Liever uw plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 03 8080 258 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen u tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

Askja Reizen hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Praktische reisinformatie

Alaska Rail & Road

Terug

Reis op maat aanpassen
Wij kunnen de reis op verzoek aanpassen naar jouw wensen. Graag nemen we je wensen met je door zodat we je een offerte voor een reis op maat kunnen sturen.

Vervoer

Vanuit Nederland vlieg je naar Anchorage en v.v. Het vliegticket zit nog niet bij de reissom inbegrepen, hiervoor doen we je graag een voorstel. Je kunt kiezen uit een aantal mogelijkheden:
- KLM vliegt dagelijks naar Anchorage waarbij je 1 x dient over te stappen in Minneapolis, Detroit of Seattle.
- Lufthansa vliegt vanaf 13 juni naar Anchorage waarbij je 1 x dient over te stappen in Frankfurt. Vertrek op maandag, donderdag of zaterdag voor heen- en terugreis.
- Icelandair vliegt vanaf 15 mei naar Anchorage waarbij je 1 x dient over te stappen op IJsland. Vertrek op woensdag of zondag voor de heenreis en op maandag of donderdag voor de terugreis.
Wanneer je ons programma van Alaska Rail & Road volgt, kun je met Lufthansa vertrekken op donderdag en zaterdag. Met KLM kun je dagelijks vertrekken.
Wanneer je de reis aanpast met één of enkele dagen kun je ook met Icelandair vliegen of op maandag met Lufthansa.

Alaska Railroad
In het eerste deel van de reis is de trein van Alaska Railroad je vervoermiddel. Transfers tussen station en hotel worden door de hotels geregeld. In Fairbanks haal je je huurauto op en deze lever je weer in in Anchorage. De achterlatingskosten bedragen US$200 + lokale belasting en deze betaal je ter plaatse.

Autohuur
In de prijs is een huurauto van Avis inbegrepen. Deze haal je op in Fairbanks en lever je weer in in Anchorage. Alle categorieën zijn het genoemde autotype of vergelijkbaar. 

Tijdverschil

Het is in Alaska 10 uur vroeger dan bij ons .

Maaltijden
Bij de meeste accommodaties is geen ontbijt inbegrepen hoewel ze wel beschikken over een restaurant. In de Bed & Breakfasts is in de meeste gevallen wél ontbijt inbegrepen, dit wordt per accommodatie aangegeven in je offerte.

Accommodatie
De reis is gebaseerd op verblijf in een mix van hotels en lodges. Accommodaties zijn schaars in sommige plaatsen, wij vragen je flexibel te zijn wat de beschikbaarheid of de faciliteiten van sommige accommodaties betreft. We zullen daarom soms moeten uitwijken naar de andere accommodaties of andere plaatsen. In alle kamers zijn handdoeken aanwezig. Hou er rekening mee dat er niet in elke accommodatie een lift is.

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Videobellen?

Je wilt met ons videobellen. Goed idee! Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op voor een datum en tijdstip.