Liever uw plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 03 8080 258 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen u tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

Askja Reizen hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Jouw bewaarde reizen

Trips

Dagprogramma 3 Dagen

Napier & Jan van Genten

Terug Bekijk samenvatting

Napier ligt in Hawke's Bay, een van de warmste en droogste regio's van Nieuw-Zeeland. Mede daardoor bevinden zich hier enkele van de grootste wijnhuizen van voornamelijk de Carbernet Sauvignon, Merlot en Syrah. Dit is het beginpunt van de 'Classic New Zealand Wine Trail' en een populaire plek om een wijntour per fiets te maken. Maar er is meer dan wijn. Napier is ook een centrum van Art Deco en bij Cape Kidnappers vind je de grootste op land gevestigde kolonie jan-van-genten ter wereld.

Dag 1

Accommodatie: Cobden Garden Homestay - Ahuriri Double Room (LO)

Naar Napier in Hawkes Bay

Op een mooie locatie op Bluff Hill met een weids uitzicht ligt de Homestay waar je verblijft de komende nachten. Maak een mooie wandeling in een van de nabijgelegen Forest Parks, ontdek Napier, hét Art Deco-stadje van Nieuw-Zeeland aan de zonnige oostkust of bezoek een wijnhuis voor een van de beste rode wijnen van het land.

Dag 2

Accommodatie: Cobden Garden Homestay - Ahuriri Double Room (LO)

Cape Kidnappers - Jan-van-Genten-excursie

Vandaag maak je een excursie naar de grootste kolonie Jan-van-Genten op land ter wereld. Met een 4x4-bus word je onder begeleiding van een ervaren chauffeur/gids tot dicht bij de kolonie gebracht - een indrukwekkende ervaring op de 100 meter hoge kliffen. Tijdens de drie uur durende tour neem je ook een kijkje bij een van de vele productiebossen in Nieuw-Zeeland en kom je meer te weten over het geologische landschap en de lokale Maori-legende. De middag heb je ter vrije invulling.

Dag 3

Vertrek vanuit Napier / Hawkes Bay

Vandaag verlaat je de regio Hawkes Bay en begin je aan een nieuw avontuur in Nieuw-Zeeland.

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Videobellen?

Je wilt met ons videobellen. Goed idee! Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op voor een datum en tijdstip.