Noorwegen winterreizen

Noorderlicht in winterse sferen

Scroll naar beneden om meer te ontdekken
play_arrow
 • Huskysafari omgeving Tromsø, Noorwegen
 • Lofoten, Noorwegen
 • Noorderlicht, Noorwegen

Wilt u een actieve sneeuwvakantie? Reis dan naar Noorwegen in de winter. U kunt er een huskysafari, een huttentocht of een sneeuwscootertocht maken. De kans om tijdens uw wintervakantie in Noorwegen het noorderlicht te zien geeft een extra dimensie aan uw reis. Lees verder...

Ontdek Noorwegen 
Door Noorwegen reizen is reizen langs machtige bergen, ongenaakbare gletsjers en een azuurblauwe zee.  Het witte landschap contrasteert 's nachts met de gloed van het noorderlicht. Ook de kust van Noorwegen spreekt tot de verbeelding, met spectaculaire fjorden en zo'n 15.000 eilanden. 

Hoewel Noorwegen op dezelfde breedtegraad ligt als Alaska, Groenland en Siberië, is het klimaat van Noorwegen milder en aangenamer. Een wintervakantie in Noorwegen is een unieke ervaring.

Als echte Noorwegen experts hebben wij een groot aanbod aan individuele winterrondreizen in het noorden van Noorwegen. Kies voor een van de mooiste treinreizen ter wereld, tussen Oslo en Bergen, door prachtige winterse landschappen. Reis naar de Lofoten en Vesterålen of kies voor een huskysafari, een huttentocht of een sneeuwscootertocht als u wat actie wilt.

Askja Reizen 
Als echte Noorwegen-expert hebben wij een groot aanbod aan individuele reizen naar Noorwegen. Wilt u zelf uw reis naar Noorwegen samenstellen, een specifieke excursie in uw reis opnemen of een van onze bestaande reizen laten aanpassen of uitbreiden, laat het ons dan weten. Een van onze experts maakt graag een voorstel op maat. Zij hebben Noorwegen bezocht en stellen op basis van uw wensen de beste reisroute samen.

Inklappen

Alles is mogelijk

Onze specialisten kennen je favoriete land op hun duimpje en helpen je graag met het samenstellen en boeken van je reis.

Product manager Noorwegen winterreizen
Ilse van der Horst-Borghouts Product manager

Tromsø in de winter: de gezelligheid van een stad, het winterse landschap, een groep orka’s en, met een beetje geluk, Noorderlicht. Wat een combinatie!

Reviews - gemiddelde score voor Noorwegen winterreizen: 8.7/10 - Lees meer reviews »

  • Noorwegen winterreizen (askja)
   Review van 20 augustus 2019
   SCORE: 5/5

   "Noorwegen is een prachtig land om doorheen te reizen"

  • Noorwegen winterreizen (askja)
   Review van 19 augustus 2019
   SCORE: 4/5

   "Mooie reis met gevarieerde verblijven. Afstanden zijn prima te doen. Wij hadden graag iets meer tijd in Bergen gehad, omdat dit toch een leuke stad is."

  • Noorwegen winterreizen (askja)
   Review van 19 augustus 2019
   SCORE: 5/5

   "We hebben een topvakantie gehad. Zeer mooie wandelingen gemaakt in de natuur met mijn man en zoon die niet van wandelen houden!"

  • Noorwegen winterreizen (askja)
   Review van 19 augustus 2019
   SCORE: 4/5

   "gevarieerde reis, die in korte tijd een goed compleet beeld geeft van het land"

  • Noorwegen winterreizen (askja)
   Review van 5 augustus 2019
   SCORE: 4/5

   "Mooie route, prima hotels met uitgebreid ontbijt buffet, goede bedden."

  • Noorwegen winterreizen (askja)
   Review van 5 augustus 2019
   SCORE: 5/5

   "Ontspannen reis door de mooie natuur van Noord Scandinavië goede wegen waar de drukte veroorzaakt werd door de rendieren op de weg. mooie route genieten ten top...

DINGEN DIE JE GEDAAN MOET HEBBEN

Een kleine selectie van tips en bezienswaardigheden van onze medewerkers en reisleiders.

Employee
Noorderlicht zoeken
Impression
Employee
Sneeuwhotel Kirkenes
Impression
Employee
Vakantiehuisje aan zee
Impression
Employee
De Noordkaap
Impression

Afbeeldingen (1/9)

Informatiedagen

Wilt u kennismaken met Askja Reizen of met een van onze bijzondere bestemmingen? U bent van harte welkom op ons kantoor in Arnhem, om de presentaties bij te wonen. Daarnaast worden er op verschillende plaatsen in het land informatiedagen gehouden. Het bijwonen van de presentaties is helemaal gratis, de koffie staat voor u klaar. Wel vragen wij u om u vooraf in te schrijven.

zaterdag 21 sep.
Locatie: Arnhem
Informatiedag Noorwegen winterreizen

Aanmelden

Bekijk meer informatiedagen

Reisbrochure Askja

Vraag onze gratis brochures aan

Tjokvol reisinspiratie, gewoon op uw deurmat.