijk tarief. Als we dat van te voren geweten hadden, zouden we niet per boot een bus naar Trollanes gereisd zijn, waar we ook nog eens 4 uur moesten wachten om terug te kunnen"

Lees meer reviews van Faeröer eilanden »


Groenland gemiddelde score 9.0 / 10

  • Review van 7 september 2018
    SCORE: 5/5

    "Wij hebben een fantastische, goed georganiseerde reis gehad. Het enige waar wij wel van zijn geschrokken zijn de enorme prijzen voor maaltijden en drankjes."

  • Review van 7 september 2018
    SCORE: 5/5

    "Groenlandreis was fantastisch.Genoten van hotel met prachtig zicht op de ijsbergen en van avondcruise tussen de ijsbergen.Maakten wandelingen in een volmaakt stil Unesco gebied.Hadden geluk met elke dag mooi weer.Onvergetelijk!"

  • Review van 7 september 2018
    SCORE: 4/5

    "Prachtige onvergetelijke reis. "

Lees meer reviews van Groenland »


Groenland winter gemiddelde score 9.0 / 10

  • Review van 7 september 2018
    SCORE: 5/5

    "Wij hebben een fantastische, goed georganiseerde reis gehad. Het enige waar wij wel van zijn geschrokken zijn de enorme prijzen voor maaltijden en drankjes."

  • Review van 7 september 2018
    SCORE: 5/5

    "Groenlandreis was fantastisch.Genoten van hotel met prachtig zicht op de ijsbergen en van avondcruise tussen de ijsbergen.Maakten wandelingen in een volmaakt stil Unesco gebied.Hadden geluk met elke dag mooi weer.Onvergetelijk!"

  • Review van 7 september 2018
    SCORE: 4/5

    "Prachtige onvergetelijke reis. "

Lees meer reviews van Groenland winter »


IJsland gemiddelde score 9.1 / 10

  • Review van 19 november 2018
    SCORE: 4/5

    "Een goed product als je van natuur houdt. Weinig culturele aspecten. Sommige bezienswaardigheden zijn in de winter wegens gladheid niet goed te doen voor oudere mensen. Bijvoorbeeld achter de waterval Seljalandsfoss langs lopen betekent klimmen en klauteren over gladde rotsen. Evenals de trap naar de Grabrok vulkaankrater. Bij sneeuwig weer glad, omdat hij van hout is en niet overal een leuning. Voor 65+ers zijn dat risico's die wij niet durfden nemen en waarvan wij graag tevoren op de hoogte waren geweest. Het aantal bezienswaardigheden per dag, is maximaal drie omdat zij soms nogal ver uit elkaar liggen. Het landschap in het zuiden is soms wat eentonig en daardoor saai."

  • Review van 6 november 2018
    SCORE: 5/5

    "De locatie van de hotels waren goed gekozen, hoewel *** remote lag qua bezienswaardigheden. Op basis van de ligging van de hotels hebben wij ons progamma qua dingen doen en zien geboekt, mede op suggesties van ***. Zeer mooie en indrukwekkende reis gehad. Ook de boekingen bij *** waren goed."

  • Review van 25 oktober 2018
    SCORE: 5/5

    "Een prachtig land, fantastische reis. Goed met de auto te bereizen."

Lees meer reviews van IJsland »


IJsland winterreizen gemiddelde score 9.1 / 10

  • Review van 19 november 2018
    SCORE: 4/5

    "Een goed product als je van natuur houdt. Weinig culturele aspecten. Sommige bezienswaardigheden zijn in de winter wegens gladheid niet goed te doen voor oudere mensen. Bijvoorbeeld achter de waterval Seljalandsfoss langs lopen betekent klimmen en klauteren over gladde rotsen. Evenals de trap naar de Grabrok vulkaankrater. Bij sneeuwig weer glad, omdat hij van hout is en niet overal een leuning. Voor 65+ers zijn dat risico's die wij niet durfden nemen en waarvan wij graag tevoren op de hoogte waren geweest. Het aantal bezienswaardigheden per dag, is maximaal drie omdat zij soms nogal ver uit elkaar liggen. Het landschap in het zuiden is soms wat eentonig en daardoor saai."

  • Review van 6 november 2018
    SCORE: 5/5

    "De locatie van de hotels waren goed gekozen, hoewel *** remote lag qua bezienswaardigheden. Op basis van de ligging van de hotels hebben wij ons progamma qua dingen doen en zien geboekt, mede op suggesties van ***. Zeer mooie en indrukwekkende reis gehad. Ook de boekingen bij *** waren goed."

  • Review van 25 oktober 2018
    SCORE: 5/5

    "Een prachtig land, fantastische reis. Goed met de auto te bereizen."

Lees meer reviews van IJsland winterreizen »


Lapland gemiddelde score 9.3 / 10

  • Review van 7 september 2018
    SCORE: 5/5

    "Het product voldeed prima aan onze verwachtingen. Alles wat werd beloofd is gewoon heel soepel na gekomen. ASKJA staat voor KWALITEIT"

  • Review van 7 september 2018
    SCORE: 5/5

    Prima

  • Review van 7 september 2018
    SCORE: 5/5

    "Een zeer goed product met als absoluut hoogtepunt de tweedaagse Huskysafari welke werd verzorgd door een zeer professioneel bedrijf en een hele goede gids"

Lees meer reviews van Lapland »


Namibië gemiddelde score 9.0 / 10

  • Review van 19 oktober 2018
    SCORE: 4/5

    "We hadden meer tijd moeten nemen in het mooie landschappelijke Damaraland en de Sossusvlei"

  • Review van 15 oktober 2018
    SCORE: 5/5

    "Zie eerder gemaakte opmerkingen over accommodaties"

  • Review van 28 september 2018
    SCORE: 5/5

    "Geweldig mooi land met een overweldigende hoeveelheid aan natuurschoon en wilde dieren."

Lees meer reviews van Namibië »


Nieuw-Zeeland gemiddelde score 9.2 / 10

  • Review van 7 september 2018
    SCORE: 5/5

    "Geweldige land, prachtige reis, schitterende excursies!"

  • Review van 7 september 2018
    SCORE: 4/5

    "Op maat gemaakte reis."

  • Review van 7 september 2018
    SCORE: 4/5

    "Op zich prima verzorgd. Op detailpunten kan door kritische vraagstelling vooraf de dienstverlening nog beter worden."

Lees meer reviews van Nieuw-Zeeland »


Noorwegen gemiddelde score 8.7 / 10

  • Review van 6 november 2018
    SCORE: 5/5

    "Lofoten is een geweldig gebied om te bezoeken."

  • Review van 11 oktober 2018
    SCORE: 4/5

    "Noorwegen is een prachtig land, mooie natuur en steden en erg aardige mensen. Spreken erg goed engels."

  • Review van 4 oktober 2018
    SCORE: 4/5

    "Het was een hele mooie reis, zeker de moeite waard. Alleen het laatste huisje zou ik niet meer doen."

Lees meer reviews van Noorwegen »


Noorwegen winterreizen gemiddelde score 8.7 / 10

  • Review van 6 november 2018
    SCORE: 5/5

    "Lofoten is een geweldig gebied om te bezoeken."

  • Review van 11 oktober 2018
    SCORE: 4/5

    "Noorwegen is een prachtig land, mooie natuur en steden en erg aardige mensen. Spreken erg goed engels."

  • Review van 4 oktober 2018
    SCORE: 4/5

    "Het was een hele mooie reis, zeker de moeite waard. Alleen het laatste huisje zou ik niet meer doen."

Lees meer reviews van Noorwegen winterreizen »


Oost-Canada gemiddelde score 9.0 / 10

  • Review van 16 oktober 2018
    SCORE: 5/5

    "Land met een schitterende natuur."

  • Review van 8 oktober 2018
    SCORE: 5/5

    "Als je van de natuur houdt is dit echt een super vakantie. Prachtige bossen, veel meren, beekjes en watervallen en wij hadden het geluk dat we heel veel wild hebben gezien."

  • Review van 5 oktober 2018
    SCORE: 5/5

    "Omdat wij voor t eerst naar Canada gingen hadden we geen idee .Askja heeft het heel goed voorbereid . Alles duidelijk omschreven in een dag tot dag programma en alles geregeld en geboekt. Zelfs de latere reis schema in t Engels kwam ook goed van pas , om soms advies te vragen aan B&B. wisten ze gelijk waar je t over had."

Lees meer reviews van Oost-Canada »


West-Canada gemiddelde score 9.0 / 10

  • Review van 16 oktober 2018
    SCORE: 5/5

    "Land met een schitterende natuur."

  • Review van 8 oktober 2018
    SCORE: 5/5

    "Als je van de natuur houdt is dit echt een super vakantie. Prachtige bossen, veel meren, beekjes en watervallen en wij hadden het geluk dat we heel veel wild hebben gezien."

  • Review van 5 oktober 2018
    SCORE: 5/5

    "Omdat wij voor t eerst naar Canada gingen hadden we geen idee .Askja heeft het heel goed voorbereid . Alles duidelijk omschreven in een dag tot dag programma en alles geregeld en geboekt. Zelfs de latere reis schema in t Engels kwam ook goed van pas , om soms advies te vragen aan B&B. wisten ze gelijk waar je t over had."

Lees meer reviews van West-Canada »


Yukon gemiddelde score 9.0 / 10

  • Review van 20 september 2018
    SCORE: 5/5

    "Lang naar uitgekeken naar deze reis en het is nog mooier geworden dan we dachten. Mede dankzij de goede service en begeleiding van Askja Reizen konden we echt genieten van dit mooie stukje op aarde."

  • Review van 10 september 2018
    SCORE: 5/5

    "Zeer goed georganiseerd, veel vakkennis. Zeer klantgericht. Wel relatief duur"

  • Review van 10 september 2018
    SCORE: 3/5

    "zie algemene feedback"

Lees meer reviews van Yukon »


Zuid-Afrika gemiddelde score 9.0 / 10

  • Review van 20 september 2018
    SCORE: 5/5

    "Heel mooie reis!"

  • Review van 7 september 2018
    SCORE: 5/5

    "Walking safari in kruger park grote aanrader, verder goede accommodaties mooie plekken en prima faciliteiten en maaltijden. Mooie reis"

  • Review van 7 september 2018
    SCORE: 3/5

    "Zuid-Afrika is een geweldig mooi land om rond te rijden. Mijn advies is echter om minder lange reisdagen te maken. Dit was echt slopend. Zelfs de vermelde kortere reisdagen duurden nog hele dagen. Te weinig vrije tijd. Bijv in Kruger Park staat vermeld 3x3 uur durende game drive. In het echt bleek dit 1 dag van 10 tot 18 uur en 1 dag van 6 tot 16:45 uur te zijn ipv 's middags lekker even te relaxen."

Lees meer reviews van Zuid-Afrika »