Liever uw plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 03 8080 258 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen u tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

Askja Reizen hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Jouw bewaarde reizen

Trips

Dagprogramma 7 Uur

Per bush plane naar Brooks Falls vanuit Homer

Terug Bekijk samenvatting

Als je op televisie naar zalm vissende beren bij een waterval ziet, is de kans groot dat dit gefilmd is bij Brooks Falls in Katmai National Park. Met deze excursie vertrek je vanuit het basecamp van K-Bay in Homer naar Brooks Camp, waar een parkranger je veiligheidsinstructies geeft voordat je op pad gaat. Je kunt de beren van dichtbij observeren vanaf platforms bij Brooks Camp. In de maand juli zijn ze vooral actief bij Brooks Falls, en in september zijn ze vooral bij het lagere deel van de rivier te vinden. Op de platforms mogen maximaal 40 personen tegelijk aanwezig zijn, waar je 45 minuten de tijd hebt om foto's te maken. Hierdoor kan je “bearviewing time” dus beperkt worden. Je wandelt de rest van de dag op eigen houtje, waar je ook zeker beren kunt tegenkomen en vliegt in de namiddag terug naar Homer.

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Videobellen?

Je wilt met ons videobellen. Goed idee! Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op voor een datum en tijdstip.