Reviews

Alaska gemiddelde score 9.0 / 10

  • Review van 11 september 2018
    SCORE: 5/5

    "Zeer goed georganiseerd, veel vakkennis. Zeer klantgericht. Wel relatief duur"

  • Review van 10 september 2018
    SCORE: 3/5

    "zie algemene feedback"

  • Review van 10 september 2018
    SCORE: 3/5

    "geen wilde dieren maar wel mooie natuur"

Lees meer reviews van Alaska »


Argentinië gemiddelde score 8.3 / 10

  • Review van 5 juni 2018
    SCORE: 5/5

    "Schitterend land en nu terugkijkend (en ook teruglezend) hebben wij van dat gebied alles gezien wat we wilden zien. "

  • Review van 24 april 2018
    SCORE: 5/5

    "Onze reis is om nooit meer te vergeten ! "

  • Review van 3 april 2018
    SCORE: 4/5

    geen

Lees meer reviews van Argentinië »


Australië gemiddelde score 9.4 / 10

  • Review van 21 augustus 2018
    SCORE: 5/5

    "Veel van de highlights van Australie in 21 dagen met aandacht voor de natuur en cultuur en voor ieder wat wils!"

  • Review van 21 augustus 2018
    SCORE: 4/5

    Goed

  • Review van 1 augustus 2018
    SCORE: 4/5

    "gewoon goede reis"

Lees meer reviews van Australië »


Botswana gemiddelde score 9.3 / 10

  • Review van 10 november 2017
    SCORE: 4/5

    "Een fantastische vakantie in een prachtig land met veel natuur belevenissen"

  • Review van 7 november 2017
    SCORE: 4/5

    "Botswana safari: Leuk, afwisselende, goed te doen voor iedereen. Prima safari ervaring."

  • Review van 10 oktober 2017
    SCORE: 4/5

    "Goede info en adviezen voorafgaand aan de reis. "

Lees meer reviews van Botswana »


Chili gemiddelde score 8.3 / 10

  • Review van 5 juni 2018
    SCORE: 5/5

    "Schitterend land en nu terugkijkend (en ook teruglezend) hebben wij van dat gebied alles gezien wat we wilden zien. "

  • Review van 24 april 2018
    SCORE: 5/5

    "Onze reis is om nooit meer te vergeten ! "

  • Review van 3 april 2018
    SCORE: 4/5

    geen

Lees meer reviews van Chili »


Faeröer eilanden gemiddelde score 9.8 / 10

  • Review van 4 september 2018
    SCORE: 5/5

    "Fantastische bestemming voor fotografie! Maar wel een wind-en regendichte jas meenemen! "

  • Review van 21 augustus 2018
    SCORE: 5/5

    "Omdat je niet veel kilometers per dag hoeft te maken, kun je zeer veel doen op een dag: een stevige wandeling, maar ook leuke dorpjes bekijken. "

  • Review van 21 augustus 2018
    SCORE: 4/5

    "fijne bestemming: prachtige natuur, wandelen, rust. mensen zijn daar i.h.a gastvrij, vriendelijk. 1x een nare ervaring: de ""easy"" 2 uur durende wandeling naar het lighthouse op Kalsoy was ook zonder gids alleen maar mogelijk tegen betaling van *** euro pp aan mensen van ***. Een belachelijk tarief. Als we dat van te voren geweten hadden, zouden we niet per boot een bus naar Trollanes gereisd zijn, waar we ook nog eens 4 uur moesten wachten om terug te kunnen"

Lees meer reviews van Faeröer eilanden »


Groenland gemiddelde score 9.0 / 10

  • Review van 29 augustus 2018
    SCORE: 5/5

    "Wij hebben een fantastische, goed georganiseerde reis gehad. Het enige waar wij wel van zijn geschrokken zijn de enorme prijzen voor maaltijden en drankjes."

  • Review van 4 oktober 2017
    SCORE: 5/5

    "Groenlandreis was fantastisch.Genoten van hotel met prachtig zicht op de ijsbergen en van avondcruise tussen de ijsbergen.Maakten wandelingen in een volmaakt stil Unesco gebied.Hadden geluk met elke dag mooi weer.Onvergetelijk!"

  • Review van 29 augustus 2017
    SCORE: 4/5

    "Prachtige onvergetelijke reis. "

Lees meer reviews van Groenland »


Groenland winter gemiddelde score 9.0 / 10

  • Review van 29 augustus 2018
    SCORE: 5/5

    "Wij hebben een fantastische, goed georganiseerde reis gehad. Het enige waar wij wel van zijn geschrokken zijn de enorme prijzen voor maaltijden en drankjes."

  • Review van 4 oktober 2017
    SCORE: 5/5

    "Groenlandreis was fantastisch.Genoten van hotel met prachtig zicht op de ijsbergen en van avondcruise tussen de ijsbergen.Maakten wandelingen in een volmaakt stil Unesco gebied.Hadden geluk met elke dag mooi weer.Onvergetelijk!"

  • Review van 29 augustus 2017
    SCORE: 4/5

    "Prachtige onvergetelijke reis. "

Lees meer reviews van Groenland winter »


IJsland gemiddelde score 9.1 / 10

  • Review van 11 september 2018
    SCORE: 2/5

    "Mede gelet op het prijsniveau is niet voldaan aan de verwachting."

  • Review van 10 september 2018
    SCORE: 5/5

    "Prachtig land , elke dag was bijzonder!"

  • Review van 10 september 2018
    SCORE: 4/5

    "IJsland is een echt vakantieland geworden, met name in het zuiden. Maar blijft prachtig."

Lees meer reviews van IJsland »


IJsland winterreizen gemiddelde score 9.1 / 10

  • Review van 11 september 2018
    SCORE: 2/5

    "Mede gelet op het prijsniveau is niet voldaan aan de verwachting."

  • Review van 10 september 2018
    SCORE: 5/5

    "Prachtig land , elke dag was bijzonder!"

  • Review van 10 september 2018
    SCORE: 4/5

    "IJsland is een echt vakantieland geworden, met name in het zuiden. Maar blijft prachtig."

Lees meer reviews van IJsland winterreizen »


Lapland gemiddelde score 9.3 / 10

  • Review van 14 april 2018
    SCORE: 5/5

    "Het product voldeed prima aan onze verwachtingen. Alles wat werd beloofd is gewoon heel soepel na gekomen. ASKJA staat voor KWALITEIT"

  • Review van 13 april 2018
    SCORE: 5/5

    Prima

  • Review van 3 april 2018
    SCORE: 5/5

    "Een zeer goed product met als absoluut hoogtepunt de tweedaagse Huskysafari welke werd verzorgd door een zeer professioneel bedrijf en een hele goede gids"

Lees meer reviews van Lapland »


Namibië gemiddelde score 9.0 / 10

  • Review van 17 juli 2018
    SCORE: 5/5

    "mooi land, goede organisatie, veel verschil, goed programma"

  • Review van 19 april 2018
    SCORE: 5/5

    "Top reis. Houd rekening met matige wegen (we reizen uiteindelijk niet in Nederland), maar een geweldige natuur!!! "

  • Review van 13 december 2017
    SCORE: 5/5

    "Een goede auto is de beste investering. Wat een geweldige lodges hadden we!!!! Rondreis is spectaculair mooi. Paar dagen langer zou beter zijn geweest maar we hadden niet meer tijd helaas."

Lees meer reviews van Namibië »


Nieuw-Zeeland gemiddelde score 9.2 / 10

  • Review van 29 augustus 2018
    SCORE: 5/5

    "Geweldige land, prachtige reis, schitterende excursies!"

  • Review van 27 april 2018
    SCORE: 4/5

    "Op maat gemaakte reis."

  • Review van 18 april 2018
    SCORE: 4/5

    "Op zich prima verzorgd. Op detailpunten kan door kritische vraagstelling vooraf de dienstverlening nog beter worden."

Lees meer reviews van Nieuw-Zeeland »


Noorwegen gemiddelde score 8.7 / 10

  • Review van 10 september 2018
    SCORE: 4/5

    "De reis is heel erg de moeite waard, maar er valt nog wel verbetering te behalen door te zorgen voor huisjes die goed zijn schoongemaakt en gecontroleerd op defecte apparaten en ontbrekend servies e.d. Verder zou het misschien ook een goed idee zijn om de ritten naar de huisjes op een duidelijke kaart te zetten met alle adresinformatie overzichtelijk daarbij."

  • Review van 6 september 2018
    SCORE: 4/5

    "Een leuke route, ik zou alleen de optie voor een verblijf in Oslo toevoegen. Dar maakt het meer compleet"

  • Review van 4 september 2018
    SCORE: 4/5

    "Noorwegen is een schitterend land wat betreft natuur. Je kunt er geweldig wandelen/bergbeklimmen, de stilte opzoeken, kajakken, en in de winter andere mooie dingen zoals skieen. Maar verder ben je er wel beperkt. Ik had deze reis zeker 10 jaar eerder moeten doen, ik heb nu last van mijn knieeen, dus die bergen dat ging niet meer zo goed. Maar nu was wat meer cultuur of mooie stadjes zeker welkom geweest voor de afwisseling."

Lees meer reviews van Noorwegen »


Noorwegen winterreizen gemiddelde score 8.7 / 10

  • Review van 10 september 2018
    SCORE: 4/5

    "De reis is heel erg de moeite waard, maar er valt nog wel verbetering te behalen door te zorgen voor huisjes die goed zijn schoongemaakt en gecontroleerd op defecte apparaten en ontbrekend servies e.d. Verder zou het misschien ook een goed idee zijn om de ritten naar de huisjes op een duidelijke kaart te zetten met alle adresinformatie overzichtelijk daarbij."

  • Review van 6 september 2018
    SCORE: 4/5

    "Een leuke route, ik zou alleen de optie voor een verblijf in Oslo toevoegen. Dar maakt het meer compleet"

  • Review van 4 september 2018
    SCORE: 4/5

    "Noorwegen is een schitterend land wat betreft natuur. Je kunt er geweldig wandelen/bergbeklimmen, de stilte opzoeken, kajakken, en in de winter andere mooie dingen zoals skieen. Maar verder ben je er wel beperkt. Ik had deze reis zeker 10 jaar eerder moeten doen, ik heb nu last van mijn knieeen, dus die bergen dat ging niet meer zo goed. Maar nu was wat meer cultuur of mooie stadjes zeker welkom geweest voor de afwisseling."

Lees meer reviews van Noorwegen winterreizen »


Oost-Canada gemiddelde score 9.0 / 10

  • Review van 10 september 2018
    SCORE: 5/5

    "Zeer mooie trip aan de oostkust van Canada. Totaal anders dan de Rockies en de westkust."

  • Review van 10 september 2018
    SCORE: 4/5

    "Canada is een prachtig land"

  • Review van 7 september 2018
    SCORE: 5/5

    "Wij hadden de rondreis zelf samengesteld, en Askja het er de juiste accommodaties bij geregeld."

Lees meer reviews van Oost-Canada »


West-Canada gemiddelde score 9.0 / 10

  • Review van 10 september 2018
    SCORE: 5/5

    "Zeer mooie trip aan de oostkust van Canada. Totaal anders dan de Rockies en de westkust."

  • Review van 10 september 2018
    SCORE: 4/5

    "Canada is een prachtig land"

  • Review van 7 september 2018
    SCORE: 5/5

    "Wij hadden de rondreis zelf samengesteld, en Askja het er de juiste accommodaties bij geregeld."

Lees meer reviews van West-Canada »


Yukon gemiddelde score 9.0 / 10

  • Review van 11 september 2018
    SCORE: 5/5

    "Zeer goed georganiseerd, veel vakkennis. Zeer klantgericht. Wel relatief duur"

  • Review van 10 september 2018
    SCORE: 3/5

    "zie algemene feedback"

  • Review van 10 september 2018
    SCORE: 3/5

    "geen wilde dieren maar wel mooie natuur"

Lees meer reviews van Yukon »


Zuid-Afrika gemiddelde score 8.8 / 10

  • Review van 21 augustus 2018
    SCORE: 5/5

    "Walking safari in kruger park grote aanrader, verder goede accommodaties mooie plekken en prima faciliteiten en maaltijden. Mooie reis"

  • Review van 31 januari 2018
    SCORE: 3/5

    "Zuid-Afrika is een geweldig mooi land om rond te rijden. Mijn advies is echter om minder lange reisdagen te maken. Dit was echt slopend. Zelfs de vermelde kortere reisdagen duurden nog hele dagen. Te weinig vrije tijd. Bijv in Kruger Park staat vermeld 3x3 uur durende game drive. In het echt bleek dit 1 dag van 10 tot 18 uur en 1 dag van 6 tot 16:45 uur te zijn ipv 's middags lekker even te relaxen."

  • Review van 22 augustus 2017
    SCORE: 5/5

    "Wij zijn zeer tevreden over het hele verloop van begin tot eind van de reis. Mensen met kennis hebben ons daar in begeleid."

Lees meer reviews van Zuid-Afrika »