Liever uw plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 03 8080 258 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen u tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

Askja Reizen hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Praktische reisinformatie

De Top van Alaska

Terug

Reis op maat 
Wij kunnen de reis op verzoek aanpassen naar jouw wensen. Graag nemen we de wensen met je door zodat we een offerte voor een reis op maat kunnen uitwerken.

Vervoer

Vanuit Nederland vlieg je naar Anchorage en v.v. Het vliegticket zit nog niet bij de reissom inbegrepen, hiervoor doen we je graag een voorstel. Je kunt kiezen uit een aantal mogelijkheden:
- KLM & Delta Airlines vliegen dagelijks naar Anchorage waarbij je 1 x dient over te stappen in Minneapolis, Detroit of Seattle.
- Lufthansa vliegt vanaf 1 juni naar Anchorage waarbij je 1 x dient over te stappen in Frankfurt. Vertrek op dinsdag, donderdag of zaterdag voor heen- en terugreis. Vanaf Frankfurt vlieg je verder met Condor.

Wanneer je ons programma van de Top van Alaska volgt, kun je met Lufthansa / Condor vertrekken op dinsdag of met KLM dagelijks.
Wanneer je de reis aanpast met één of enkele dagen kun je ook op de andere dagen vertrekken met Lufthansa / Condor.

Autohuur
Na aankomst op de luchthaven haal je je huurauto op en deze lever je weer in aan het einde van de reis. In de prijs is een huurauto van Avis inbegrepen. Alle categorieën zijn het genoemde autotype of vergelijkbaar. 

Tijdverschil

Het is in Alaska 10 uur vroeger dan bij ons.

Maaltijden
Bij de meeste accommodaties is geen ontbijt inbegrepen hoewel ze wel beschikken over een restaurant. In de Bed & Breakfasts is in de meeste gevallen wél ontbijt inbegrepen, dit wordt per accommodatie aangegeven in je offerte.

Accommodatie
Wij bieden de reis aan in middenklasse accommodaties: nette hotels, lodges en inns, soms in het dorp, soms midden in de natuur gelegen. Alle kamers beschikken over eigen faciliteiten, met uitzondering van Kennicott waar je de faciliteiten deelt met de andere gasten. In alle kamers zijn handdoeken aanwezig en houd er rekening mee dat er niet in elke accommodatie een lift is.

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Videobellen?

Je wilt met ons videobellen. Goed idee! Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op voor een datum en tijdstip.