Liever uw plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 03 8080 258 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen u tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

Askja Reizen hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Lake Wanaka Cruise & Mou Waho Island vanuit Wanaka

Duur 4 Uur

Soort Excursies

Prijs (vanaf) € 170

Unieke cruise en wandeltocht Lake Wanaka

Geniet van een boottocht op Lake Wanaka, gevolgd door een unieke natuurwandeling op Mou Waho Island. Tijdens de trip vertelt een ervaren en enthousiaste gids je alles over de diversiteit van het landschap en de flora & fauna van deze unieke omgeving.

Mou Waho Island Nature Reserve ligt ongeveer in het midden van Lake Wanaka. Dit eiland is een uniek overblijfsel uit de laatste ijstijd, maar ook een plek voor de geschiedenis van de scheepvaart. Vroeger was dit een aanlegplaats voor de stoomboten op het meer. Een boottocht van ongeveer een half uur brengt ons van Wanaka naar Mou Waho Island Nature Reserve. Aan de oostkant van het eiland legt de boot aan. Hier zijn overblijfselen van een vroege nederzetting zichtbaar: een stenen kade en een hut. Vanaf de aanlegplaats wandelen we door inheemse bossen omhoog richting Tyrwhitt Peak. Vlak voor de top zien we Arethusa Pool, een intrigerend meertje op het eiland met weer kleine eilandjes erin. Vanaf de top hebben we een prachtig en weids uitzicht over Lake Wanaka, de omliggende bergen en valleien en Arethusa Pool. Dit is de perfecte plek om te pauzeren met een kopje thee of koffie. Daarna vervolgen we de weg terug naar beneden, waar we weer bij de boot aankomen voor de boottocht terug naar Wanaka.

Lees meer over deze reis Wat is inbegrepen?
Om resultaten te zien, vul alle vier onderstaande filters in

Gegarandeerde vertrekdatum.

Hebt u vragen over deze reis?

Onze reisexperts kennen íedere uithoek van hun bestemming. Nou ja, bijna dan. Neem contact met ons op en we helpen u graag.

Ik wil bellen Mail ons

Een ogenblik geduld alstublieft. De prijzen worden geladen.

Wat is inbegrepen?

Inbegrepen:
• morning of afternoon tea

Niet inbegrepen:
• lunch

Wil je deze reis boeken?

Bel ons of bezoek deze pagina op tablet (houd hem dan horizontaal) of desktop computer om de boeking af te ronden.

03 8080 258

Liever je wensen per mail doorgeven?

Dat kan. Laat ons je wensen weten en we gaan voor je aan de slag.

Mailen

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe