Liever uw plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 03 8080 258 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen u tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

Askja Reizen hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Otago Rail Trail

  • • Leuke fietstocht
  • • Bagage wordt vervoerd
  • • Veelal heuvelafwaarts
Duur 2 Dagen

Soort Korte rondreizen

Prijs (vanaf) € 250

Twee dagen Central Otago per fiets

Het heuvelachtige landschap van de Central Otago leent zich uitstekend voor een fietstocht. De voormalige treinroute van Middlemarch naar Clyde (147 km) is nu een prachtige fietsroute. Dit pakket laat je in twee dagen 69 km van de trail ontdekken, van Wedderburn naar Clyde. Halverwege de route overnacht je in Omakau. Je fietst door een decor van uitgestrekte velden, kloven, schapenboerderijen, spoorbruggen en tunnels. Per fiets beleef je de route intens.

Lees meer over deze reis Wat is inbegrepen?

Dagprogramma

Dag 1 - Vanaf Clyde transfer naar Wedderburn, dan per fiets naar Omakau: Vanuit Clyde word je met een busje naar Wedderburn gebracht. Hier begint je individuele fietstocht terug naar Clyde. In twee dagen leg je ongeveer 69 kilometer af door spoortunnels, over viaducten, door dalen en over heuvels die alleen per fiets bereikbaar zijn. Vandaag fiets je dus de eerste 43 kilometer van Wedderburn naar Omakau, waar je vanavond overnacht. Hoogtepunt van dit deel zijn de tunnels bij de Poolburn-kloof en het viaduct dat je naar de andere kant van de kloof brengt.
Dag 2 - Van Omakau naar Clyde op eigen gelegenheid per fiets: Na het ontbijt fiets je vandaag het steilste stuk van de route. Het is heel prettig dat dit heuvelafwaarts gaat! Je eindigt de tour via de spoorwegtrack naar Clyde, maar kunt ook kiezen voor acht kilometer extra langs de rivier. Dit is een mooie route om mee af te sluiten. Vanaf Clyde neem je de prachtige Lindis Pass naar Omarama. Net buiten Omarama vind je de ‘claycliffs’, die absoluut een bezoekje waard zijn. Je reist verder langs de gletsjermeren naar Mt. Cook voor je overnachting.
  • Otago Rail Trail

Reisexpert

Liever echt maatwerk? Of vragen over deze reis?

Ben u helemaal óm en wilt u meteen deze reis boeken? Gebruik dan onderstaande opties om uw variant te selecteren en klik op 'Boek'. U kunt ook nog extra wensen doorgeven. Ben u toch op zoek naar 100% maatwerk (bijvoorbeeld op basis van deze reis)? Vraag dan een maatwerk offerte aan en we nemen vliegensvlug contact met u op.

Maatwerk offerte 03 8080 258
Om resultaten te zien, vul alle vier onderstaande filters in

Vol
Gegarandeerde vertrekdatum
Nog een paar plaatsen beschikbaar
Nog genoeg plaatsen beschikbaar

Hebt u vragen over deze reis?

Onze reisexperts kennen íedere uithoek van hun bestemming. Nou ja, bijna dan. Neem contact met ons op en we helpen u graag.

Ik wil bellen Mail ons

Een ogenblik geduld alstublieft. De prijzen worden geladen.

Wat is inbegrepen?

Inbegrepen:
• overnachting in 2-persoonskamer
• inclusief ontbijt
• hybridefiets of mountainbike en helm
• transfer naar de start van de track
• autostalling

Wil je deze reis boeken?

Bel ons of bezoek deze pagina op tablet (houd hem dan horizontaal) of desktop computer om de boeking af te ronden.

03 8080 258

Liever je wensen per mail doorgeven?

Dat kan. Laat ons je wensen weten en we gaan voor je aan de slag.

Mailen

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Gratis annuleren bij vertrek vóór 1 december

Tot 6 weken voor vertrek en geldig voor IJsland en Noorwegen (m.u.v. scheepsreizen)

Bekijk reizen Meer informatie

Videobellen?

Je wilt met ons videobellen. Goed idee! Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op voor een datum en tijdstip.