Reviews

Alaska gemiddelde score 9.0 / 10

  • Review van 19 september 2017
    SCORE: 5/5

    "Prima verzorgd."

  • Review van 11 september 2017
    SCORE: 4/5

    "Alaska is bijzonder wat betreft natuur en bijzonderheden die wij niet dagelijks meemaken. Het is natuurlijk geen gegarandeerde mooi weer bestemming"

  • Review van 6 september 2017
    SCORE: 5/5

    "Als je van ongerepte natuur houdt moet je deze reis kiezen en er een aantal leuke excursies aan toe voegen. Werkelijk een beleving. Zeker een aanrader"

Lees meer reviews van Alaska »


Argentinië gemiddelde score 8.1 / 10

  • Review van 10 maart 2017
    SCORE: 5/5

    "combinatie van de Stad Buenos Aires en de overweldigend mooie natuur op diverse plekken in het grote Argentinië is top"

  • Review van 2 maart 2017
    SCORE: 4/5

    "Prachtige reis in mooi maar prijzig land. mogelijk ook een restaurant keuze aangeven in een paar prijsklassen. geld wisselen is niet altijd eenvoudig en tijdrovend. beter vermelden. plaatselijke agent is goed . de skilift in ushaia is al jaren stuk en de taxi brengt je graag heen en terug wat goed is voor zijn portemonnee."

  • Review van 28 februari 2017
    SCORE: 4/5

    "In Argentinie was het net wat minder verzorgd dan in Chille met ondanks dat een prachtig land en een prachtige reis. "

Lees meer reviews van Argentinië »


Australië gemiddelde score 9.4 / 10

  • Review van 1 augustus 2017
    SCORE: 5/5

    "Zie mijn opmerkingen bij de excursies. Voor de rest was het prima geregeld. De manier waarop we in samenspraak het programma hebben samengesteld vond ik erg prettig. Fijn dat er zoveel vrijheid is zelf je trip te kunnen bepalen met hulp van de zeer kundige medewerkers van Askja. En alles is goed verlopen en ik heb een fantastische trip door Australie kunnen maken. Bedankt!!"

  • Review van 6 maart 2017
    SCORE: 4/5

    "Alles goed geregeld. Totaal geen problemen gehad in hotels, auto en camper huur. "

  • Review van 16 januari 2017
    SCORE: 5/5

    "Australie is een top-vakantieland in de zomer; mooi weer, prachtige natuur, wildlife en vriendelijke mensen. "

Lees meer reviews van Australië »


Botswana gemiddelde score 9.8 / 10

  • Review van 5 september 2017
    SCORE: 5/5

    "Botswana is echt heel bijzonder. Niet alleen omdat de natuur er zo mooi is en er onwijs veel dieren leven maar juist door het verhaal erachter. Dat je in Botswana NIET mag jagen op de dieren en dat Botswana staat voor gelijkheid. Het landschap is prachtig, zowel water als droogte. Daarnaast bied het ontzettend veel verschillende soorten dieren. De mensen zijn positief en altijd vrolijk lokaal hebben ze nog zo weinig. Een bijzonder land waar je echt een keer moet zijn geweest. "

  • Review van 26 juni 2017
    SCORE: 5/5

    "Heerlijk afwisselende reis met puike accomodaties."

  • Review van 13 oktober 2016
    SCORE: 5/5

    "een ware belevenis"

Lees meer reviews van Botswana »


Chili gemiddelde score 8.1 / 10

  • Review van 10 maart 2017
    SCORE: 5/5

    "combinatie van de Stad Buenos Aires en de overweldigend mooie natuur op diverse plekken in het grote Argentinië is top"

  • Review van 2 maart 2017
    SCORE: 4/5

    "Prachtige reis in mooi maar prijzig land. mogelijk ook een restaurant keuze aangeven in een paar prijsklassen. geld wisselen is niet altijd eenvoudig en tijdrovend. beter vermelden. plaatselijke agent is goed . de skilift in ushaia is al jaren stuk en de taxi brengt je graag heen en terug wat goed is voor zijn portemonnee."

  • Review van 28 februari 2017
    SCORE: 4/5

    "In Argentinie was het net wat minder verzorgd dan in Chille met ondanks dat een prachtig land en een prachtige reis. "

Lees meer reviews van Chili »


Faeröer eilanden gemiddelde score 10.0 / 10

  • Review van 5 september 2017
    SCORE: 5/5

    "Goede indeling van de reis doordat je steeds twee dagen in een hotel blijft. Rij afstanden zijn klein zodat je heel de dag de tijd heb om van de eilanden te genieten. Hou wel goed de boottijden in de gaten. Faroer biedt vele wandelmogelijkheden en zo kan je ook dichtbij de puffend komen. Ga in gesprek met de locale's, ze kunnen je veel van de omgeving vertellen en zeker ook de mythe's en saga's vertellen. Wees je er van bewust dat er op de faroer nog op "" grienden"" gejaagd wordt. Dit is echt een volksfestijn. Het kan luguber zijn om te zien, maar het heeft ook een groot sociaal karakter."

  • Review van 15 augustus 2017
    SCORE: 5/5

    "Voor wie houd van een bezoek aan Scandinavische landen zeker de moeite waard. De door Askja reizen aangeboden 11 daagde reis geeft voldoende gelegenheid om een goede indruk te krijgen van de eilanden."

  • Review van 9 augustus 2017
    SCORE: 5/5

    "Fantastich gebied, prachtige spectaculaire natuur, schilderachtige dorpjes, rust."

Lees meer reviews van Faeröer eilanden »


Groenland gemiddelde score 8.8 / 10

  • Review van 29 augustus 2017
    SCORE: 4/5

    "Prachtige onvergetelijke reis. "

  • Review van 14 augustus 2017
    SCORE: 3/5

    okee

  • Review van 8 augustus 2017
    SCORE: 4/5

    "4 dagen was teveel omdat de helicoptertocht niet is doorgegaan. Hotel werd bezocht door groepen met eigen gids en de planningen lagen al vast .hoteleigenaar liet ons in het ongewisse terwijl hij wist dat de helicoptertocht niet kon doorgaan. hij probeerde ons een boottocht te verkopen terwijl we net de vorige dag dezelfde maar kortere bootocht hadden gemaakt."

Lees meer reviews van Groenland »


Groenland winter gemiddelde score 8.8 / 10

  • Review van 29 augustus 2017
    SCORE: 4/5

    "Prachtige onvergetelijke reis. "

  • Review van 14 augustus 2017
    SCORE: 3/5

    okee

  • Review van 8 augustus 2017
    SCORE: 4/5

    "4 dagen was teveel omdat de helicoptertocht niet is doorgegaan. Hotel werd bezocht door groepen met eigen gids en de planningen lagen al vast .hoteleigenaar liet ons in het ongewisse terwijl hij wist dat de helicoptertocht niet kon doorgaan. hij probeerde ons een boottocht te verkopen terwijl we net de vorige dag dezelfde maar kortere bootocht hadden gemaakt."

Lees meer reviews van Groenland winter »


IJsland gemiddelde score 9.0 / 10

  • Review van 12 september 2017
    SCORE: 5/5

    "De reis ""dwars door ijsland met 4x4"" zouden we aan iedereen aanbevelen. Neem wel een extra nacht bij Kerlingarfjöll Mountain Resort. Eind augustus het noorderlicht daar voor het eerst gezien, het gebied erachter is ook echt heel mooi. De mitsubishi L200 was echt een super auto, geen weg te gek voor deze auto. We hebben genoten! IJsland wat ben je mooi!"

  • Review van 12 september 2017
    SCORE: 3/5

    "gaat alleen over autohuur, zie eerdere opmerking"

  • Review van 5 september 2017
    SCORE: 4/5

    "Geen verdere opmerkingen"

Lees meer reviews van IJsland »


IJsland winterreizen gemiddelde score 9.0 / 10

  • Review van 12 september 2017
    SCORE: 5/5

    "De reis ""dwars door ijsland met 4x4"" zouden we aan iedereen aanbevelen. Neem wel een extra nacht bij Kerlingarfjöll Mountain Resort. Eind augustus het noorderlicht daar voor het eerst gezien, het gebied erachter is ook echt heel mooi. De mitsubishi L200 was echt een super auto, geen weg te gek voor deze auto. We hebben genoten! IJsland wat ben je mooi!"

  • Review van 12 september 2017
    SCORE: 3/5

    "gaat alleen over autohuur, zie eerdere opmerking"

  • Review van 5 september 2017
    SCORE: 4/5

    "Geen verdere opmerkingen"

Lees meer reviews van IJsland winterreizen »


Lapland gemiddelde score 9.2 / 10

  • Review van 12 april 2017
    SCORE: 5/5

    "Fantastisch mooi gebied waar we in verbleven was er van onder de indruk zo een mooie witte wereld en de rust super mooi."

  • Review van 10 april 2017
    SCORE: 5/5

    "Wij zaten in Inari in hotel Kultahovi in een kamer met sauna. Het hotel is mooi, schoon en heeft heel vriendelijk personeel. De sauna heerlijk. Daar zijn we iedere dag na genoten te hebben van de buitenlucht en natuur ingedoken. De omgeving is prachtig. Het was erg praktisch dat het excursie bureau heel dicht bij was. We werden voor iedere excursie opgehaald, maar we zijn ook al eens terug gelopen. Dat was nog geen 10 minuten. De huskytocht was geweldig, maar wel zweten en hard meewerken :-) Ik had het niet verwacht, maar het ijsvissen had ik ook niet willen missen. Het sneeuwschoen wandelen was erg leuk, maar wat mij betreft waren 2 uurtjes te kort. Dat hadden er best 3 of 4 mogen zijn. De tocht met de rendieren viel tegen. Dat was toch wel een 'touristending'. Aan de saaie kant. Maar dat kan er ook aan gelegen hebben dat we deze het laatst hadden en dat erg in het niet viel in vergelijk met de huskytocht. Andersom hadden we dat wellicht anders ervaren. Kortom het was geweldig en in zijn geheel een aanrader. "

  • Review van 5 april 2017
    SCORE: 5/5

    "Geweldige reis met verrassende excursies"

Lees meer reviews van Lapland »


Namibië gemiddelde score 8.9 / 10

  • Review van 22 augustus 2017
    SCORE: 5/5

    "Prachtig land, fantastisch om uren door de stilte en afwisselende landschappen te reizen. Overwegend in leuke en mooi gelegen lodges geslapen. Sossusvlei en Etosha echt hoogtepunten, maar ook de Caprivi was verrassend interessant met inzicht in dagelijkse leven van Namibiers en mooie wildparken."

  • Review van 11 augustus 2017
    SCORE: 5/5

    "Prachtige reis door een prachtig land. Zeer veilig. Vriendelijke mensen. Goede accomodaties."

  • Review van 12 juni 2017
    SCORE: 3/5

    "Namibie is wel erg groot met als gevolg dat je erg veel in de auto zit. De afstanden per dag zijn erg groot en je kunt vaak niet harder van 60 km per uur."

Lees meer reviews van Namibië »


Nieuw-Zeeland gemiddelde score 9.0 / 10

  • Review van 10 april 2017
    SCORE: 4/5

    "Geweldige, intensieve reis die mij het hele land op een bijzondere wijze heeft laten zien. "

  • Review van 16 februari 2017
    SCORE: 4/5

    "Dat ik vier en geen vijf sterren geef ligt meer aan het land dan aan de reis op zich. Hoe prachtig en bijzonder het land ook is en hoe geslaagd onze vakantie daar, ik vond het exotisch element beperkt. Ik had verwacht in een andere wereld aan de andere kant van de aardbol terecht te komen, maar heel veel bleek erg vertrouwd. Dat komt o/a door de uit Europa geïmporteerde planten en dieren denk ik. Eerdere vakanties naar Ecuador/de Galapagos en Zuid-Afrika scoren bij mij daarom hoger."

  • Review van 9 januari 2017
    SCORE: 5/5

    "Nieuw-Zeeland is een prachtig land. Als je de mogelijkheid hebt om daar een paar weken door te reizen om op verschillende mooie plaatsen te blijven, in vaak goede accomodaties, dan moet je dat gewoon doen."

Lees meer reviews van Nieuw-Zeeland »


Noorwegen gemiddelde score 8.7 / 10

  • Review van 13 september 2017
    SCORE: 5/5

    "Goede reisorganisatie."

  • Review van 12 september 2017
    SCORE: 4/5

    "Voor een eerste kennismaking met Noorwegen voodeet deze rondreis zeker aan onze verwachting. We hebben genoten en gaan zeker terug."

  • Review van 22 augustus 2017
    SCORE: 4/5

    "Askja reizen heeft voor ons een mooie reis op maat gemaakt, die voldeed aan onze verwachtingen. "

Lees meer reviews van Noorwegen »


Noorwegen winterreizen gemiddelde score 8.7 / 10

  • Review van 13 september 2017
    SCORE: 5/5

    "Goede reisorganisatie."

  • Review van 12 september 2017
    SCORE: 4/5

    "Voor een eerste kennismaking met Noorwegen voodeet deze rondreis zeker aan onze verwachting. We hebben genoten en gaan zeker terug."

  • Review van 22 augustus 2017
    SCORE: 4/5

    "Askja reizen heeft voor ons een mooie reis op maat gemaakt, die voldeed aan onze verwachtingen. "

Lees meer reviews van Noorwegen winterreizen »


Oost-Canada gemiddelde score 9.0 / 10

  • Review van 13 september 2017
    SCORE: 4/5

    "Rockies trail is goed georganiseerd en alle top-locaties worden aangedaan. Het niveau van de hotels is voor het merendeel goed tot zeer goed; een negatieve uitzondering hierin vormde het motel Marmot Lodge in Jasper. Een veel betere keuze ter plekke is Whistler Inn is mijn persoonlijke ervaring. "

  • Review van 12 september 2017
    SCORE: 5/5

    "We zijn zeer tevreden en hebben genoten."

  • Review van 12 september 2017
    SCORE: 5/5

    "Wij hadden een fantastische vakantie in Canada. Wij zijn geïnteresseerd in natuur en die is in Canada gelukkig nog volop aanwezig. De geboekte excursies voldeden allen aan de verwachtingen. Helaas ontkom je ook niet aan de houtkap."

Lees meer reviews van Oost-Canada »


West-Canada gemiddelde score 9.0 / 10

  • Review van 13 september 2017
    SCORE: 4/5

    "Rockies trail is goed georganiseerd en alle top-locaties worden aangedaan. Het niveau van de hotels is voor het merendeel goed tot zeer goed; een negatieve uitzondering hierin vormde het motel Marmot Lodge in Jasper. Een veel betere keuze ter plekke is Whistler Inn is mijn persoonlijke ervaring. "

  • Review van 12 september 2017
    SCORE: 5/5

    "We zijn zeer tevreden en hebben genoten."

  • Review van 12 september 2017
    SCORE: 5/5

    "Wij hadden een fantastische vakantie in Canada. Wij zijn geïnteresseerd in natuur en die is in Canada gelukkig nog volop aanwezig. De geboekte excursies voldeden allen aan de verwachtingen. Helaas ontkom je ook niet aan de houtkap."

Lees meer reviews van West-Canada »


Yukon gemiddelde score 9.0 / 10

  • Review van 19 september 2017
    SCORE: 5/5

    "Prima verzorgd."

  • Review van 11 september 2017
    SCORE: 4/5

    "Alaska is bijzonder wat betreft natuur en bijzonderheden die wij niet dagelijks meemaken. Het is natuurlijk geen gegarandeerde mooi weer bestemming"

  • Review van 6 september 2017
    SCORE: 5/5

    "Als je van ongerepte natuur houdt moet je deze reis kiezen en er een aantal leuke excursies aan toe voegen. Werkelijk een beleving. Zeker een aanrader"

Lees meer reviews van Yukon »


Zuid-Afrika gemiddelde score 9.1 / 10

  • Review van 22 augustus 2017
    SCORE: 5/5

    "Wij zijn zeer tevreden over het hele verloop van begin tot eind van de reis. Mensen met kennis hebben ons daar in begeleid."

  • Review van 20 maart 2017
    SCORE: 5/5

    "Voor een reis écht op maat moet je bij Askja zijn!"

  • Review van 2 september 2016
    SCORE: 4/5

    "Houdt rekening met erg lange reisdagen en weinig vrijetijd."

Lees meer reviews van Zuid-Afrika »