Liever uw plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 03 8080 258 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen u tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

Askja Reizen hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Dagprogramma 5 Uur

Whitsundays per watervliegtuigje vanuit Airlie Beach

Terug Bekijk samenvatting

Met een watervliegtuig begin je de tour met een scenic flight over het Great Barrier Reef en de Whitsunday eilanden, inclusief het hagelwitte strand Whitehaven Beach, Hill Inlet en Heart Reef. Eenmaal aangekomen in de kalme wateren van Hardy Lagoon, in de Great Barrier Reef Marine Park, heb je twee uur de tijd om te gaan snorkelen en koraal te bekijken op een privéboot met glazen bodem. Ook voor beginnende snorkelaars is dit de perfecte plek om het te leren. Aansluitend breng je een bezoek van één uur aan Whitehaven Beach; dit prachtige strand is benoemd tot een van ’s werelds mooiste stranden! In één keer drie highlights afgevinkt! Je kunt ook kiezen voor een voordeligere 2,5 uur versie:Bezoek het bekende Whitehaven Beach in stijl per watervliegtuig! De tour begint met een scenic flight over de Whitsunday Passage en de eilanden. Vanuit het watervliegtuig zie je onder andere het verbazingwekkende kolkende zand van Hill Inlet en het uitgestrekte, bekende Whitehaven Beach. Je landt op een gedeelte van het strand waar je nauwelijks andere bezoekers tegenkomt, wat je de vrijheid geeft om ultiem te relaxen, zwemmen en het strand te ontdekken. Wat een luxe!

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Gerust op reis?

Géén aanbetaling voor reizen naar Finland, Noorwegen, IJsland en Alaska en tot 31 dagen voor vertrek altijd gratis annuleren. Boek vóór 1 maart 2021.

Reizen bekijken Lees meer