Liever uw plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 03 8080 258 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen u tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

Askja Reizen hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Nieuw-Zeeland
Klimaat Nieuw-Zeeland

Terug
Kies een pagina:

Nieuw-Zeeland heeft een gematigd zeeklimaat; u kunt het land dus het hele jaar door bezoeken. In oktober en november is het lente, alles staat in bloei en het is nog heerlijk rustig. Het weer is dan wel wat wisselvalliger en gemiddeld koeler dan in de zomer. Het hoogseizoen valt in december en januari (de zomer) met een gemiddelde dagtemperatuur tussen 20 en 27 graden. Februari, maart en april zijn eveneens prima reismaanden; ook dan is het heerlijk rustig, met milde temperaturen, mooie herfstkleuren en veel zon. Van mei tot en met september is het winter in Nieuw-Zeeland, een tijd waarin u zeker prima kunt reizen maar ook bedacht moet zijn op wisselend weer en sneeuwval in de berggebieden.

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Videobellen?

Je wilt met ons videobellen. Goed idee! Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op voor een datum en tijdstip.