Liever uw plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 03 8080 258 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen u tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

Askja Reizen hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

MS Midnatsol

Type Luxe Expeditieschip

Lengte 135m

Breedte 20m

IJsklasse 1X

Bemanning voornamelijk Noors

Capaciteit 500

De Midnatsol maakt sinds mei 2003 deel uit van de Hurtigruten-vloot en is daarmee een van de drie nieuwste en grootste schepen. De Midnatsol is bijna precies hetzelfde gebouwd als haar zusterschip, de Trollfjord. Er is plek voor 1000 passagiers aan boord, maar op reizen naar Antarctica reizen maximaal 500 passagiers mee. Behalve veel hutten hebben deze schepen ook de meeste suites. De Midnatsol en de Trollfjord zijn de enige Hurtigruten-schepen waarop sommige suites dankzij glazen erkers veel zonlicht en een weids uitzicht hebben. Ook de voorzieningen aan boord zijn erg uitgebreid. De enorme glazen voorkant van de panoramasalon strekt zich uit over twee dekken, net als het moderne glazen atrium in het midden van het schip.

Bekijk het dekplan

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Videobellen?

Je wilt met ons videobellen. Goed idee! Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op voor een datum en tijdstip.