Liever uw plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 03 8080 258 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen u tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

Askja Reizen hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Jouw bewaarde reizen

Trips

24 December 2019 - IJsland, Alaska, Faeröer eilanden, IJsland, Lapland en Patagonië

De 9 beste Instagram shots van 2019

Terug
Portret Francien ten Hulscher
Francien ten Hulscher

Weet veel over: Australië, Nieuw-Zeeland, Schotland

Ja ja, ook Askja Reizen moet er aan geloven. Instagram is hip en wij doen er maar al te graag aan mee. Want waarom zouden we niet onze favoriete foto’s willen delen met onze volgers? Hier krijg jij weer inspiratie van voor je volgende reis. Of je geniet gewoon van al het moois dat onze bestemmingen te bieden hebben. Jullie hebben ook dit jaar weer veel van onze foto's geliket.


Dus hier komt ‘ie dan: onze 9 beste Instagram shots.

1. Wandelend langs watervallen in IJsland

Onze meeste gelikete foto van 2019 is gemaakt in IJsland. Een rondreis door IJsland in de winter niet mogelijk? Ja wel hoor, bij Askja regelen we het voor je. En ook gewoon naar Noord-IJsland, want ook daar is het in de winter geweldig.

2. IJsland op z'n kop

Het is niet heel gek dat op nummer 2 nóg een foto van IJsland staat. We zijn immers ooit begonnen (zo'n 30 jaar geleden) als IJsland-specialist. En dat zijn we nog steeds, alleen nog meer uitgebreid met échte Askja-bestemmingen.

3. Beren spotten in Alaska

Dieren doen het altijd goed op foto's. Deze beren in het Katmai National Park & Reserve zijn geen uitzondering. In Alaska heb je een vrij grote kans om ze te spotten. Wel verstandig om dit te doen onder begeleiding van een gids. Wij raden je daarom aan om al van tevoren een excursie te boeken bij je reis.

4. Ruige bergen in Patagonië

Tja, wat moet je hier nou van zeggen? Juist, helemaal niks! Onze slogan is niet voor niets: 'Natuur waar je stil van wordt'. Dit plaatje past daar volledig bij.

5. Groen, groen en groen op de Faeröer

Soms moet je gewoon geluk hebben en net op het goede moment die mooie foto maken. En hier is dat goed gelukt. De zon, het groen en de huisjes: wij zijn er gek op.

6. Stomende bergen in IJsland

Wauw, is het een schilderij of een foto? Ook al komen we al zó lang op IJsland, we staan nog steeds versteld van de schoonheid van dit prachtige land.

7. Vliegen boven Alaska

Weet je nog die berenexcursie bij nummer 3? Je gaat daarheen per vliegtuig. En dan heb je gewoon dit uitzicht. Gaaf!

8. Nóg een keer IJsland

Een goede voorbereiding is het halve werk. Dat vinden wij tenminste. Daarom helpen wij je een handje. Heb je een huurauto geboekt? Dan krijg je een handige kaart meegestuurd bij je reisbescheiden. 

9. Op huskysafari door Lapland

Voor op de bucketlist: op reis naar Lapland en op huskysafari! Die husky's willen maar gaan en gaan. Trouwens, bij al onze Lapland-reizen zijn excursies, zoals bijvoorbeeld de huskysafari, inbegrepen. 

Nou, dit was 'm dan. Voor het jaar 2020 kijken we uit naar nog meer mooie foto's die we aan jullie kunnen laten zien. Ga je via ons op reis en heb je ook een gave foto gemaakt? Tag ons dan @askjareizen en gebruik de hashtag #opreismetaskja en wie weet staat jouw foto binnenkort op de Instagram van Askja.

Zonsop- en ondergangen, van zo'n uitzicht kom ik helemaal tot rust. Reizen heeft mij van een voorzichtig meisje, een vrouw gemaakt die haar grenzen verlegt. Letterlijk en figuurlijk! Een rondreis met de auto en willekeurig uitstappen op plekken die er tof uit zien, dat is het ultieme vakantiegevoel voor mij.

Weet veel over: Australië, Nieuw-Zeeland, Schotland

Uitgelichte reizen

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Videobellen?

Je wilt met ons videobellen. Goed idee! Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op voor een datum en tijdstip.