Liever uw plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 03 8080 258 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen u tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

Askja Reizen hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Dagprogramma 1 dag

Bultrugwalvissen vanuit Punta Arenas

Terug Bekijk samenvatting

Het Francisco Coloane Marine Park is dé plek om in Patagonië bultrugwalvissen te spotten. Vanaf de Prat Pier in Punta Arenas vertrek je vroeg in de ochtend voor een boottocht met als cadeautje, hopelijk, een mooie zonsopgang boven de Strait of Magellan. We passeren Cape Froward, het meest zuidelijke punt van het vasteland van Zuid-Amerika, waar bovenop de klif het gigantische herdenkingskruis 'Cruz de los Mares' prijkt. We varen het Francisco Coloane Marine Park binnen, op zoek naar de machtige bultruggen, zeeleeuwen, pinguïns, zeeolifanten en een verscheidenheid aan vogels. Er is ook de mogelijkheid om enkele van de omliggende gletsjers te bezoeken voordat we terugkeren naar Punta Arenas.

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Gratis annuleren bij vertrek vóór 1 december

Tot 6 weken voor vertrek en geldig voor IJsland en Noorwegen (m.u.v. scheepsreizen)

Bekijk reizen Meer informatie

Videobellen?

Je wilt met ons videobellen. Goed idee! Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op voor een datum en tijdstip.