Reviews

Alaska gemiddelde score 9.1 / 10

  • Review van 13 september 2019
    SCORE: 5/5

    "Zeer volledige groepsreis Askja Natuurlijk "

  • Review van 13 september 2019
    SCORE: 5/5

    Uniek!

  • Review van 5 september 2019
    SCORE: 5/5

    "goed geïnformeerd; goed georganiseerd, heel veel gezien; heel fijne reisleider; kortom een fantastische reis gehad"

Lees meer reviews van Alaska »


Argentinië gemiddelde score 8.5 / 10

  • Review van 25 augustus 2019
    SCORE: 5/5

    "Onze individuele rondreis door Chili verzorgd door Askja Reizen was top. Alles klopte: goede accommodaties; goede excursies met deskundige gidsen. Genoten van onze rondreis door Chili"

  • Review van 23 januari 2019
    SCORE: 5/5

    "Het was een prachtige reis met veel afwisseling (cultuur, steden, natuur). De route leidt langs alle hoogtepunten van Chileens en Argentijns Patagonië. Wanneer een paar extra dagen worden ingelast krijg je de kans om meer te zien van bepaalde plaatsen en creëer je rustdagen in het vele reizen van plaats naar plaats. De optionele excursies zijn een echte aanrader; sommige excursies zijn ter plaatse goedkoper te boeken."

  • Review van 17 december 2018
    SCORE: 5/5

    "Goed georganiseerde reis"

Lees meer reviews van Argentinië »


Australië gemiddelde score 9.4 / 10

  • Review van 1 februari 2019
    SCORE: 5/5

    "Super bijzondere ervaring aan het andere uiteinde van de wereld"

  • Review van 7 september 2018
    SCORE: 5/5

    "Veel van de highlights van Australie in 21 dagen met aandacht voor de natuur en cultuur en voor ieder wat wils!"

  • Review van 7 september 2018
    SCORE: 4/5

    Goed

Lees meer reviews van Australië »


Botswana gemiddelde score 9.3 / 10

  • Review van 7 september 2018
    SCORE: 4/5

    "Een fantastische vakantie in een prachtig land met veel natuur belevenissen"

  • Review van 7 september 2018
    SCORE: 4/5

    "Botswana safari: Leuk, afwisselende, goed te doen voor iedereen. Prima safari ervaring."

  • Review van 7 september 2018
    SCORE: 4/5

    "Goede info en adviezen voorafgaand aan de reis. "

Lees meer reviews van Botswana »


Canada, Yukon en Alaska winterreizen gemiddelde score 9.0 / 10

  • Review van 17 september 2019
    SCORE: 5/5

    "reis is afwisselend, het is prettig op newfoundland 2 nachten per plek te hebben, prachtig land, heerlijke accommodaties, met als besten: harbourview nabij Digby met de supervriendelijke *** en de Lighthouse Inn met ***, die heel lief en hartelijk was"

  • Review van 9 september 2019
    SCORE: 5/5

    "Askja kon ons helpen aan een camper die eerst niet meer beschikbaar leek. Ze hebben moeite voor ons gedaan. "

  • Review van 4 september 2019
    SCORE: 5/5

    "We hebben genoten van een prachtige reis, overweldigende natuur en vriendelijke mensen. Het verblijf in de ""cabins"" was erg leuk! Wat we ook fijn vonden is dat we de gelegenheid hadden te koken en over wat meer ruimte konden beschikken dan in de meeste hotels. Wij kunnen deze reis in Canada echt aanraden."

Lees meer reviews van Canada, Yukon en Alaska winterreizen »


Chili gemiddelde score 9.3 / 10

  • Review van 3 januari 2019
    SCORE: 5/5

    "Zeker aan te raden!"

  • Review van 7 september 2018
    SCORE: 4/5

    "Product Chili? De vraagstelling is al merkwaardig. "

  • Review van 7 september 2018
    SCORE: 5/5

    "Super mooi land met veel diversiteit. Prachtige omgeving om in te wandelen of te fietsen met als hoogtepunt Torres del Paine. Behalve Torres del Paine nog niet heel toeristisch. De tocht door het Lake district is prachtig, ongerept en zeker de moeite waard. "

Lees meer reviews van Chili »


Faeröer eilanden gemiddelde score 9.5 / 10

  • Review van 5 september 2019
    SCORE: 4/5

    "Mooie reis gehad naar de Faeröer Eilanden."

  • Review van 22 augustus 2019
    SCORE: 4/5

    "Een complete reis om de Faroer eilanden te ontdekken."

  • Review van 21 augustus 2019
    SCORE: 5/5

    "Prachtige eilanden, met veel natuurschoon. We wilden al jaren naar deze bestemming en we hebben mede door de diverse pekken waar de huisjes lagen veel van de Faroer gezien. We waren blij dat we voor de huisjes gekozen hadden zodat we zelf onze aaltijden en ontbijt konden klaarmaken,want er was toch nog veel niet open (net nog voor het begin van het seizoen."

Lees meer reviews van Faeröer eilanden »


Groenland gemiddelde score 9.2 / 10

  • Review van 2 september 2019
    SCORE: 5/5

    "Een afwisselende reis met wandelingen, een tocht naar de ijskap waarbij onderweg diverse dieren kunnen worden gespot, tocht langs gletsjers, ijsbergen en walvissen. Van wat grotere nederzetting via een klein dorp tot aan een afgelegen lodge. Een zeer complete en indrukwekkende reis."

  • Review van 1 september 2019
    SCORE: 5/5

    "Groenland is een hele mooie bestemming en er komen (gelukkig) nog weinig toeristen. Er is genoeg te doen in Ilulissat, de wandeling naar de ijskap bij Eqi lodge is absoluut de moeite waard, Disko eiland is heerlijk rustig, alleen Asiaat voegt weinig toe. De hotels waren goed en ook het vervoer met de boot was prima."

  • Review van 31 juli 2019
    SCORE: 5/5

    "Schitterend land, wat nog weinig toerisme kent. "

Lees meer reviews van Groenland »


Groenland winter gemiddelde score 9.2 / 10

  • Review van 2 september 2019
    SCORE: 5/5

    "Een afwisselende reis met wandelingen, een tocht naar de ijskap waarbij onderweg diverse dieren kunnen worden gespot, tocht langs gletsjers, ijsbergen en walvissen. Van wat grotere nederzetting via een klein dorp tot aan een afgelegen lodge. Een zeer complete en indrukwekkende reis."

  • Review van 1 september 2019
    SCORE: 5/5

    "Groenland is een hele mooie bestemming en er komen (gelukkig) nog weinig toeristen. Er is genoeg te doen in Ilulissat, de wandeling naar de ijskap bij Eqi lodge is absoluut de moeite waard, Disko eiland is heerlijk rustig, alleen Asiaat voegt weinig toe. De hotels waren goed en ook het vervoer met de boot was prima."

  • Review van 31 juli 2019
    SCORE: 5/5

    "Schitterend land, wat nog weinig toerisme kent. "

Lees meer reviews van Groenland winter »


IJsland gemiddelde score 9.1 / 10

  • Review van 11 september 2019
    SCORE: 4/5

    "Ijsland is een prima voor natuur- en rustliefhebbers. "

  • Review van 10 september 2019
    SCORE: 4/5

    "Prachtig land, prima accomodaties (voor wat er mogelijk is in IJsland), fantastische reisleider!"

  • Review van 31 augustus 2019
    SCORE: 4/5

    Goed

Lees meer reviews van IJsland »


IJsland winterreizen gemiddelde score 9.1 / 10

  • Review van 11 september 2019
    SCORE: 4/5

    "Ijsland is een prima voor natuur- en rustliefhebbers. "

  • Review van 10 september 2019
    SCORE: 4/5

    "Prachtig land, prima accomodaties (voor wat er mogelijk is in IJsland), fantastische reisleider!"

  • Review van 31 augustus 2019
    SCORE: 4/5

    Goed

Lees meer reviews van IJsland winterreizen »


Lapland gemiddelde score 9.3 / 10

  • Review van 11 februari 2019
    SCORE: 5/5

    "Erg gaaf, een totaal andere wereld waar je in stapt. Leuke excursies en goed geregeld. Het huisje was prima en een leuke centrale eetzaal. "

  • Review van 6 februari 2019
    SCORE: 4/5

    "ik was al 15 jaar niet meer op vakantie geweest, en in die tijd is er natuurlijk veel veranderd, maar ik moet zeggen, dat ik de smaak weer te pakken heb, en zeker askja nog vaker nodig zal hebben, om een mooie reis te boeken."

  • Review van 6 februari 2019
    SCORE: 5/5

    "Zeer mooie omgeving, moet je een keer gedaan hebben!"

Lees meer reviews van Lapland »


Namibië gemiddelde score 9.0 / 10

  • Review van 19 augustus 2019
    SCORE: 5/5

    "Namibië is een prachtig land om te reizen. "

  • Review van 27 juni 2019
    SCORE: 4/5

    "fijn land"

  • Review van 19 oktober 2018
    SCORE: 4/5

    "We hadden meer tijd moeten nemen in het mooie landschappelijke Damaraland en de Sossusvlei"

Lees meer reviews van Namibië »


Nieuw-Zeeland gemiddelde score 9.2 / 10

  • Review van 20 mei 2019
    SCORE: 3/5

    "Drukker dan verwacht. Toch een prima vakantie bestemming."

  • Review van 1 februari 2019
    SCORE: 5/5

    "deskundigheid en snelle beantwoording van vragen"

  • Review van 21 januari 2019
    SCORE: 5/5

    "Mooi relaxte vakantie in een land met bijzondere natuur , weinig verkeer en goede wegen. Met name de kuststreken met hun bewoners waren voor ons uniek"

Lees meer reviews van Nieuw-Zeeland »


Noorwegen gemiddelde score 8.7 / 10

  • Review van 11 september 2019
    SCORE: 5/5

    "Een aanrader voor wie binnen twee weken een goede indruk wil krijgen van het veelzijdige Noorwegen."

  • Review van 9 september 2019
    SCORE: 2/5

    "De route zou ik zeker aanpassen als ik Askja was: Langer verblijf in Bodo en omgeving is een aanrader. Korter verblijf bij Sandnoesjoen en dan ook zeker verblijven in een hotel in deze plaats. Mosjoen is een erg leuke plaats voor een dag. Let op: ferry op de terugweg zit er niet bij en de informatie in Noorwegen is minimaal. "

  • Review van 9 september 2019
    SCORE: 5/5

    "zeer goed voldeed aan de vraag ook lswij wilden afwijken werden de mogelijkheden gecheckt en uitgevoerd"

Lees meer reviews van Noorwegen »


Noorwegen winterreizen gemiddelde score 8.7 / 10

  • Review van 11 september 2019
    SCORE: 5/5

    "Een aanrader voor wie binnen twee weken een goede indruk wil krijgen van het veelzijdige Noorwegen."

  • Review van 9 september 2019
    SCORE: 2/5

    "De route zou ik zeker aanpassen als ik Askja was: Langer verblijf in Bodo en omgeving is een aanrader. Korter verblijf bij Sandnoesjoen en dan ook zeker verblijven in een hotel in deze plaats. Mosjoen is een erg leuke plaats voor een dag. Let op: ferry op de terugweg zit er niet bij en de informatie in Noorwegen is minimaal. "

  • Review van 9 september 2019
    SCORE: 5/5

    "zeer goed voldeed aan de vraag ook lswij wilden afwijken werden de mogelijkheden gecheckt en uitgevoerd"

Lees meer reviews van Noorwegen winterreizen »


Oost-Canada gemiddelde score 9.0 / 10

  • Review van 17 september 2019
    SCORE: 5/5

    "reis is afwisselend, het is prettig op newfoundland 2 nachten per plek te hebben, prachtig land, heerlijke accommodaties, met als besten: harbourview nabij Digby met de supervriendelijke *** en de Lighthouse Inn met ***, die heel lief en hartelijk was"

  • Review van 9 september 2019
    SCORE: 5/5

    "Askja kon ons helpen aan een camper die eerst niet meer beschikbaar leek. Ze hebben moeite voor ons gedaan. "

  • Review van 4 september 2019
    SCORE: 5/5

    "We hebben genoten van een prachtige reis, overweldigende natuur en vriendelijke mensen. Het verblijf in de ""cabins"" was erg leuk! Wat we ook fijn vonden is dat we de gelegenheid hadden te koken en over wat meer ruimte konden beschikken dan in de meeste hotels. Wij kunnen deze reis in Canada echt aanraden."

Lees meer reviews van Oost-Canada »


Spitsbergen winterreizen gemiddelde score 9.1 / 10

  • Review van 3 september 2019
    SCORE: 5/5

    "Dit mag dezelfde tekst zijn zoals op de eerste pagina."

  • Review van 19 augustus 2019
    SCORE: 5/5

    "Gezelschap op het schip was inderdaad klein en daardoor aangenaam."

  • Review van 18 juni 2019
    SCORE: 5/5

    "Er is maar een woord voor: Geweldig!!! Hier moet je geweest zijn. Het zeilschip maakte de reis heel speciaal. "

Lees meer reviews van Spitsbergen winterreizen »


West-Canada gemiddelde score 9.0 / 10

  • Review van 17 september 2019
    SCORE: 5/5

    "reis is afwisselend, het is prettig op newfoundland 2 nachten per plek te hebben, prachtig land, heerlijke accommodaties, met als besten: harbourview nabij Digby met de supervriendelijke *** en de Lighthouse Inn met ***, die heel lief en hartelijk was"

  • Review van 9 september 2019
    SCORE: 5/5

    "Askja kon ons helpen aan een camper die eerst niet meer beschikbaar leek. Ze hebben moeite voor ons gedaan. "

  • Review van 4 september 2019
    SCORE: 5/5

    "We hebben genoten van een prachtige reis, overweldigende natuur en vriendelijke mensen. Het verblijf in de ""cabins"" was erg leuk! Wat we ook fijn vonden is dat we de gelegenheid hadden te koken en over wat meer ruimte konden beschikken dan in de meeste hotels. Wij kunnen deze reis in Canada echt aanraden."

Lees meer reviews van West-Canada »


Yukon gemiddelde score 9.1 / 10

  • Review van 13 september 2019
    SCORE: 5/5

    "Zeer volledige groepsreis Askja Natuurlijk "

  • Review van 13 september 2019
    SCORE: 5/5

    Uniek!

  • Review van 5 september 2019
    SCORE: 5/5

    "goed geïnformeerd; goed georganiseerd, heel veel gezien; heel fijne reisleider; kortom een fantastische reis gehad"

Lees meer reviews van Yukon »


Zuid-Afrika gemiddelde score 9.0 / 10

  • Review van 3 september 2019
    SCORE: 5/5

    "Deze reis zouden wij iedereen aanraden. Je ziet ontzettend veel, maakt hele gave excursies en alle accomodaties zijn erg goed! Askja heeft alles tot in de puntjes voor ons geregeld, echt top!!"

  • Review van 2 mei 2019
    SCORE: 5/5

    "Goede communicatie en organisatie. "

  • Review van 18 april 2019
    SCORE: 4/5

    "geweldige reis gehad die exact voldeed aan onze wensen"

Lees meer reviews van Zuid-Afrika »