Liever uw plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 03 8080 258 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen u tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

Askja Reizen hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Jouw bewaarde reizen

Trips

Dagprogramma 3 Dagen

Golden Bay & Farewell Spit

Terug Bekijk samenvatting

De bijzonder mooie Golden Bay maakt samen met de Farewell Spit, een zandplaat vol bijzondere flora en fauna, deel uit van een veelzijdig landschap op het noordwestelijke puntje van het Zuidereiland. Laat deze natuurbestemming bij uitstek zeker niet links liggen naast het drukbezochte Abel Tasman National Park. Volg de slingerende weg over Takaka Hill en een golf van rust komt je tegemoet. Die rust vind je ook terug in de Ngarua Caves met miljoenen stalactieten, verlichte grotkamers en een skelet van de uitgestorven Moa-vogel.

Dag 1

Accommodatie: Zatori Retreat - room 4 king suite (LO)

Naar Collingwood

Als je de slingerende weg over Takaka Hill volgt, wacht je een golf van rust in de Golden Bay. Bezoek boven op de heuvel de Ngarua Caves met hun miljoenen stalactieten, verlichte grotkamers en een skelet van de uitgestorven Moa-vogel. Voor een mooie wandeling rij je via Pohara naar het begin van de Wainui Falls Trail, waar je via een pad langs het riviertje door inheemse bossen de waterval bereikt. Je verblijft twee nachten in een B&B in het knusse dorpje Collingwood.

Dag 2

Accommodatie: Zatori Retreat - room 4 king suite (LO)

Tour naar Farewell Spit

In de vroege ochtend vertrek je vandaag op excursie naar de bijzondere zandplaat Farewell Spit. Je brengt ook een bezoek aan Cape Farewell, vanwaar je bij helder weer de Spit in de verte kunt zien liggen. De gidsen vertellen enthousiast over de geschiedenis en ecologie van deze bijzondere zandbank met hoge duinen, zeeleeuwen, Jan-van-Genten en andere zeldzame zeevogels. Behalve een bezoek aan Fossil Point en de afgelegen vuurtoren wordt er ook regelmatig gestopt voor foto's en uitleg.

Dag 3

Vertrek vanuit Collingwood / Golden Bay

Vandaag verlaat je de regio Golden Bay en begin je aan een nieuw avontuur in Nieuw-Zeeland.

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Videobellen?

Je wilt met ons videobellen. Goed idee! Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op voor een datum en tijdstip.