Liever uw plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 03 8080 258 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen u tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

Askja Reizen hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Over Askja Reizen

Ruimte, stilte en indrukwekkende natuur vormen ruim twintig jaar de basis van onze reizen. Het is een concept dat steeds meer mensen aanspreekt. Geen wonder, want een actieve natuurvakantie biedt een perfect antwoord op het drukke dagelijkse leven.

Reisexperts met gevoel voor reizen
Door ons toe te leggen op een beperkt aantal bestemmingen, kennen wij deze als geen ander. Groepsreizen, individuele rondreizen of reizen op maat: waar u ook voor kiest, onze reisexperts staan u bij met het beste advies en helpen u graag met het samenstellen en boeken van uw reis.

Enthousiasme, deskundigheid en de juiste informatie
Dit zijn de kernwoorden die de basis vormen van onze werking. Wij bieden reizen naar plekken die u zelf niet zo snel zou ontdekken, of stellen een programma samen volledig op basis van uw specifieke wensen. Of u nu aan een van onze groepsreizen deelneemt, individueel op vakantie gaat of een reis op maat laat maken, wij helpen u steeds met plezier.

Wie is Askja?
Askja Reizen is genoemd naar een actieve vulkaan op IJsland, het land waar naartoe we in 1989 onze eerste reis organiseerden. Vandaag is Askja Reizen dé reisspecialist voor IJsland. In de loop der jaren hebben wij onze expertise uitgebouwd naar bestemmingen met eenzelfde indrukwekkende natuur.

Reizen met Askja
Als u reist met Askja, kiest u voor jarenlange ervaring en een uitgekiend aanbod met zowel groeps- als individuele reizen. Na het boeken, ontvangt u van ons een uitgebreid informatiepakket met een reisbeschrijving, achtergrondinformatie en een reisgids voor uw bestemming.

Op bezoek bij Askja
Wij helpen u graag persoonlijk met het samenstellen en het boeken van uw reis. Maak even een afspraak als u ons kantoor in Arnhem wilt bezoeken, zodat wij ervoor kunnen zorgen dat de juiste reisexpert voldoende tijd voor u reserveert.

Natuur centraal
Verantwoord reizen
Bij Askja staat de natuur centraal, het is de bindende factor tussen al onze bestemmingen. Wij houden met de organisatie van onze reizen dan ook zoveel mogelijk rekening met de gevolgen van reizen op het milieu en de natuur. Ter plaatse, in de keuze van bestemmingen en routes, of tijdens het opleidingstraject van onze reisleiders.

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe