Liever uw plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 03 8080 258 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen u tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

Askja Reizen hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Lofoten

De Lofoten staan bekend om de goede viswateren, schitterende natuur en karakteristieke afgelegen vissersdorpjes. Maak een kajaktocht van eiland naar eiland, werp een hengel uit of kijk uit naar de magnifieke zeearenden hoog boven de kliffen en w

Ontdek de Lofoten
De eilandengroep Lofoten liggen midden in de woeste Noorse Zee, in het noorden van Noorwegen, ruim boven de Poolcirkel. Deze bijzondere wildernis biedt een schitterend landschap van imposante bergen, diepe fjorden en lange zandstranden waar het geluid van de vele zeevogels nooit ver weg is. Vanwege de diversiteit in het landschap, kunt u gaan wandelen, klimmen, skiën, vissen of duiken.

De Lofoten zijn ideaal voor wandelingen. U kunt uit talloze wandelroutes kiezen, die variëren van een uur tot meerdere dagen. Met name de tochten naar Svolværgeita (de bekendste) Reinebringen, de Hermannsdalstinden Summit en van Nusfjord naar Nesland zijn beroemd. 

Onze voorbeeldreizen in Lofoten

We hebben 0 voorbeeldreizen voor u. Liever zélf uw reis samenstellen? Dat kan natuurlijk ook. Al onze reizen zijn op maat te maken.

Onze reizen

Direct aanvragen of liever maatwerk?

Liever een reis op maat?

Dat kan! De voorbeeldreizen hierboven heten niet voor niets zo. Het zijn - u raadt het al - maar voorbeelden. Al onze reizen zijn dus helemaal op maat te maken.

Mijn wensen doorgeven
  • Askja review
    Review van 03-03-2020
    "Product voldeed prima aan de verwachting."
  • Askja review
    Review van 03-03-2020
    "hele leuke vakantie. tromso is een leuke stadje met goede restaurants. vanuit daar leuke excursies te doen."
  • Askja review
    Review van 22-01-2020
    "We hebben geen standaard reis gehad maar er zelf een laten samenstellen. Hier zijn wij zeer te spreken over, omdat je toch je eigen vrijheid hebt in wat je wanneer wilt doen, maar ook de kennis van Askja en soepelheid van reizen als zij dit vooraf voor je georganiseerd hebben."
  • Askja review
    Review van 25-11-2019
    "Bij toeval kwamen we langs Henningsvaer. Erg leuk plaatsje en zeker de moeite waard. Reinebringen wandeling werd lokaal afgeraden als zeer gevaarlijk"
  • Askja review
    Review van 19-11-2019
    "Lofoten Noorderlichtreis met zeilschip Antigua is een leuke reis waar je verblijft op een comfortabel schip en je mooie, zowel kortere als langere, begeleide wandelingen kunt maken op de eilanden waar je aanmeert. In mijn reis hadden we het geluk om twee avonden heel veel Noorderlicht te zien."
  • Askja review
    Review van 18-10-2019
    "Noorwegen, Lofoten, Vesteralen, Senja, vooral de landschappen waren in de herfst met de prachtige herfstkleuren adembenemend mooi."
  • Askja review
    Review van 09-10-2019
    "De reisroute van deze dubbele fly-drive (Fjordengebied en Lofoten) hebben wij zelf samengesteld en Askja regelde de overnachtingen en het binnenlandse vervoer, alsmde de heen- en retourvlucht. Aanvankelijk waren zew bij Askja (enigszins sceptisch over de groete afstanden binnen de gestelde tijd maar dit leverde voor ons (3 volwassen mannen) totaal geen problemen op in het naseizoen. Je kon goed doorrijden op de wegen en bij de ferries was het ook nooit druk. Askja dacht goed met ons mee."
  • Askja review
    Review van 01-10-2019
    "Mooiste vakantieland van Europa en ook heerlijk niet te warm aangenaam weer. "
  • Askja review
    Review van 09-09-2019
    "Een aanrader voor wie binnen twee weken een goede indruk wil krijgen van het veelzijdige Noorwegen."
  • Askja review
    Review van 07-09-2019
    "De route zou ik zeker aanpassen als ik Askja was: Langer verblijf in Bodo en omgeving is een aanrader. Korter verblijf bij Sandnoesjoen en dan ook zeker verblijven in een hotel in deze plaats. Mosjoen is een erg leuke plaats voor een dag. Let op: ferry op de terugweg zit er niet bij en de informatie in Noorwegen is minimaal. "
Lofoten
Lofoten
Lofoten

Dingen

die je gedaan moet hebben

18 Maa 2024 - IJsland

Reisverhaal: IJsland in februari

Reizigers Dennis en Karian vertrokken in februari naar IJsla Lees verder

05 Maa 2024 - Zweden

Onze tip voor je vakantie in Zuid-Zweden: Lindeborgs Eco Retreat

Als je in alle rust over een provinciale weg rijdt die je do Lees verder

06 Feb 2024 - IJsland

Reisleider Martine vertelt: op groepsreis naar IJsland

Ik ben Martine Bruin, één van de reisleiders v Lees verder

Onze infodagen

Benieuwd naar de persoonlijke ervaringen van onze reisexperts? Snappen we. Kom naar één van de infodagen en we vertellen u alles over uw toekomstige bestemming.

Alle info op een rij

Bestel onze brochure

Thuis op uw gemak door onze bestemmingen bladeren.

Die wil ik

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Videobellen?

Je wilt met ons videobellen. Goed idee! Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op voor een datum en tijdstip.