Reviews

Alaska gemiddelde score 9.0 / 10

  • Review van 10 oktober 2017
    SCORE: 5/5

    "Alaska is puur, eerlijk, groots, indrukwekkend, dwingt respect sf en is zeker niet saai. Hier regeert niet de mens maar de aardse elementen."

  • Review van 19 september 2017
    SCORE: 5/5

    "Prima verzorgd."

  • Review van 11 september 2017
    SCORE: 4/5

    "Alaska is bijzonder wat betreft natuur en bijzonderheden die wij niet dagelijks meemaken. Het is natuurlijk geen gegarandeerde mooi weer bestemming"

Lees meer reviews van Alaska »


Argentinië gemiddelde score 8.2 / 10

  • Review van 22 november 2017
    SCORE: 5/5

    "De in overleg met Iris Mijnsbergen zorgvuldig samengestelde reis heeft volkomen aan onze hooggespannen verwachtingen beantwoord. Op grond van de kennis van zaken over het land heeft Iris nog wat belangrijke suggesties van de hand gedaan waardoor wij ultiem hebben kunnen genieten van het regelmatig betoverende landschap. De verhuurmastschappin Alamo schoot helaas te kort bij de deblokkering van de waarborgsom van €728,44, welke nu na een maand automatisch wordt verwijderd."

  • Review van 10 maart 2017
    SCORE: 5/5

    "combinatie van de Stad Buenos Aires en de overweldigend mooie natuur op diverse plekken in het grote Argentinië is top"

  • Review van 2 maart 2017
    SCORE: 4/5

    "Prachtige reis in mooi maar prijzig land. mogelijk ook een restaurant keuze aangeven in een paar prijsklassen. geld wisselen is niet altijd eenvoudig en tijdrovend. beter vermelden. plaatselijke agent is goed . de skilift in ushaia is al jaren stuk en de taxi brengt je graag heen en terug wat goed is voor zijn portemonnee."

Lees meer reviews van Argentinië »


Australië gemiddelde score 9.4 / 10

  • Review van 1 augustus 2017
    SCORE: 5/5

    "Zie mijn opmerkingen bij de excursies. Voor de rest was het prima geregeld. De manier waarop we in samenspraak het programma hebben samengesteld vond ik erg prettig. Fijn dat er zoveel vrijheid is zelf je trip te kunnen bepalen met hulp van de zeer kundige medewerkers van Askja. En alles is goed verlopen en ik heb een fantastische trip door Australie kunnen maken. Bedankt!!"

  • Review van 6 maart 2017
    SCORE: 4/5

    "Alles goed geregeld. Totaal geen problemen gehad in hotels, auto en camper huur. "

  • Review van 16 januari 2017
    SCORE: 5/5

    "Australie is een top-vakantieland in de zomer; mooi weer, prachtige natuur, wildlife en vriendelijke mensen. "

Lees meer reviews van Australië »


Botswana gemiddelde score 9.3 / 10

  • Review van 10 november 2017
    SCORE: 4/5

    "Een fantastische vakantie in een prachtig land met veel natuur belevenissen"

  • Review van 7 november 2017
    SCORE: 4/5

    "Botswana safari: Leuk, afwisselende, goed te doen voor iedereen. Prima safari ervaring."

  • Review van 10 oktober 2017
    SCORE: 4/5

    "Goede info en adviezen voorafgaand aan de reis. "

Lees meer reviews van Botswana »


Chili gemiddelde score 8.2 / 10

  • Review van 22 november 2017
    SCORE: 5/5

    "De in overleg met Iris Mijnsbergen zorgvuldig samengestelde reis heeft volkomen aan onze hooggespannen verwachtingen beantwoord. Op grond van de kennis van zaken over het land heeft Iris nog wat belangrijke suggesties van de hand gedaan waardoor wij ultiem hebben kunnen genieten van het regelmatig betoverende landschap. De verhuurmastschappin Alamo schoot helaas te kort bij de deblokkering van de waarborgsom van €728,44, welke nu na een maand automatisch wordt verwijderd."

  • Review van 10 maart 2017
    SCORE: 5/5

    "combinatie van de Stad Buenos Aires en de overweldigend mooie natuur op diverse plekken in het grote Argentinië is top"

  • Review van 2 maart 2017
    SCORE: 4/5

    "Prachtige reis in mooi maar prijzig land. mogelijk ook een restaurant keuze aangeven in een paar prijsklassen. geld wisselen is niet altijd eenvoudig en tijdrovend. beter vermelden. plaatselijke agent is goed . de skilift in ushaia is al jaren stuk en de taxi brengt je graag heen en terug wat goed is voor zijn portemonnee."

Lees meer reviews van Chili »


Faeröer eilanden gemiddelde score 10.0 / 10

  • Review van 5 september 2017
    SCORE: 5/5

    "Goede indeling van de reis doordat je steeds twee dagen in een hotel blijft. Rij afstanden zijn klein zodat je heel de dag de tijd heb om van de eilanden te genieten. Hou wel goed de boottijden in de gaten. Faroer biedt vele wandelmogelijkheden en zo kan je ook dichtbij de puffend komen. Ga in gesprek met de locale's, ze kunnen je veel van de omgeving vertellen en zeker ook de mythe's en saga's vertellen. Wees je er van bewust dat er op de faroer nog op "" grienden"" gejaagd wordt. Dit is echt een volksfestijn. Het kan luguber zijn om te zien, maar het heeft ook een groot sociaal karakter."

  • Review van 15 augustus 2017
    SCORE: 5/5

    "Voor wie houd van een bezoek aan Scandinavische landen zeker de moeite waard. De door Askja reizen aangeboden 11 daagde reis geeft voldoende gelegenheid om een goede indruk te krijgen van de eilanden."

  • Review van 9 augustus 2017
    SCORE: 5/5

    "Fantastich gebied, prachtige spectaculaire natuur, schilderachtige dorpjes, rust."

Lees meer reviews van Faeröer eilanden »


Groenland gemiddelde score 8.9 / 10

  • Review van 4 oktober 2017
    SCORE: 5/5

    "Groenlandreis was fantastisch.Genoten van hotel met prachtig zicht op de ijsbergen en van avondcruise tussen de ijsbergen.Maakten wandelingen in een volmaakt stil Unesco gebied.Hadden geluk met elke dag mooi weer.Onvergetelijk!"

  • Review van 29 augustus 2017
    SCORE: 4/5

    "Prachtige onvergetelijke reis. "

  • Review van 14 augustus 2017
    SCORE: 3/5

    okee

Lees meer reviews van Groenland »


Groenland winter gemiddelde score 8.9 / 10

  • Review van 4 oktober 2017
    SCORE: 5/5

    "Groenlandreis was fantastisch.Genoten van hotel met prachtig zicht op de ijsbergen en van avondcruise tussen de ijsbergen.Maakten wandelingen in een volmaakt stil Unesco gebied.Hadden geluk met elke dag mooi weer.Onvergetelijk!"

  • Review van 29 augustus 2017
    SCORE: 4/5

    "Prachtige onvergetelijke reis. "

  • Review van 14 augustus 2017
    SCORE: 3/5

    okee

Lees meer reviews van Groenland winter »


IJsland gemiddelde score 9.0 / 10

  • Review van 22 november 2017
    SCORE: 5/5

    "Een geweldig mooi land! "

  • Review van 22 november 2017
    SCORE: 5/5

    "Het land heeft onze verwachtingen overtroffen. We gaan zeker nog een keer terug; zoveel moois te zien!"

  • Review van 11 november 2017
    SCORE: 4/5

    "Hele goede ervaringen met Askja."

Lees meer reviews van IJsland »


IJsland winterreizen gemiddelde score 9.0 / 10

  • Review van 22 november 2017
    SCORE: 5/5

    "Een geweldig mooi land! "

  • Review van 22 november 2017
    SCORE: 5/5

    "Het land heeft onze verwachtingen overtroffen. We gaan zeker nog een keer terug; zoveel moois te zien!"

  • Review van 11 november 2017
    SCORE: 4/5

    "Hele goede ervaringen met Askja."

Lees meer reviews van IJsland winterreizen »


Lapland gemiddelde score 9.2 / 10

  • Review van 12 april 2017
    SCORE: 5/5

    "Fantastisch mooi gebied waar we in verbleven was er van onder de indruk zo een mooie witte wereld en de rust super mooi."

  • Review van 10 april 2017
    SCORE: 5/5

    "Wij zaten in Inari in hotel Kultahovi in een kamer met sauna. Het hotel is mooi, schoon en heeft heel vriendelijk personeel. De sauna heerlijk. Daar zijn we iedere dag na genoten te hebben van de buitenlucht en natuur ingedoken. De omgeving is prachtig. Het was erg praktisch dat het excursie bureau heel dicht bij was. We werden voor iedere excursie opgehaald, maar we zijn ook al eens terug gelopen. Dat was nog geen 10 minuten. De huskytocht was geweldig, maar wel zweten en hard meewerken :-) Ik had het niet verwacht, maar het ijsvissen had ik ook niet willen missen. Het sneeuwschoen wandelen was erg leuk, maar wat mij betreft waren 2 uurtjes te kort. Dat hadden er best 3 of 4 mogen zijn. De tocht met de rendieren viel tegen. Dat was toch wel een 'touristending'. Aan de saaie kant. Maar dat kan er ook aan gelegen hebben dat we deze het laatst hadden en dat erg in het niet viel in vergelijk met de huskytocht. Andersom hadden we dat wellicht anders ervaren. Kortom het was geweldig en in zijn geheel een aanrader. "

  • Review van 5 april 2017
    SCORE: 5/5

    "Geweldige reis met verrassende excursies"

Lees meer reviews van Lapland »


Namibië gemiddelde score 8.7 / 10

  • Review van 8 november 2017
    SCORE: 4/5

    "Uitstekende gidsen. Kundig, goede sfeer Truck had onderhoud nodig."

  • Review van 31 oktober 2017
    SCORE: 4/5

    "Hartstikke leuke reis, met gezellige internationale groep en goede gids en chauffeur. Wel veel lange reisdagen en soms erg warm en stoffig. Comfort niveau is goed maar niet luxe. De afwisseling van de reis is geweldig."

  • Review van 22 augustus 2017
    SCORE: 5/5

    "Prachtig land, fantastisch om uren door de stilte en afwisselende landschappen te reizen. Overwegend in leuke en mooi gelegen lodges geslapen. Sossusvlei en Etosha echt hoogtepunten, maar ook de Caprivi was verrassend interessant met inzicht in dagelijkse leven van Namibiers en mooie wildparken."

Lees meer reviews van Namibië »


Nieuw-Zeeland gemiddelde score 9.0 / 10

  • Review van 10 april 2017
    SCORE: 4/5

    "Geweldige, intensieve reis die mij het hele land op een bijzondere wijze heeft laten zien. "

  • Review van 16 februari 2017
    SCORE: 4/5

    "Dat ik vier en geen vijf sterren geef ligt meer aan het land dan aan de reis op zich. Hoe prachtig en bijzonder het land ook is en hoe geslaagd onze vakantie daar, ik vond het exotisch element beperkt. Ik had verwacht in een andere wereld aan de andere kant van de aardbol terecht te komen, maar heel veel bleek erg vertrouwd. Dat komt o/a door de uit Europa geïmporteerde planten en dieren denk ik. Eerdere vakanties naar Ecuador/de Galapagos en Zuid-Afrika scoren bij mij daarom hoger."

  • Review van 9 januari 2017
    SCORE: 5/5

    "Nieuw-Zeeland is een prachtig land. Als je de mogelijkheid hebt om daar een paar weken door te reizen om op verschillende mooie plaatsen te blijven, in vaak goede accomodaties, dan moet je dat gewoon doen."

Lees meer reviews van Nieuw-Zeeland »


Noorwegen gemiddelde score 8.7 / 10

  • Review van 2 november 2017
    SCORE: 5/5

    "Al met al, zeer blij met hetgeen u bedacht en geboden hebt. Zeker als u de aandachtspunten verwerkt."

  • Review van 31 oktober 2017
    SCORE: 5/5

    "In een woord: fantastisch"

  • Review van 27 oktober 2017
    SCORE: 5/5

    "Noorwegen is een prachtig vakantieland,mooie natuur, vriendeliike mensen,veel te zien en te doen! Wel een duur land maar dat weet je van te voren "

Lees meer reviews van Noorwegen »


Noorwegen winterreizen gemiddelde score 8.7 / 10

  • Review van 2 november 2017
    SCORE: 5/5

    "Al met al, zeer blij met hetgeen u bedacht en geboden hebt. Zeker als u de aandachtspunten verwerkt."

  • Review van 31 oktober 2017
    SCORE: 5/5

    "In een woord: fantastisch"

  • Review van 27 oktober 2017
    SCORE: 5/5

    "Noorwegen is een prachtig vakantieland,mooie natuur, vriendeliike mensen,veel te zien en te doen! Wel een duur land maar dat weet je van te voren "

Lees meer reviews van Noorwegen winterreizen »


Oost-Canada gemiddelde score 9.0 / 10

  • Review van 24 oktober 2017
    SCORE: 4/5

    "prachtige natuur wel wat monotoon ferry is lang, zeker als het regent onderschat de afstanden niet verkeer uitermate rustig dagelijks uit eten, niet altijd ""romantisch"" en, zoals in heel noord Amerika, ""snel"" weet : je zit de hele dag op elkaar"

  • Review van 19 oktober 2017
    SCORE: 4/5

    "Zie reactie op vorige pagina. Ga niet alles herhalen"

  • Review van 10 oktober 2017
    SCORE: 5/5

    "De reis was een aaneenschakeling van fantastische momenten. We hebben geen één keer spijt gehad onderweg. Wat een mooi land. Op Vancouver Island hebben we 2 excursies gedaan die we reeds voorgeboekt hadden via Askja. Gelukkig maar, want de Knight Inlet was nog 2 weken na aankomst in Telegraph Cove helemaal volgeboekt! De Inside Passage met de ferry van Port Hardy naar Prince Rupert was prachtig. Er waren vooraf stoelen gereserveerd in de Aurora Lounge voorin de ferry, waar we een schitterend uitzicht hadden. We waren blij dit vooraf via Askja geregeld te hebben. De route bovenlangs van Prince Rupert naar Jasper was erg rustig, hetgeen wij zeer prettig vonden. Het is daardoor erg relaxt rijden. De afstanden waren daardoor prima te doen, met onderweg voldoende tijd voor de omgeving en het aandoen van bijzienswaardigheden. De Rocky Mountains waren prachtig. Het weer was koud, met zelfs 10 cm. sneeuw, hetgeen volgens de berichten niet eerder zo vroeg was voorgekomen in september. Zodra de bergen weer tevoorschijn kwamen, gaf dit een zeer mooi effect met zon en blauwe lucht. Kortom: een prachtige reis die we voor geen goud wilden missen."

Lees meer reviews van Oost-Canada »


West-Canada gemiddelde score 9.0 / 10

  • Review van 24 oktober 2017
    SCORE: 4/5

    "prachtige natuur wel wat monotoon ferry is lang, zeker als het regent onderschat de afstanden niet verkeer uitermate rustig dagelijks uit eten, niet altijd ""romantisch"" en, zoals in heel noord Amerika, ""snel"" weet : je zit de hele dag op elkaar"

  • Review van 19 oktober 2017
    SCORE: 4/5

    "Zie reactie op vorige pagina. Ga niet alles herhalen"

  • Review van 10 oktober 2017
    SCORE: 5/5

    "De reis was een aaneenschakeling van fantastische momenten. We hebben geen één keer spijt gehad onderweg. Wat een mooi land. Op Vancouver Island hebben we 2 excursies gedaan die we reeds voorgeboekt hadden via Askja. Gelukkig maar, want de Knight Inlet was nog 2 weken na aankomst in Telegraph Cove helemaal volgeboekt! De Inside Passage met de ferry van Port Hardy naar Prince Rupert was prachtig. Er waren vooraf stoelen gereserveerd in de Aurora Lounge voorin de ferry, waar we een schitterend uitzicht hadden. We waren blij dit vooraf via Askja geregeld te hebben. De route bovenlangs van Prince Rupert naar Jasper was erg rustig, hetgeen wij zeer prettig vonden. Het is daardoor erg relaxt rijden. De afstanden waren daardoor prima te doen, met onderweg voldoende tijd voor de omgeving en het aandoen van bijzienswaardigheden. De Rocky Mountains waren prachtig. Het weer was koud, met zelfs 10 cm. sneeuw, hetgeen volgens de berichten niet eerder zo vroeg was voorgekomen in september. Zodra de bergen weer tevoorschijn kwamen, gaf dit een zeer mooi effect met zon en blauwe lucht. Kortom: een prachtige reis die we voor geen goud wilden missen."

Lees meer reviews van West-Canada »


Yukon gemiddelde score 9.0 / 10

  • Review van 10 oktober 2017
    SCORE: 5/5

    "Alaska is puur, eerlijk, groots, indrukwekkend, dwingt respect sf en is zeker niet saai. Hier regeert niet de mens maar de aardse elementen."

  • Review van 19 september 2017
    SCORE: 5/5

    "Prima verzorgd."

  • Review van 11 september 2017
    SCORE: 4/5

    "Alaska is bijzonder wat betreft natuur en bijzonderheden die wij niet dagelijks meemaken. Het is natuurlijk geen gegarandeerde mooi weer bestemming"

Lees meer reviews van Yukon »


Zuid-Afrika gemiddelde score 9.1 / 10

  • Review van 22 augustus 2017
    SCORE: 5/5

    "Wij zijn zeer tevreden over het hele verloop van begin tot eind van de reis. Mensen met kennis hebben ons daar in begeleid."

  • Review van 20 maart 2017
    SCORE: 5/5

    "Voor een reis écht op maat moet je bij Askja zijn!"

  • Review van 2 september 2016
    SCORE: 4/5

    "Houdt rekening met erg lange reisdagen en weinig vrijetijd."

Lees meer reviews van Zuid-Afrika »