Liever uw plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 03 8080 258 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen u tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

Askja Reizen hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Jouw bewaarde reizen

Trips

Faeröer eilanden
Afgelegen eilanden

Terug
Kies een pagina:

De eilanden rijzen steil op uit zee. Kleine dorpen met gekleurde huizen liggen op de schaarse delen kust die glooiend naar de zee reiken. Vogels voelen zich hier prima thuis en schapen ook. Rust regeert!

Ontdek de Faeröer eilanden! Het is fantastisch om de ongerepte natuur op deze groene eilanden te beleven. De Faeröer ligt midden in de Atlantische Oceaan, ergens halverwege Noorwegen en IJsland. Tijdens een vakantie in Faroer ziet u het vele groen van grassen en mossen die op de basaltbodem groeien. Bomen zijn er niet. Doordat de Warme Golfstroom langs de archipel stroomt heeft het een vrij mild klimaat, vergelijkbaar met dat van IJsland. Dus wisselvallig weer, waarbij zon, mist en regen elkaar snel kunnen afwisselen. De Faroer eilanden zijn ook prima te combineren met een rondreis IJsland. Ga met uw eigen auto met de Smyril line naar de Faroer en breid uw Faeröer reis uit naar een rondreis Faroer eilanden en IJsland.

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Videobellen?

Je wilt met ons videobellen. Goed idee! Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op voor een datum en tijdstip.