Liever uw plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 03 8080 258 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen u tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

Askja Reizen hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Dagprogramma 2 Dagen

Whitsunday Blue vanuit Airlie Beach

Terug Bekijk samenvatting

Welkom aan boord van de 12,5 meter lange catamaran Whitsunday Blue! Geen reis met deze catamaran is hetzelfde, omdat we graag flexibel zijn en rekening houden met jouw wensen. We varen in ieder geval van het ene idyllische eiland naar het andere en laten je zo veel mogelijk bijzondere plekjes van de Whitsundays zien. We maken er een ontspannende middag van, waarbij we de zonsondergang tegemoet zeilen of gaan snorkelen, waarbij je twee meter grote vissen en enorme scholen kleine visjes kunt tegenkomen.  De Whitsunday Blue is uitgerust met vier 2-persoonshutten, waarvan twee met queensize bed. Er verblijven dus maximaal acht gasten aan boord. Elke hut heeft een eigen badkamer en een dvd-speler. De salon en eetkamer bestaat uit een houten tafel met daaromheen leren loungebanken. Ramen rondom de boot zorgen voor volop daglicht. Voorbeelden van mogelijke activiteiten zijn zeilen, zwemmen, snorkelen, zonnebaden en wandelen op strandjes waar kan worden aangelegd. Er zijn kajaks aan boord die helemaal doorzichtig zijn, zodat je vanuit de kajak de onderwaterwereld goed kunt zien. Ook het eten aan boord is uitstekend - een en al genieten dus!

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Gerust op reis?

Géén aanbetaling voor reizen naar Finland, Noorwegen, IJsland en Alaska en tot 31 dagen voor vertrek altijd gratis annuleren. Boek vóór 1 maart 2021.

Reizen bekijken Lees meer