Reviews

Alaska gemiddelde score 9.0 / 10

  • Review van 25 juli 2017
    SCORE: 5/5

    "Perfect georganiseerd. Geen problemen. Goede dienstverleners. Goede accomodaties en camperverhuurbedrijf. Hoge service."

  • Review van 24 juli 2017
    SCORE: 5/5

    "Goede beschrijvingen, nuttige info, mooie brochures."

  • Review van 18 juli 2017
    SCORE: 5/5

    "De 12 daagse rondreis was voor ons betaalbaar en geeft een goed beeld van Alaska. Hierbij aangetekend dat de 18-daagse reis uiteraard een completer beeld zal opleveren."

Lees meer reviews van Alaska »


Argentinië gemiddelde score 8.1 / 10

  • Review van 10 maart 2017
    SCORE: 5/5

    "combinatie van de Stad Buenos Aires en de overweldigend mooie natuur op diverse plekken in het grote Argentinië is top"

  • Review van 2 maart 2017
    SCORE: 4/5

    "Prachtige reis in mooi maar prijzig land. mogelijk ook een restaurant keuze aangeven in een paar prijsklassen. geld wisselen is niet altijd eenvoudig en tijdrovend. beter vermelden. plaatselijke agent is goed . de skilift in ushaia is al jaren stuk en de taxi brengt je graag heen en terug wat goed is voor zijn portemonnee."

  • Review van 28 februari 2017
    SCORE: 4/5

    "In Argentinie was het net wat minder verzorgd dan in Chille met ondanks dat een prachtig land en een prachtige reis. "

Lees meer reviews van Argentinië »


Australië gemiddelde score 9.4 / 10

  • Review van 6 maart 2017
    SCORE: 4/5

    "Alles goed geregeld. Totaal geen problemen gehad in hotels, auto en camper huur. "

  • Review van 16 januari 2017
    SCORE: 5/5

    "Australie is een top-vakantieland in de zomer; mooi weer, prachtige natuur, wildlife en vriendelijke mensen. "

  • Review van 23 december 2016
    SCORE: 4/5

    "Product voldoet goed aan verwachtingen. Slechts 1 accommodatie en reisplek ( Walhalla en Starhotel daar)ver onder de maat. Verder ook niets te doen in dit uitgestorven dorp. Kan wat ons betreft uit het schema "

Lees meer reviews van Australië »


Botswana gemiddelde score 9.7 / 10

  • Review van 26 juni 2017
    SCORE: 5/5

    "Heerlijk afwisselende reis met puike accomodaties."

  • Review van 13 oktober 2016
    SCORE: 5/5

    "een ware belevenis"

  • Review van 28 september 2016
    SCORE: 5/5

    "Via Askja boekten we een safarie naar Botswana. Uitstekende groepsreis."

Lees meer reviews van Botswana »


Chili gemiddelde score 8.1 / 10

  • Review van 10 maart 2017
    SCORE: 5/5

    "combinatie van de Stad Buenos Aires en de overweldigend mooie natuur op diverse plekken in het grote Argentinië is top"

  • Review van 2 maart 2017
    SCORE: 4/5

    "Prachtige reis in mooi maar prijzig land. mogelijk ook een restaurant keuze aangeven in een paar prijsklassen. geld wisselen is niet altijd eenvoudig en tijdrovend. beter vermelden. plaatselijke agent is goed . de skilift in ushaia is al jaren stuk en de taxi brengt je graag heen en terug wat goed is voor zijn portemonnee."

  • Review van 28 februari 2017
    SCORE: 4/5

    "In Argentinie was het net wat minder verzorgd dan in Chille met ondanks dat een prachtig land en een prachtige reis. "

Lees meer reviews van Chili »


Faeröer eilanden gemiddelde score 10.0 / 10

  • Review van 7 juli 2017
    SCORE: 5/5

    "Schitterende eilanden met indrukwekkende landschappen en vergezichten. Perfect voor natuur- en wandelvakanties. Rustig en weinig toerisme. Maar dus ook weinig toeristenfaciliteiten. Dorpjes zijn erg schilderachtig, maar ook erg stil en er is geen buitenleven. Laat je niet tegenhouden door het weer, want ook met slecht weer is het er prachtig."

  • Review van 4 juli 2017
    SCORE: 5/5

    "We hebben het fantastich gehad. Voor mensen die geen lange wandelingen maken, zijn er weinig alternatieven. Buiten Thorshavn zijn er bijna geen restauranten."

  • Review van 23 juni 2017
    SCORE: 5/5

    "We waren eerder via Askja op de Faeröer geweest en we hopen er nog wel weer te komen. We genieten van de rust, het ruige, bijzondere landschap, de vriendelijke bewoners in de kleine plaatsjes."

Lees meer reviews van Faeröer eilanden »


Groenland gemiddelde score 9.3 / 10

  • Review van 30 juni 2017
    SCORE: 4/5

    "Wij waren in het voorseizoen. De grote hoeveelheid sneeuwresten en ijsschotsen/pakijs maakt het heel bijzonder. Nadeel is dat de bloemenvallei dan nog kaal is wat bloemen betreft en niet alle boottochten kunnen worden uitgevoerd i.v.m het pakijs. Maar je bevindt je wel in een totaal andere wereld en dat blijft boeien."

  • Review van 6 september 2016
    SCORE: 5/5

    "Groenland was nog mooier dan we vooraf dachten, we zijn helemaal verliefd geworden op het land."

  • Review van 26 augustus 2016
    SCORE: 4/5

    "Prima reis, waarbij de door ons gevraagde route uitstekend geboekt was (op 1 slecht hostel na) op mooie locaties en met goed vervoer (boot en vliegtuig)."

Lees meer reviews van Groenland »


Groenland winter gemiddelde score 9.3 / 10

  • Review van 30 juni 2017
    SCORE: 4/5

    "Wij waren in het voorseizoen. De grote hoeveelheid sneeuwresten en ijsschotsen/pakijs maakt het heel bijzonder. Nadeel is dat de bloemenvallei dan nog kaal is wat bloemen betreft en niet alle boottochten kunnen worden uitgevoerd i.v.m het pakijs. Maar je bevindt je wel in een totaal andere wereld en dat blijft boeien."

  • Review van 6 september 2016
    SCORE: 5/5

    "Groenland was nog mooier dan we vooraf dachten, we zijn helemaal verliefd geworden op het land."

  • Review van 26 augustus 2016
    SCORE: 4/5

    "Prima reis, waarbij de door ons gevraagde route uitstekend geboekt was (op 1 slecht hostel na) op mooie locaties en met goed vervoer (boot en vliegtuig)."

Lees meer reviews van Groenland winter »


IJsland gemiddelde score 9.0 / 10

  • Review van 25 juli 2017
    SCORE: 4/5

    "IJsland is spectaculair en de gids en chauffeur hebben ons veel mooie dingen laten zien. Lunches kunnen beter, of helemaal niet geregeld worden."

  • Review van 24 juli 2017
    SCORE: 4/5

    "het is me niet goed duidelijk wat met product feedback wordt bedoeld. "

  • Review van 24 juli 2017
    SCORE: 5/5

    "Ik heb op diverse plekken al voldoende evaluatie gegeven."

Lees meer reviews van IJsland »


IJsland winterreizen gemiddelde score 9.0 / 10

  • Review van 25 juli 2017
    SCORE: 4/5

    "IJsland is spectaculair en de gids en chauffeur hebben ons veel mooie dingen laten zien. Lunches kunnen beter, of helemaal niet geregeld worden."

  • Review van 24 juli 2017
    SCORE: 4/5

    "het is me niet goed duidelijk wat met product feedback wordt bedoeld. "

  • Review van 24 juli 2017
    SCORE: 5/5

    "Ik heb op diverse plekken al voldoende evaluatie gegeven."

Lees meer reviews van IJsland winterreizen »


Lapland gemiddelde score 9.2 / 10

  • Review van 12 april 2017
    SCORE: 5/5

    "Fantastisch mooi gebied waar we in verbleven was er van onder de indruk zo een mooie witte wereld en de rust super mooi."

  • Review van 10 april 2017
    SCORE: 5/5

    "Wij zaten in Inari in hotel Kultahovi in een kamer met sauna. Het hotel is mooi, schoon en heeft heel vriendelijk personeel. De sauna heerlijk. Daar zijn we iedere dag na genoten te hebben van de buitenlucht en natuur ingedoken. De omgeving is prachtig. Het was erg praktisch dat het excursie bureau heel dicht bij was. We werden voor iedere excursie opgehaald, maar we zijn ook al eens terug gelopen. Dat was nog geen 10 minuten. De huskytocht was geweldig, maar wel zweten en hard meewerken :-) Ik had het niet verwacht, maar het ijsvissen had ik ook niet willen missen. Het sneeuwschoen wandelen was erg leuk, maar wat mij betreft waren 2 uurtjes te kort. Dat hadden er best 3 of 4 mogen zijn. De tocht met de rendieren viel tegen. Dat was toch wel een 'touristending'. Aan de saaie kant. Maar dat kan er ook aan gelegen hebben dat we deze het laatst hadden en dat erg in het niet viel in vergelijk met de huskytocht. Andersom hadden we dat wellicht anders ervaren. Kortom het was geweldig en in zijn geheel een aanrader. "

  • Review van 5 april 2017
    SCORE: 5/5

    "Geweldige reis met verrassende excursies"

Lees meer reviews van Lapland »


Namibië gemiddelde score 8.6 / 10

  • Review van 12 juni 2017
    SCORE: 3/5

    "Namibie is wel erg groot met als gevolg dat je erg veel in de auto zit. De afstanden per dag zijn erg groot en je kunt vaak niet harder van 60 km per uur."

  • Review van 15 mei 2017
    SCORE: 5/5

    "Prima reis"

  • Review van 16 januari 2017
    SCORE: 4/5

    "Zie onderdelen met verbeter voorstellen. Ik wil dit evt. graag concreet maken."

Lees meer reviews van Namibië »


Nieuw-Zeeland gemiddelde score 9.0 / 10

  • Review van 10 april 2017
    SCORE: 4/5

    "Geweldige, intensieve reis die mij het hele land op een bijzondere wijze heeft laten zien. "

  • Review van 16 februari 2017
    SCORE: 4/5

    "Dat ik vier en geen vijf sterren geef ligt meer aan het land dan aan de reis op zich. Hoe prachtig en bijzonder het land ook is en hoe geslaagd onze vakantie daar, ik vond het exotisch element beperkt. Ik had verwacht in een andere wereld aan de andere kant van de aardbol terecht te komen, maar heel veel bleek erg vertrouwd. Dat komt o/a door de uit Europa geïmporteerde planten en dieren denk ik. Eerdere vakanties naar Ecuador/de Galapagos en Zuid-Afrika scoren bij mij daarom hoger."

  • Review van 9 januari 2017
    SCORE: 5/5

    "Nieuw-Zeeland is een prachtig land. Als je de mogelijkheid hebt om daar een paar weken door te reizen om op verschillende mooie plaatsen te blijven, in vaak goede accomodaties, dan moet je dat gewoon doen."

Lees meer reviews van Nieuw-Zeeland »


Noorwegen gemiddelde score 8.7 / 10

  • Review van 4 juli 2017
    SCORE: 5/5

    "Als natuurliefhebbers/wandelaars reis natuurparken en fjorden een prima keuze voor een eerste kennismaking. Een volgende keer zouden we een paar dagen langer op 1 plaats blijven om de wandelmogelijkheden meer te kunnen benutten, ook ivm het wisselvallig weer. "

  • Review van 4 juli 2017
    SCORE: 4/5

    "voldoet aan onze verwachtingen."

  • Review van 29 juni 2017
    SCORE: 4/5

    "We waren erg gecharmeerd van Beitostolen en van de Lysefjord. Wel vonden we de afstanden tussen de plaatsen, meestal zo'n 300 km. lang, wat teveel. Maar dat kwam vnl. omdat we steeds een toeristische route kozen en dan doe je al gauw 8 uur over 300 km. "

Lees meer reviews van Noorwegen »


Noorwegen winterreizen gemiddelde score 8.7 / 10

  • Review van 4 juli 2017
    SCORE: 5/5

    "Als natuurliefhebbers/wandelaars reis natuurparken en fjorden een prima keuze voor een eerste kennismaking. Een volgende keer zouden we een paar dagen langer op 1 plaats blijven om de wandelmogelijkheden meer te kunnen benutten, ook ivm het wisselvallig weer. "

  • Review van 4 juli 2017
    SCORE: 4/5

    "voldoet aan onze verwachtingen."

  • Review van 29 juni 2017
    SCORE: 4/5

    "We waren erg gecharmeerd van Beitostolen en van de Lysefjord. Wel vonden we de afstanden tussen de plaatsen, meestal zo'n 300 km. lang, wat teveel. Maar dat kwam vnl. omdat we steeds een toeristische route kozen en dan doe je al gauw 8 uur over 300 km. "

Lees meer reviews van Noorwegen winterreizen »


Oost-Canada gemiddelde score 9.0 / 10

  • Review van 24 juli 2017
    SCORE: 4/5

    "Lokale agent is zeer goed op de hoogte van mogelijkheden. Dit is meerwaarde om niet altijd de betreden paden te verkennen."

  • Review van 20 juli 2017
    SCORE: 5/5

    "alles prima in orde"

  • Review van 20 juli 2017
    SCORE: 4/5

    "Uitstekende suggesties voor wat betreft verblijfsduur, rijafstanden en bezienswaardigheden tijdens de ritten (op een of twee missers na die we via anderen gevonden hebben)"

Lees meer reviews van Oost-Canada »


West-Canada gemiddelde score 9.0 / 10

  • Review van 24 juli 2017
    SCORE: 4/5

    "Lokale agent is zeer goed op de hoogte van mogelijkheden. Dit is meerwaarde om niet altijd de betreden paden te verkennen."

  • Review van 20 juli 2017
    SCORE: 5/5

    "alles prima in orde"

  • Review van 20 juli 2017
    SCORE: 4/5

    "Uitstekende suggesties voor wat betreft verblijfsduur, rijafstanden en bezienswaardigheden tijdens de ritten (op een of twee missers na die we via anderen gevonden hebben)"

Lees meer reviews van West-Canada »


Yukon gemiddelde score 9.0 / 10

  • Review van 25 juli 2017
    SCORE: 5/5

    "Perfect georganiseerd. Geen problemen. Goede dienstverleners. Goede accomodaties en camperverhuurbedrijf. Hoge service."

  • Review van 24 juli 2017
    SCORE: 5/5

    "Goede beschrijvingen, nuttige info, mooie brochures."

  • Review van 18 juli 2017
    SCORE: 5/5

    "De 12 daagse rondreis was voor ons betaalbaar en geeft een goed beeld van Alaska. Hierbij aangetekend dat de 18-daagse reis uiteraard een completer beeld zal opleveren."

Lees meer reviews van Yukon »


Zuid-Afrika gemiddelde score 9.0 / 10

  • Review van 20 maart 2017
    SCORE: 5/5

    "Voor een reis écht op maat moet je bij Askja zijn!"

  • Review van 2 september 2016
    SCORE: 4/5

    "Houdt rekening met erg lange reisdagen en weinig vrijetijd."

  • Review van 3 mei 2016
    SCORE: 5/5

    "Perfecte avontuurlijke reis. Alles super goed verzorgt, goed eten en geode, schone (wel basic) accomodaties. De locaties zijn buitengewoon mooi en je komt op plekken waar je zelf nooi alleen zou komen. Aanrader voor iedereen!"

Lees meer reviews van Zuid-Afrika »