Liever uw plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 03 8080 258 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen u tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

Askja Reizen hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Dagprogramma 4 Uur

Condor privé-excursie vanuit Punta Arenas

Terug Bekijk samenvatting

Overschaduwd worden door de grootste vogel van het westelijk halfrond is heel speciaal. Een Engelstalige gids neemt je mee naar hun natuurlijke leefomgeving in de buurt van Punta Arenas. Na een korte stop bij Estancia Olga Teresa, voor een snack en het strekken van de benen rij je met de gids door het heuvelachtige landschap naar dé plek om ze goed te kunnen spotten; Palomares Hill. Een kleine wandeling brengt ons bij de top, vanwaar we een prachtig uitzicht hebben en met een beetje geluk spotten we meerdere condors, het nationale symbool van Chili. Andere bijzondere vogels zoals kelpmeeuwen, arenden, Caracaras, Upland ganzen en de Austral lijster krijgt je wellicht ook voor je lens. Veel plezier!

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Gratis annuleren bij vertrek vóór 1 december

Tot 6 weken voor vertrek en geldig voor IJsland en Noorwegen (m.u.v. scheepsreizen)

Bekijk reizen Meer informatie

Videobellen?

Je wilt met ons videobellen. Goed idee! Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op voor een datum en tijdstip.