Liever uw plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 03 8080 258 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen u tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

Askja Reizen hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Jouw opgeslagen reizen

Trips

Lofoten
Waar zee en bergen elkaar raken

Terug
Kies een pagina:

De Lofoten staan bekend om haar goede viswateren, schitterende natuur, en afgelegen karakteristieke vissersdorpjes. Maak een kajaktocht van eiland naar eiland, werp een hengel uit v, of kijk uit voor de magnifieke zeearend die hoog boven de kliffen en wateren zweeft.

Ontdek de Lofoten
De eilandengroep Lofoten liggen midden in de woeste Noorse Zee, in het noorden van Noorwegen, ruim boven de Poolcirkel. Deze bijzondere wildernis biedt een schitterend landschap van imposante bergen, diepe fjorden en lange zandstranden waar het geluid van de vele zeevogels nooit ver weg is. Vanwege de diversiteit in het landschap, kunt u gaan wandelen, klimmen, skiën, vissen of duiken.

De Lofoten zijn ideaal voor wandelingen. U kunt uit talloze wandelroutes kiezen, die variëren van een uur tot meerdere dagen. Met name de tochten naar Svolværgeita (de bekendste) Reinebringen, de Hermannsdalstinden Summit en van Nusfjord naar Nesland zijn beroemd. 

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Videobellen?

Je wilt met ons videobellen. Goed idee! Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op voor een datum en tijdstip.