Liever uw plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 03 8080 258 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen u tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

Askja Reizen hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Dagprogramma 3 Dagen

Trans Kalahari Walk vanuit Kalkrand

Terug Bekijk samenvatting

Wandelen en overnachten in de uitgestrekte Afrikaanse savanne is een pure natuurbeleving. De met goudgele grassen bedekte rode zandduinen van de Kalahari zullen iedere natuurliefhebber fascineren. Zie hoe kuddes antilopen de onmetelijke steppe afstruinen naar voedsel of ontdek een giraf die zich schuil houdt tussen de bomen. De zonsondergang en oorverdovende stilte tijdens je overnachting in een klein tentenkamp midden in de Kalahari zijn onvergetelijk. 's Avonds geniet je van een heerlijke braai boven op een duin onder de heldere Namibische sterrenhemel. 

Dag 1

Accommodatie: Kalahari Red Dunes Lodge (HP)

Kalahari Red Dunes Lodge

Vanaf 14:00 uur kun je inchecken in de Kalahari Red Dunes Lodge bij Kalkrand voor je overnachting inclusief diner vanavond. Je hebt de hele middag de tijd om te genieten van de faciliteiten van de lodge. Maak een korte wandeling bij de lodge, lees een boek bij het zwembad of spot dieren bij de nabijgelegen waterpoel. 

Dag 2

Accommodatie: tentenkamp in duinen (HP)

Dagwandeling door Kalahari

Een vroege start voor de dagwandeling vandaag biedt de mogelijkheid om op de top van een duin de zon te zien opkomen onder het genot van een kop koffie. De wandeling voert door de typische rode Kalahari-duinen, die worden afgewisseld met bomen en savanne-graslanden. In de middag kom je aan bij een gezellig duinkamp boven op een duin, waar je vannacht verblijft. Het kamp bestaat uit enkele tenten, een overdekte veranda met een prachtig uitzicht over de omgeving en een zwembad voor de hete middaguren. In de middag ga je nog naar een duinvallei diep in de Kalahari, waar veel wild gespot kan worden. Onder de sterrenhemel wordt een heerlijke 'braai' geserveerd.

Dag 3

Terug naar lodge

Kort na zonsopgang begin je de dag met een ontbijt op de veranda van het kamp met uitzicht op de waterpoel, waar op dit uur van de dag misschien wel antilopen en giraffen komen drinken. Een korte ochtendwandeling brengt je terug naar de Kalahari
Red Dunes Lodge, vanwaar je op weg kunt naar je volgende interessante bestemming.

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Gerust op reis?

Tot 60 dagen voor vertrek gratis omboeken. Code oranje? Binnen 30 dagen voor vertrek gratis omboeken of annuleren.

Reizen bekijken Lees meer