Liever uw plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 03 8080 258 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen u tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

Askja Reizen hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Jouw bewaarde reizen

Trips

Bush Lodge aan ruige westkust

  • • Twee dagen fietshuur inbegrepen
  • • Fietstrail voor avontuurlijke reizigers
  • • Prachtige plek in de wildernis bij Seddonville
Duur 3 Dagen

Soort Korte rondreizen

Prijs (vanaf) Op aanvraag

Wildernislodge aan de noordwestkust van Zuidereiland

De noordwestkust van het Zuidereiland is echt een wildernisparadijs met bossen, verlaten stranden, bergen en heldere rivieren. De Rough and Tumble Bush Lodge heeft een perfecte ligging, ongeveer 50 kilometer ten noorden van Westport en midden in de natuur, weg van de drukte. Deze wildernisaccommodatie ligt aan het noordelijke deel van de Old Ghost Road, een oude goudmijnersroute tussen de Upper Buller Gorge en de rivier de Mokihinui. De trail wordt nu gebruikt als mountainbike- en wandelroute en heeft zeker voor fietsers wel een avontuurlijk karakter. Er staan fietsen voor je klaar om de trail te verkennen, maar de lodge is ook een heerlijke plek om heerlijk tot rust te komen. Kruip na een dag in de openlucht voor de open haard in het hoofdgebouw of bezoek een lokaal cafeetje in historisch Seddonville of Granity.

Karamea ligt vanuit de lodge gezien nog 60 kilometer noordelijker. Dit is het laatste te bereiken plaatsje aan de westkust. Excursies vertrekken hiervandaan naar de indrukwekkende Oparara Arches en de Honeycomb Hills Caves in Kahurangi National Park, op ongeveer anderhalf uur rijden. Ondanks de beukende golven op de kust voel je gelijk een magische stilte zodra je Westport verlaat en naar het noorden rijdt. De hele regio is bijzonder en waar je verblijft wil je na twee nachten echt nog niet vertrekken.

Lees meer over deze reis

Dagprogramma

Dag 1 - Rit van Westport naar Seddonville: De Rough and Tumble Bush Lodge is de perfecte uitvalsbasis voor het fietsen van de historische Old Ghost Road. De ligging in de bossen even buiten Seddonville biedt een oase van rust. Niet ver van de lodge vind je de Charming Creek Walkway, zeker een aanrader om te gaan wandelen.
Dag 2 - Fiets de Old Coach Road: Er staan fietsen klaar om de prachtige omgeving van de lodge te verkennen. Volg de avontuurlijke Old Ghost Road en neem onderweg de tijd om te genieten van de afwisselende natuur waar je doorheen rijdt. Na terugkomst in de lodge kruip je op een frisse dag bij het haardvuur of drink je een biertje in de lokale kroeg in het nabijgelegen Seddonville.
Dag 3 - Naar de volgende mooie regio in Nieuw-Zeeland: Na een heerlijke nachtrust en een lekker ontbijt laat je deze rustgevende plek achter en staat de volgende mooie regio op het programma. Wanneer je nog niet genoeg hebt van deze schoonheid raden wij aan nog twee nachten in Karamea te overnachten om vandaaruit nog meer te ontdekken.

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Videobellen?

Je wilt met ons videobellen. Goed idee! Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op voor een datum en tijdstip.