Reviews

Alaska gemiddelde score 9.1 / 10

  • Review van 13 juli 2018
    SCORE: 5/5

    "De reis voldeed aan onze verwachtingen, de reisafstand per dag was goed te doen gelegenheid tot stops te maken."

  • Review van 6 juli 2018
    SCORE: 5/5

    "Alaska is niet te vergelijken met andere delen van Amerika en Canada. Het is een mix van natuur, ruige terreinen en grote leegtes. "

  • Review van 4 juli 2018
    SCORE: 5/5

    "alles prima"

Lees meer reviews van Alaska »


Argentinië gemiddelde score 8.3 / 10

  • Review van 5 juni 2018
    SCORE: 5/5

    "Schitterend land en nu terugkijkend (en ook teruglezend) hebben wij van dat gebied alles gezien wat we wilden zien. "

  • Review van 24 april 2018
    SCORE: 5/5

    "Onze reis is om nooit meer te vergeten ! "

  • Review van 3 april 2018
    SCORE: 4/5

    geen

Lees meer reviews van Argentinië »


Australië gemiddelde score 9.5 / 10

  • Review van 30 mei 2018
    SCORE: 5/5

    "Ik zou jullie aanraden om de reis van je leven te boeken bij askja. Prijs kwaliteit komt goed overeen. Helpen je bij persoonlijke wensen. Alles is aan te passen als je dat wilt. Mocht je meer informatie willen nemen ze echt de tijd voor je. "

  • Review van 24 mei 2018
    SCORE: 5/5

    "zeer mooie en goed verzorgde reis"

  • Review van 9 januari 2018
    SCORE: 5/5

    "De reis van Melbourne naar Perth was prachtig. De reis kenmerkt zich niet door opvallende hoogtepunten, maar vooral door het reizen door het land, de vrijheid, de leuke ontmoetingen met Australiers en vooral 'no worries'. Uiteraard zijn er wel hoogtepunten zoals Great Ocean Drive. Grampions NP, de wijngebieden en natuurlijk alle prachtige baaien. "

Lees meer reviews van Australië »


Botswana gemiddelde score 9.3 / 10

  • Review van 10 november 2017
    SCORE: 4/5

    "Een fantastische vakantie in een prachtig land met veel natuur belevenissen"

  • Review van 7 november 2017
    SCORE: 4/5

    "Botswana safari: Leuk, afwisselende, goed te doen voor iedereen. Prima safari ervaring."

  • Review van 10 oktober 2017
    SCORE: 4/5

    "Goede info en adviezen voorafgaand aan de reis. "

Lees meer reviews van Botswana »


Chili gemiddelde score 8.3 / 10

  • Review van 5 juni 2018
    SCORE: 5/5

    "Schitterend land en nu terugkijkend (en ook teruglezend) hebben wij van dat gebied alles gezien wat we wilden zien. "

  • Review van 24 april 2018
    SCORE: 5/5

    "Onze reis is om nooit meer te vergeten ! "

  • Review van 3 april 2018
    SCORE: 4/5

    geen

Lees meer reviews van Chili »


Faeröer eilanden gemiddelde score 10.0 / 10

  • Review van 12 juli 2018
    SCORE: 5/5

    "Mooie eilanden met prachtige natuur om te gaan wandelen, mountainbiken en/of auto te rijden. Askja reizen besteedt veel tijd aan uw reis en dat merkt u duidelijk tijdens uw vakantie. Alles is goed geregeld. Er wordt nagedacht aan o.a. uw kleding, documenten tijdens uw verblijf op deze schitterende eilanden in de Noordelijke Atlantische Oceaan. Een reisorganisatie waar men zeker terugkeert!"

  • Review van 6 juli 2018
    SCORE: 5/5

    "Schitterende bestemming. Droomreis. Wij hadden wel heel veel geluk met het weer..."

  • Review van 6 juli 2018
    SCORE: 5/5

    "De Faeroer is nog niet op toeristen ingesteld, voor ons een voordeel. Je hebt overal openbare schone toiletten, maar een lunchgelegenheid is er vaak niet."

Lees meer reviews van Faeröer eilanden »


Groenland gemiddelde score 8.9 / 10

  • Review van 4 oktober 2017
    SCORE: 5/5

    "Groenlandreis was fantastisch.Genoten van hotel met prachtig zicht op de ijsbergen en van avondcruise tussen de ijsbergen.Maakten wandelingen in een volmaakt stil Unesco gebied.Hadden geluk met elke dag mooi weer.Onvergetelijk!"

  • Review van 29 augustus 2017
    SCORE: 4/5

    "Prachtige onvergetelijke reis. "

  • Review van 14 augustus 2017
    SCORE: 3/5

    okee

Lees meer reviews van Groenland »


Groenland winter gemiddelde score 8.9 / 10

  • Review van 4 oktober 2017
    SCORE: 5/5

    "Groenlandreis was fantastisch.Genoten van hotel met prachtig zicht op de ijsbergen en van avondcruise tussen de ijsbergen.Maakten wandelingen in een volmaakt stil Unesco gebied.Hadden geluk met elke dag mooi weer.Onvergetelijk!"

  • Review van 29 augustus 2017
    SCORE: 4/5

    "Prachtige onvergetelijke reis. "

  • Review van 14 augustus 2017
    SCORE: 3/5

    okee

Lees meer reviews van Groenland winter »


IJsland gemiddelde score 9.0 / 10

  • Review van 17 juli 2018
    SCORE: 5/5

    "De reis was prima georganiseerd, goede reisleider. Veel informatie over allerlei zaken. Zie ook vorige vraag. Onze buschauffeur wist veel en bracht ons veilig van A naar B."

  • Review van 12 juli 2018
    SCORE: 4/5

    "IJsland heeft mooie landschappen en natuur. De kwaliteit van de accomodaties is erg van belang voor de maximale beleving. Wat ons betreft had de reis een aantal dagen korter mogen zijn omdat niet overal voldoende activiteiten mogelijk zijn."

  • Review van 11 juli 2018
    SCORE: 5/5

    "De vier windstreken tegen de klok in gedaan. Dat vinden wij het mooiste omdat je eindigt in het stilste gedeelte, de Westfjorden. Door die richting te rijden heb je eerst het drukste stuk in het zuiden en wen je aan het verkeer etc. Later in de wetsfjorden is het stiller en kijk je nergens meer van op. Wat aan te bevelen is is een smartphone met offline kaart en gps erop. Je hebt dan geen papieren kaarten meer nodig en je vind altijd de weg, zelfs als je een bepaald restaurant of bezienswaardigheid zoekt. Verder gewoon ieder dag wat brandstof tanken en niet zoals her pas als het nodig is. Je komt dan nooit voor verrassingen te staan. Tot slot, we zijn rondgekomen zonder contant geld. Letterlijk overal de creditcard getrokken."

Lees meer reviews van IJsland »


IJsland winterreizen gemiddelde score 9.0 / 10

  • Review van 17 juli 2018
    SCORE: 5/5

    "De reis was prima georganiseerd, goede reisleider. Veel informatie over allerlei zaken. Zie ook vorige vraag. Onze buschauffeur wist veel en bracht ons veilig van A naar B."

  • Review van 12 juli 2018
    SCORE: 4/5

    "IJsland heeft mooie landschappen en natuur. De kwaliteit van de accomodaties is erg van belang voor de maximale beleving. Wat ons betreft had de reis een aantal dagen korter mogen zijn omdat niet overal voldoende activiteiten mogelijk zijn."

  • Review van 11 juli 2018
    SCORE: 5/5

    "De vier windstreken tegen de klok in gedaan. Dat vinden wij het mooiste omdat je eindigt in het stilste gedeelte, de Westfjorden. Door die richting te rijden heb je eerst het drukste stuk in het zuiden en wen je aan het verkeer etc. Later in de wetsfjorden is het stiller en kijk je nergens meer van op. Wat aan te bevelen is is een smartphone met offline kaart en gps erop. Je hebt dan geen papieren kaarten meer nodig en je vind altijd de weg, zelfs als je een bepaald restaurant of bezienswaardigheid zoekt. Verder gewoon ieder dag wat brandstof tanken en niet zoals her pas als het nodig is. Je komt dan nooit voor verrassingen te staan. Tot slot, we zijn rondgekomen zonder contant geld. Letterlijk overal de creditcard getrokken."

Lees meer reviews van IJsland winterreizen »


Lapland gemiddelde score 9.3 / 10

  • Review van 14 april 2018
    SCORE: 5/5

    "Het product voldeed prima aan onze verwachtingen. Alles wat werd beloofd is gewoon heel soepel na gekomen. ASKJA staat voor KWALITEIT"

  • Review van 13 april 2018
    SCORE: 5/5

    Prima

  • Review van 3 april 2018
    SCORE: 5/5

    "Een zeer goed product met als absoluut hoogtepunt de tweedaagse Huskysafari welke werd verzorgd door een zeer professioneel bedrijf en een hele goede gids"

Lees meer reviews van Lapland »


Namibië gemiddelde score 9.0 / 10

  • Review van 17 juli 2018
    SCORE: 5/5

    "mooi land, goede organisatie, veel verschil, goed programma"

  • Review van 19 april 2018
    SCORE: 5/5

    "Top reis. Houd rekening met matige wegen (we reizen uiteindelijk niet in Nederland), maar een geweldige natuur!!! "

  • Review van 13 december 2017
    SCORE: 5/5

    "Een goede auto is de beste investering. Wat een geweldige lodges hadden we!!!! Rondreis is spectaculair mooi. Paar dagen langer zou beter zijn geweest maar we hadden niet meer tijd helaas."

Lees meer reviews van Namibië »


Nieuw-Zeeland gemiddelde score 9.2 / 10

  • Review van 27 april 2018
    SCORE: 4/5

    "Op maat gemaakte reis."

  • Review van 18 april 2018
    SCORE: 4/5

    "Op zich prima verzorgd. Op detailpunten kan door kritische vraagstelling vooraf de dienstverlening nog beter worden."

  • Review van 10 april 2018
    SCORE: 5/5

    "Wij hebben onze rondreis door NZ als zeer bijzonder ervaren. Onze reis in NZ duurde 30 dgn maar 1 tot 1,5 wk meer zou beter zijn geweest. Veel draait om watergerelateerde activiteiten hier op letten als je daar nietvan houdt."

Lees meer reviews van Nieuw-Zeeland »


Noorwegen gemiddelde score 8.7 / 10

  • Review van 17 juli 2018
    SCORE: 4/5

    "Fantastisch landschap, mooie autoriten en wandeltochten, goed bereikbare wandelroutes, helaas wel regenachtig en koud."

  • Review van 12 juli 2018
    SCORE: 3/5

    "onvoldoende en deels onjuiste info;zeer algemeen gesteld en lijkt niet up to date;onaangekondigde extra parkeerkosten, die gemakkelijk tot hoge boetes leiden en heel vervelende correspondentie daarover"

  • Review van 10 juli 2018
    SCORE: 4/5

    "ik vond de hotels in het algemeen goed de route erg mooi maar ook dat de totaalprijs van de reis behoorlijk oploopt het was en is nog steeds een mooi duur reisland."

Lees meer reviews van Noorwegen »


Noorwegen winterreizen gemiddelde score 8.7 / 10

  • Review van 17 juli 2018
    SCORE: 4/5

    "Fantastisch landschap, mooie autoriten en wandeltochten, goed bereikbare wandelroutes, helaas wel regenachtig en koud."

  • Review van 12 juli 2018
    SCORE: 3/5

    "onvoldoende en deels onjuiste info;zeer algemeen gesteld en lijkt niet up to date;onaangekondigde extra parkeerkosten, die gemakkelijk tot hoge boetes leiden en heel vervelende correspondentie daarover"

  • Review van 10 juli 2018
    SCORE: 4/5

    "ik vond de hotels in het algemeen goed de route erg mooi maar ook dat de totaalprijs van de reis behoorlijk oploopt het was en is nog steeds een mooi duur reisland."

Lees meer reviews van Noorwegen winterreizen »


Oost-Canada gemiddelde score 9.0 / 10

  • Review van 12 juli 2018
    SCORE: 5/5

    "fantastisch land om ook individueel te reizen"

  • Review van 11 juli 2018
    SCORE: 4/5

    "Mooi gebied. Niet zo mooi als voorgeschoteld maar zoiets is altijd erg persoonlijk. Wel bijzonder . Blij er geweest te zijn."

  • Review van 11 juli 2018
    SCORE: 5/5

    "New foundland is een prachtige provincie wanneer je houdt van ruige natuur, rotsachtige kusten, de stilte en rust, bijzondere dorpjes en natuurlijk de ijsbergen. We hebben veel trials gewandeld, musea bezocht en ons ingeleefd in de geschiedenis van de provincie. "

Lees meer reviews van Oost-Canada »


West-Canada gemiddelde score 9.0 / 10

  • Review van 12 juli 2018
    SCORE: 5/5

    "fantastisch land om ook individueel te reizen"

  • Review van 11 juli 2018
    SCORE: 4/5

    "Mooi gebied. Niet zo mooi als voorgeschoteld maar zoiets is altijd erg persoonlijk. Wel bijzonder . Blij er geweest te zijn."

  • Review van 11 juli 2018
    SCORE: 5/5

    "New foundland is een prachtige provincie wanneer je houdt van ruige natuur, rotsachtige kusten, de stilte en rust, bijzondere dorpjes en natuurlijk de ijsbergen. We hebben veel trials gewandeld, musea bezocht en ons ingeleefd in de geschiedenis van de provincie. "

Lees meer reviews van West-Canada »


Yukon gemiddelde score 9.1 / 10

  • Review van 13 juli 2018
    SCORE: 5/5

    "De reis voldeed aan onze verwachtingen, de reisafstand per dag was goed te doen gelegenheid tot stops te maken."

  • Review van 6 juli 2018
    SCORE: 5/5

    "Alaska is niet te vergelijken met andere delen van Amerika en Canada. Het is een mix van natuur, ruige terreinen en grote leegtes. "

  • Review van 4 juli 2018
    SCORE: 5/5

    "alles prima"

Lees meer reviews van Yukon »


Zuid-Afrika gemiddelde score 8.7 / 10

  • Review van 31 januari 2018
    SCORE: 3/5

    "Zuid-Afrika is een geweldig mooi land om rond te rijden. Mijn advies is echter om minder lange reisdagen te maken. Dit was echt slopend. Zelfs de vermelde kortere reisdagen duurden nog hele dagen. Te weinig vrije tijd. Bijv in Kruger Park staat vermeld 3x3 uur durende game drive. In het echt bleek dit 1 dag van 10 tot 18 uur en 1 dag van 6 tot 16:45 uur te zijn ipv 's middags lekker even te relaxen."

  • Review van 22 augustus 2017
    SCORE: 5/5

    "Wij zijn zeer tevreden over het hele verloop van begin tot eind van de reis. Mensen met kennis hebben ons daar in begeleid."

  • Review van 20 maart 2017
    SCORE: 5/5

    "Voor een reis écht op maat moet je bij Askja zijn!"

Lees meer reviews van Zuid-Afrika »