Liever uw plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 03 8080 258 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen u tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

Askja Reizen hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Dagprogramma 3 Dagen

Okavango Explorer

Terug Bekijk samenvatting

De Okavango Delta is een van de meest magische componenten van Botswana. Deze ware wildernis kun je alleen per vliegtuigje bereiken. Je safari-avontuur begint wanneer je aan boord gaat. Vervolgens zie je in vogelvlucht de uitgestrekte delta onder je voorbij glijden. Op verschillende drooggevallen eilandjes verspreid over de delta liggen prachtige kampen, waarvan je er op één overnacht. Afhankelijk van de accommodatie en de ligging zijn er per dag diverse activiteiten inbegrepen.

Dag 1

Accommodatie: Moremi Crossings of Pom Pom - permanente tent (FI)

Vanuit Maun per vliegtuigje naar kamp in Okavango delta

Vanaf de kleine luchthaven van Maun vertrek je in een Cessna vliegtuigje naar een van de kampen in de Delta. Je vliegt laag over de Okavango Delta, waarbij je de moerasgebieden, kleine eilandjes en soms kuddes buffels of olifanten onder je door ziet gaan. Een onbeschrijflijk mooie belevenis! 

Budget klasse (3,5*) Moremi Crossing (waterkamp)
Standard klasse (3,5-4*) Pom Pom Camp (landkamp)

Dag 2

Accommodatie: Moremi Crossings of Pom Pom - permanente tent (FI)

Afhankelijk van het kamp op safari door de Okavango Delta

De Okavango Delta is 's werelds grootste binnenlandse delta dat in het stroomgebied van de Kalahari ligt. Deze oase in het midden van de woestijn is rijk aan een grote verscheidenheid wilde dieren. Naast het veel voorkomende wild biedt de Delta de perfecte omstandigheden voor op het moeras aangepaste antilopen soorten zoals de rode Lechwe en de mooie, maar lastig te spotten Sitatunga. 

Je verblijft in het kamp van jouw keuze met de hierbij behorende activiteiten per dag, welke in het teken staan van het spotten van wild en het verkennen van de natuurrijke omgeving.

Dag 3

Okavango Delta naar Maun

Na het ontbijt word je naar de landingsbaan gebracht, waar je wordt opgehaald om teruggevlogen te worden naar Maun. De tijd kan van te voren niet worden bevestigd. Dit hoor je ter plaatse en hangt af van de planning op die dag.

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Gerust op reis?

Tot 60 dagen voor vertrek gratis omboeken. Code oranje? Binnen 30 dagen voor vertrek gratis omboeken of annuleren.

Reizen bekijken Lees meer