Liever uw plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 03 8080 258 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen u tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

Askja Reizen hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Jouw bewaarde reizen

Trips

Dagprogramma 7 Uur

Berenexcursie met K-Bay vanuit Homer

Terug Bekijk samenvatting

Een van de bijzonderste excursies die je tijdens je rondreis Alaska kunt maken is de dagtocht met K-Bay naar de beren van Katmai National Park. In de ochtend vertrek je met een bushplane vanaf Homer Airport en na ongeveer een uur land je op een van de stranden aan de rand van Katmai National Park of Lake Clark. Nadat je geland bent, breng je minimaal drie uur door in het leefgebied van deze machtige beesten. De gids doet er alles aan je een zo fantastisch mogelijke ervaring te geven door de bruine beer van dichtbij te observeren. Zodra er een beer in de directe omgeving is, ga je zitten en probeer je zo stil mogelijk te zijn. Natuurlijk krijg je volop de mogelijkheid om te fotograferen of filmen. Tijdens deze excursie wandel je 3 tot 10 kilometer over het strand en door toendragebied. Je krijgt lieslaarzen te leen en zult regelmatig riviertjes doorsteken op zoek naar de beste plek om te genieten van dit bijzondere stukje Alaska.

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Videobellen?

Je wilt met ons videobellen. Goed idee! Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op voor een datum en tijdstip.