Liever uw plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 03 8080 258 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen u tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

Askja Reizen hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Jouw bewaarde reizen

Trips

Nieuw-Zeeland
Land van Kiwi’s en Haka’s

Terug
Kies een pagina:

Rokende vulkanen, gletsjers, regenwouden, hooggebergten, imposante fjorden en witte stranden. Tachtig miljoen schapen en vier miljoen mensen op een oppervlakte negen keer zo groot als België. Dat is Nieuw-Zeeland in een notendop.

Nieuw-Zeeland is een land met een overweldigende schoonheid, waar u als natuurliefhebber goed aan uw trekken komt. Het Noordereiland is heuvelachtig met glooiende landschappen met als uitschieter de hoge kraters van het Tongariro National Park. Op het Zuidereiland staan de ruige Zuidelijke Alpen centraal, die wandelaars een grote diversiteit aan routes en tracks biedt.

Nieuw-Zeelanders noemen zichzelf Kiwi’s en zijn een vriendelijk en ontspannen volk. De oorspronkelijke bewoners, de Maori, noemen dit paradijs in de Stille Oceaan Aotearoa, het land van de langgerekte witte wolk.

Nieuw-Zeeland heeft een gematigd zeeklimaat; u kunt het land dus het hele jaar door bezoeken. In oktober en november is het lente, alles staat in bloei en het is nog heerlijk rustig. Het weer is dan wel wat wisselvalliger en gemiddeld koeler dan in de zomer. De beste reistijd is van december en januari (de zomer) met een gemiddelde dagtemperatuur tussen 20 en 27 graden. Dit is tevens het hoogseizoen.

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Videobellen?

Je wilt met ons videobellen. Goed idee! Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op voor een datum en tijdstip.