Liever uw plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 03 8080 258 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen u tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

Askja Reizen hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Reis boeken

Op al onze reizen zijn de ANVR-reisvoorwaarden van toepassing. Wij zijn ook aangesloten bij het SGR en het Calamiteitenfonds. Hieronder vindt u met welke eventuele extra kosten u te maken krijgt wanneer u uw reis wilt wijzigen of annuleren.

Boeken
U kunt uw reis telefonisch of per e-mail, maar natuurlijk ook online boeken. Na het maken van de boeking betaalt u 25% van de totale reisprijs als voorschot. Als voor bepaalde reizen een andere voorafbetaling is vereist, melden wij dit voor u de boeking maakt. Tegelijkertijd met de voorafbetaling dient, indien van toepassing, de verschuldigde premie voor de annulatieverzekering te worden betaald. Het restant van de reisprijs betaalt u uiterlijk zes weken voor vertrek.

Inbegrepen
Bij Askja ziet u per reis duidelijk welke kosten in de reis zijn inbegrepen en welke niet. In de reisprijs zijn alle onvermijdelijke toeslagen en kosten inbegrepen. Dat zijn alle luchthavenbelastingen en brandstoftoeslagen per 1 december 2016, bijvoorbeeld. Ook wanneer het ontbijt of andere maaltijden in de prijs opgenomen zijn, vindt u dat gemakkelijk terug. Ten slotte, staat per reis vermeld welke excursies in de prijs zijn inbegrepen.

Reserverings- en wijzigingskosten
Askja rekent €35 reserveringskosten per boeking voor alle gepubliceerde pakketreizen. Als u alleen een los onderdeel boekt, bijvoorbeeld een vlucht, accommodatie of een excursie, rekenen wij €75 reserveringskosten per boeking. Voor het wijzigen van een bestaande reservering betaalt u €35 wijzigingskosten. De bijdrage voor het Calamiteitenfonds is €2,50.

Uitrusting en gezondheid
Voor sommige van onze reizen is het van groot belang een goede uitrusting en de juiste kledij mee te nemen. Heeft u hier vragen over, bel ons dan even. Voor de aanschaf van reismateriaal verwijzen wij u door naar gerenommeerde buitensportzaken. Heeft u bepaalde gezondheidsproblemen, dan raden wij u aan voor u een reis boekt met uw huisarts te overleggen. Neem bij twijfel even contact op met ons, zodat wij met u kunnen bekijken wat mogelijk is.

Minimum groepsgrootte
Indien, in het geval van een van onze eigen Nederlandstalige groepsreizen, het vereiste minimumaantal deelnemers niet wordt bereikt en de reis daardoor niet kan doorgaan, laten wij u dit uiterlijk drie weken voor vertrek weten. U kunt dan kosteloos omboeken naar een andere reis of een terugbetaling ontvangen.

Alleen reizen
Op onze groepsreizen kunt u ook als soloreiziger mee. U kunt een eenpersoonskamer boeken of met een medereiziger van hetzelfde geslacht een kamer delen. Komt het door de groepssamenstelling zo uit dat u op een eenpersoonskamer wordt ingedeeld dan rekenen wij daarvoor, in sommige gevallen, een toeslag aan. Neem hiervoor contact met ons op.

Voorbehoud
Deze brochure is gebaseerd op de prijzen, koersen, belastingen en toeslagen geldend op 1 december 2013. De meest actuele prijzen vindt u op onze website. Artikel 4 van de ANVR-reisvoorwaarden staat ons toe wijzigingen in de vervoerskosten (inclusief brandstofkosten) en verschuldigde belastingen door te rekenen. Als het even kan, proberen we dat natuurlijk te vermijden. Op reizen binnen de Europese Unie is btw verschuldigd. Op deze reizen is de btw in de prijs inbegrepen. Overige buitenlandse reizen zijn vrij van btw. Als de btw-voorschriften worden gewijzigd, past Askja de prijzen aan.

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe