Liever uw plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 03 8080 258 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen u tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

Askja Reizen hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Jouw bewaarde reizen

Trips

Nieuw-Zeeland
Visum Nieuw-Zeeland

Terug
Kies een pagina:

Reizigers uit België hebben een geldig paspoort nodig en een geldig retourticket. Vliegt u via het westen (de Verenigde Staten) dan moet het paspoort nog drie maanden na de datum van terugreis geldig zijn. Vliegt u via het oosten (Azië) dan is een paspoort nodig dat nog zes maanden na terugkomst in België geldig is. Bij een verblijf tot drie maanden is geen visum vereist. Voor de huur van een auto of camper is een internationaal rijbewijs verplicht. Nieuw-Zeeland heeft scherpe invoerbepalingen op levensmiddelen en goederen die schadelijk kunnen zijn voor de agricultuur, planten en dieren ter plaatse (omdat het een geïsoleerd land is). In het vliegtuig krijgt u een formulier met quarantainemaatregelen, die u heel zorgvuldig dient in te vullen. Bij de douane zal uw bagage steekproefsgewijs gecheckt worden. Neemt u dus geen etenswaren mee en zorg ook dat uw schoenen schoon zijn (geen modder meer onder uw zool, ook dat kan een flinke boete opleveren)!! Ook is het verboden om scherpe attributen zoals schaartjes, nagelsetje, zakmes in uw handbagage mee te nemen.

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Videobellen?

Je wilt met ons videobellen. Goed idee! Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op voor een datum en tijdstip.