Liever uw plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 03 8080 258 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen u tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

Askja Reizen hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Verzekeringen

Als u op reis gaat is een goede reis- en annuleringsverzekering onontbeerlijk. Omdat een ongeluk in een klein hoekje zit, stelt Askja een reisverzekering verplicht. Heeft uw zelf een doorlopende reis- of annuleringsverzekering, dan raden wij u aan goed te controleren of u de juiste dekking heeft. Wij maken graag een vrijblijvende offerte voor een goede verzekering of geven u advies met betrekking tot uw reeds lopende reis- of annuleringsverzekering.

Waarom Askja en Europeesche Verzekeringen?
Askja werkt nauw samen met Europeesche Verzekeringen, de specialist op gebied van reis- en annuleringsverzekeringen. Bij de Europeesche bent u uitstekend verzekerd, tegen een scherpe premie. Askja kent u en weet precies welke reis u heeft geboekt. Wij kunnen u daarom gericht advies geven en helpen als u onverhoopt schade heeft.

Kortlopende Annuleringsverzekering
Iedereen die een reis boekt of heeft geboekt is met deze verzekering gedekt tegen de kosten van annulering, zowel vóór als tijdens de reis. Door omstandigheden kunt u gedwongen worden om niet aan een geboekte reis of vakantie te beginnen. Ook als u al vertrokken bent, kunnen er redenen zijn om de reis voortijdig af te breken. Met de Annuleringsverzekering van de Europeesche bent u goed verzekerd tegen deze kosten.
Lees hier meer over deze verzekering.


Kortlopende reisverzekering
De Kortlopende Reisverzekering van de Europeesche hoort thuis in de bagage van iedereen die een reis gaat maken of een tijdje op vakantie gaat. Lekker vakantie vieren of een mooie reis maken, dat doet u voor uw plezier. Mocht er onverhoopt toch iets vervelends gebeuren, dan bent u met deze verzekering uitstekend beschermd tegen de gevolgen. De Europeesche zorgt dat u er nooit alleen voor staat. De Europeesche Hulplijn staat dag en nacht voor u klaar om u in uw eigen taal te helpen bij pech, ongeval of ziekte. Onvoorziene kosten, zoals extra reis- en verblijfkosten en telecommunicatiekosten, zijn standaard meeverzekerd. Ook schade aan logiesverblijven is standaard gedekt. U kunt de verzekering uitbreiden met onder andere dekkingen voor bijvoorbeeld bagage, geneeskundige kosten in het buitenland, ongevallen, rechtsbijstand en hulp voor uw vervoermiddel.
Lees hier meer over deze verzekering.

Doorlopende reis- en annuleringverzekering

Iedereen die regelmatig op reis gaat en daarvoor niet telkens een aparte verzekering wil afsluiten, is met de Doorlopende Reisverzekering van de Europeesche prima verzekerd. Eén keer regelen en u bent meteen voordelig verzekerd tijdens al uw vakanties, stedentrips en tussentijdse uitstapjes. Het hele jaar door bent u tijdens uw vakanties altijd en overal verzekerd van persoonlijke hulp in uw eigen taal. De Europeesche Hulplijn staat dag en nacht voor u klaar om u te helpen bij pech, ongeval of ziekte. Onvoorziene kosten, zoals extra reis- en verblijfkosten en telecommunicatiekosten, zijn standaard meeverzekerd. Ook schade aan logiesverblijven is standaard gedekt. U kunt de verzekering uitbreiden voor onder andere bagage, geneeskundige kosten, ongevallen, rechtsbijstand en wintersport. De Reisverzekering Optimaal biedt de meest complete bescherming.

Een verstandige uitbreiding is de Doorlopende Annulering. Hiermee bent u het hele jaar door verzekerd tegen de kosten van annulering of plotselinge afbreking van uw vakantie. Met de Allrisk Annulering kunt u zelfs om alle voor u persoonlijk belangrijke onvoorziene redenen annuleren. De enige uitzonderingen zijn geen zin en weersomstandigheden. Als u om een standaard reden annuleert krijgt u 100% van de annuleringskosten vergoed. Annuleert u om een allrisk reden, dan wordt 75 % van de annuleringskosten vergoed.
Lees hier meer over deze verzekering.

Autocasco verzekering
Als u een auto of een camper huurt, kunt u met de Afkoop eigen risico verzekering door het verhuurbedrijf uitgesloten schades van uw auto- of camperhuur afkopen. Deze verzekering sluit goed aan bij de CDW verzekering die bij de autohuur is inbegrepen of apart is afgesloten. De Afkoop eigen risico verzekering topdekkingsverzekering is in bijna alle gevallen voordeliger dan de aanvullende verzekeringen die u ter plaatse kunt afsluiten. Niet alleen is de premie scherp, maar de dekking is ook uitgebreider.
Lees hier meer over deze verzekering.

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe