Reviews

Alaska gemiddelde score 9.0 / 10

  • Review van 10 oktober 2017
    SCORE: 5/5

    "Alaska is puur, eerlijk, groots, indrukwekkend, dwingt respect sf en is zeker niet saai. Hier regeert niet de mens maar de aardse elementen."

  • Review van 19 september 2017
    SCORE: 5/5

    "Prima verzorgd."

  • Review van 11 september 2017
    SCORE: 4/5

    "Alaska is bijzonder wat betreft natuur en bijzonderheden die wij niet dagelijks meemaken. Het is natuurlijk geen gegarandeerde mooi weer bestemming"

Lees meer reviews van Alaska »


Argentinië gemiddelde score 8.1 / 10

  • Review van 15 januari 2018
    SCORE: 3/5

    "Jammer, jammer, jammer. Doordat ons aangeraden werd om bus te nemen i.p.v. huurauto hebben we geen mooie foto van lama kunnen maken. En wij hebben een gevoel van verloren tijd, en wij moesten te vaak vroeg opstaan.De bussen verder waren ok. Het ligt niet aan de vervoermaatschappijen. Verder een super mooi land. Een winderige dag in El Chaltén is een unieke belevenis!Twee dagen in El Calafate - net iets te veel. "

  • Review van 5 december 2017
    SCORE: 4/5

    "De reis was prima georganiseerd."

  • Review van 22 november 2017
    SCORE: 5/5

    "De in overleg met Iris Mijnsbergen zorgvuldig samengestelde reis heeft volkomen aan onze hooggespannen verwachtingen beantwoord. Op grond van de kennis van zaken over het land heeft Iris nog wat belangrijke suggesties van de hand gedaan waardoor wij ultiem hebben kunnen genieten van het regelmatig betoverende landschap. De verhuurmastschappin Alamo schoot helaas te kort bij de deblokkering van de waarborgsom van €728,44, welke nu na een maand automatisch wordt verwijderd."

Lees meer reviews van Argentinië »


Australië gemiddelde score 9.4 / 10

  • Review van 9 januari 2018
    SCORE: 5/5

    "De reis van Melbourne naar Perth was prachtig. De reis kenmerkt zich niet door opvallende hoogtepunten, maar vooral door het reizen door het land, de vrijheid, de leuke ontmoetingen met Australiers en vooral 'no worries'. Uiteraard zijn er wel hoogtepunten zoals Great Ocean Drive. Grampions NP, de wijngebieden en natuurlijk alle prachtige baaien. "

  • Review van 7 december 2017
    SCORE: 5/5

    "Het was een heerlijke ontspannen reis, maar dat komt mede omdat we niet heel veel kilometers per dag reden (ongeveer 200). Er was voldoende tijd om te wandelen, dingen bekijken en tijdig op de plaats van bestemming te zijn."

  • Review van 1 augustus 2017
    SCORE: 5/5

    "Zie mijn opmerkingen bij de excursies. Voor de rest was het prima geregeld. De manier waarop we in samenspraak het programma hebben samengesteld vond ik erg prettig. Fijn dat er zoveel vrijheid is zelf je trip te kunnen bepalen met hulp van de zeer kundige medewerkers van Askja. En alles is goed verlopen en ik heb een fantastische trip door Australie kunnen maken. Bedankt!!"

Lees meer reviews van Australië »


Botswana gemiddelde score 9.3 / 10

  • Review van 10 november 2017
    SCORE: 4/5

    "Een fantastische vakantie in een prachtig land met veel natuur belevenissen"

  • Review van 7 november 2017
    SCORE: 4/5

    "Botswana safari: Leuk, afwisselende, goed te doen voor iedereen. Prima safari ervaring."

  • Review van 10 oktober 2017
    SCORE: 4/5

    "Goede info en adviezen voorafgaand aan de reis. "

Lees meer reviews van Botswana »


Chili gemiddelde score 8.1 / 10

  • Review van 15 januari 2018
    SCORE: 3/5

    "Jammer, jammer, jammer. Doordat ons aangeraden werd om bus te nemen i.p.v. huurauto hebben we geen mooie foto van lama kunnen maken. En wij hebben een gevoel van verloren tijd, en wij moesten te vaak vroeg opstaan.De bussen verder waren ok. Het ligt niet aan de vervoermaatschappijen. Verder een super mooi land. Een winderige dag in El Chaltén is een unieke belevenis!Twee dagen in El Calafate - net iets te veel. "

  • Review van 5 december 2017
    SCORE: 4/5

    "De reis was prima georganiseerd."

  • Review van 22 november 2017
    SCORE: 5/5

    "De in overleg met Iris Mijnsbergen zorgvuldig samengestelde reis heeft volkomen aan onze hooggespannen verwachtingen beantwoord. Op grond van de kennis van zaken over het land heeft Iris nog wat belangrijke suggesties van de hand gedaan waardoor wij ultiem hebben kunnen genieten van het regelmatig betoverende landschap. De verhuurmastschappin Alamo schoot helaas te kort bij de deblokkering van de waarborgsom van €728,44, welke nu na een maand automatisch wordt verwijderd."

Lees meer reviews van Chili »


Faeröer eilanden gemiddelde score 10.0 / 10

  • Review van 5 september 2017
    SCORE: 5/5

    "Goede indeling van de reis doordat je steeds twee dagen in een hotel blijft. Rij afstanden zijn klein zodat je heel de dag de tijd heb om van de eilanden te genieten. Hou wel goed de boottijden in de gaten. Faroer biedt vele wandelmogelijkheden en zo kan je ook dichtbij de puffend komen. Ga in gesprek met de locale's, ze kunnen je veel van de omgeving vertellen en zeker ook de mythe's en saga's vertellen. Wees je er van bewust dat er op de faroer nog op "" grienden"" gejaagd wordt. Dit is echt een volksfestijn. Het kan luguber zijn om te zien, maar het heeft ook een groot sociaal karakter."

  • Review van 15 augustus 2017
    SCORE: 5/5

    "Voor wie houd van een bezoek aan Scandinavische landen zeker de moeite waard. De door Askja reizen aangeboden 11 daagde reis geeft voldoende gelegenheid om een goede indruk te krijgen van de eilanden."

  • Review van 9 augustus 2017
    SCORE: 5/5

    "Fantastich gebied, prachtige spectaculaire natuur, schilderachtige dorpjes, rust."

Lees meer reviews van Faeröer eilanden »


Groenland gemiddelde score 8.9 / 10

  • Review van 4 oktober 2017
    SCORE: 5/5

    "Groenlandreis was fantastisch.Genoten van hotel met prachtig zicht op de ijsbergen en van avondcruise tussen de ijsbergen.Maakten wandelingen in een volmaakt stil Unesco gebied.Hadden geluk met elke dag mooi weer.Onvergetelijk!"

  • Review van 29 augustus 2017
    SCORE: 4/5

    "Prachtige onvergetelijke reis. "

  • Review van 14 augustus 2017
    SCORE: 3/5

    okee

Lees meer reviews van Groenland »


Groenland winter gemiddelde score 8.9 / 10

  • Review van 4 oktober 2017
    SCORE: 5/5

    "Groenlandreis was fantastisch.Genoten van hotel met prachtig zicht op de ijsbergen en van avondcruise tussen de ijsbergen.Maakten wandelingen in een volmaakt stil Unesco gebied.Hadden geluk met elke dag mooi weer.Onvergetelijk!"

  • Review van 29 augustus 2017
    SCORE: 4/5

    "Prachtige onvergetelijke reis. "

  • Review van 14 augustus 2017
    SCORE: 3/5

    okee

Lees meer reviews van Groenland winter »


IJsland gemiddelde score 9.0 / 10

  • Review van 24 januari 2018
    SCORE: 5/5

    Super

  • Review van 18 januari 2018
    SCORE: 5/5

    "De aangeboden reis gaf naar onze mening ons de maximale mogelijkheid om de vele verschillende landschappen te bezoeken, zonder dat we elke dag van hotel moesten veranderen en met redelijk reistijden."

  • Review van 17 januari 2018
    SCORE: 5/5

    "We zullen vast en zeker een derde keer boeken!"

Lees meer reviews van IJsland »


IJsland winterreizen gemiddelde score 9.0 / 10

  • Review van 24 januari 2018
    SCORE: 5/5

    Super

  • Review van 18 januari 2018
    SCORE: 5/5

    "De aangeboden reis gaf naar onze mening ons de maximale mogelijkheid om de vele verschillende landschappen te bezoeken, zonder dat we elke dag van hotel moesten veranderen en met redelijk reistijden."

  • Review van 17 januari 2018
    SCORE: 5/5

    "We zullen vast en zeker een derde keer boeken!"

Lees meer reviews van IJsland winterreizen »


Lapland gemiddelde score 9.2 / 10

  • Review van 19 februari 2018
    SCORE: 5/5

    "Ik zou iedereen aanraden een reis naar Lapland te maken. De 2-daagse huskysafari als afsluiting maakte de reis helemaal perfect!"

  • Review van 14 februari 2018
    SCORE: 5/5

    "Prachtige avonturen week met veel afwisseling in een geweldige omgeving, absolute aanrader !"

  • Review van 13 februari 2018
    SCORE: 4/5

    "Zeer tevreden. Zie eerdere comments voor uitgebreidere feedback."

Lees meer reviews van Lapland »


Namibië gemiddelde score 8.8 / 10

  • Review van 13 december 2017
    SCORE: 5/5

    "Een goede auto is de beste investering. Wat een geweldige lodges hadden we!!!! Rondreis is spectaculair mooi. Paar dagen langer zou beter zijn geweest maar we hadden niet meer tijd helaas."

  • Review van 8 november 2017
    SCORE: 4/5

    "Uitstekende gidsen. Kundig, goede sfeer Truck had onderhoud nodig."

  • Review van 31 oktober 2017
    SCORE: 4/5

    "Hartstikke leuke reis, met gezellige internationale groep en goede gids en chauffeur. Wel veel lange reisdagen en soms erg warm en stoffig. Comfort niveau is goed maar niet luxe. De afwisseling van de reis is geweldig."

Lees meer reviews van Namibië »


Nieuw-Zeeland gemiddelde score 9.3 / 10

  • Review van 22 januari 2018
    SCORE: 5/5

    "Prachtig land! Heel afwisselend en bijzonder"

  • Review van 22 januari 2018
    SCORE: 5/5

    "Een prachtige reis door een prachtig land! We hebben onze rondreis helemaal naar onze wensen kunnen aanpassen. Echt een aanrader!!"

  • Review van 6 januari 2018
    SCORE: 5/5

    "Wat een prachtig land en vriendelijke mensen. wij zijn zeer blij gekozen te hebben voor verblijf in B&B's. Daardoor leuke contacten met de mensen aldaar."

Lees meer reviews van Nieuw-Zeeland »


Noorwegen gemiddelde score 8.7 / 10

  • Review van 29 januari 2018
    SCORE: 5/5

    "Mooie omgeving, veel geleerd in polarlightcenter, absolute must voor noorderlicht liefhebbers."

  • Review van 18 januari 2018
    SCORE: 5/5

    "Zeer mooie omgeving met mooie noorlicht ervaringen, walvissafaries en fotgenieke omgeving."

  • Review van 23 december 2017
    SCORE: 5/5

    "De reis heeft in alle opzichten 100% aan onze verwachtingen voldaan."

Lees meer reviews van Noorwegen »


Noorwegen winterreizen gemiddelde score 8.7 / 10

  • Review van 29 januari 2018
    SCORE: 5/5

    "Mooie omgeving, veel geleerd in polarlightcenter, absolute must voor noorderlicht liefhebbers."

  • Review van 18 januari 2018
    SCORE: 5/5

    "Zeer mooie omgeving met mooie noorlicht ervaringen, walvissafaries en fotgenieke omgeving."

  • Review van 23 december 2017
    SCORE: 5/5

    "De reis heeft in alle opzichten 100% aan onze verwachtingen voldaan."

Lees meer reviews van Noorwegen winterreizen »


Oost-Canada gemiddelde score 9.0 / 10

  • Review van 20 december 2017
    SCORE: 4/5

    "Vooral New Foundland is zeer de moeite waard!"

  • Review van 24 oktober 2017
    SCORE: 4/5

    "prachtige natuur wel wat monotoon ferry is lang, zeker als het regent onderschat de afstanden niet verkeer uitermate rustig dagelijks uit eten, niet altijd ""romantisch"" en, zoals in heel noord Amerika, ""snel"" weet : je zit de hele dag op elkaar"

  • Review van 19 oktober 2017
    SCORE: 4/5

    "Zie reactie op vorige pagina. Ga niet alles herhalen"

Lees meer reviews van Oost-Canada »


West-Canada gemiddelde score 9.0 / 10

  • Review van 20 december 2017
    SCORE: 4/5

    "Vooral New Foundland is zeer de moeite waard!"

  • Review van 24 oktober 2017
    SCORE: 4/5

    "prachtige natuur wel wat monotoon ferry is lang, zeker als het regent onderschat de afstanden niet verkeer uitermate rustig dagelijks uit eten, niet altijd ""romantisch"" en, zoals in heel noord Amerika, ""snel"" weet : je zit de hele dag op elkaar"

  • Review van 19 oktober 2017
    SCORE: 4/5

    "Zie reactie op vorige pagina. Ga niet alles herhalen"

Lees meer reviews van West-Canada »


Yukon gemiddelde score 9.0 / 10

  • Review van 10 oktober 2017
    SCORE: 5/5

    "Alaska is puur, eerlijk, groots, indrukwekkend, dwingt respect sf en is zeker niet saai. Hier regeert niet de mens maar de aardse elementen."

  • Review van 19 september 2017
    SCORE: 5/5

    "Prima verzorgd."

  • Review van 11 september 2017
    SCORE: 4/5

    "Alaska is bijzonder wat betreft natuur en bijzonderheden die wij niet dagelijks meemaken. Het is natuurlijk geen gegarandeerde mooi weer bestemming"

Lees meer reviews van Yukon »


Zuid-Afrika gemiddelde score 8.7 / 10

  • Review van 31 januari 2018
    SCORE: 3/5

    "Zuid-Afrika is een geweldig mooi land om rond te rijden. Mijn advies is echter om minder lange reisdagen te maken. Dit was echt slopend. Zelfs de vermelde kortere reisdagen duurden nog hele dagen. Te weinig vrije tijd. Bijv in Kruger Park staat vermeld 3x3 uur durende game drive. In het echt bleek dit 1 dag van 10 tot 18 uur en 1 dag van 6 tot 16:45 uur te zijn ipv 's middags lekker even te relaxen."

  • Review van 22 augustus 2017
    SCORE: 5/5

    "Wij zijn zeer tevreden over het hele verloop van begin tot eind van de reis. Mensen met kennis hebben ons daar in begeleid."

  • Review van 20 maart 2017
    SCORE: 5/5

    "Voor een reis écht op maat moet je bij Askja zijn!"

Lees meer reviews van Zuid-Afrika »