Liever uw plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 03 8080 258 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen u tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

Askja Reizen hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Nieuw-Zeeland

Fotografie

Terug

Foto-, dia- en videofilmpjes kunt u meenemen of ter plaatse aanschaffen. De ervaring heeft geleerd dat veel mensen film te kort komen. Het ontwikkelen en afdrukken is niet duur. Houdt u wel rekening met de hitte. Het blootstellen van camera en films aan de zon kan de kleurgevoeligheid aantasten. Om foto’s met mooie contrasten en kleuren te maken, kunt u het beste voor 10.30 uur en na 15.00 uur fotograferen. Het is ook handig om reservebatterijtjes bij u te hebben. Een winkel is meestal ver uit de buurt als plotseling blijkt dat de batterij van uw toestel leeg is. Wilt u bijv. batterijen voor uw videocamera opladen, houdt u er dan rekening mee dat er niet overal een stopcontact bij de hand is.

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Videobellen?

Je wilt met ons videobellen. Goed idee! Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op voor een datum en tijdstip.