Liever uw plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 03 8080 258 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen u tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

Askja Reizen hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Jouw bewaarde reizen

Trips

Dagprogramma 3 Dagen

Queen Charlotte Track

Terug Bekijk samenvatting

De Queen Charlotte Track is een unieke wandeling over goede gravelpadden, door bossen en langs diepe baaien en afgelegen strandjes. Onderweg heb je de meest spectaculaire uitzichten. In dit pakket overnacht je in twee verschillende lodges en loop je het tussenliggende, glooiende gedeelte van de track van ongeveer 11,5 kilometer. Voor het gemak vervoert een watertaxi je bagage tussen de lodges. Een ontzettend leuke manier om de natuur in de fjorden te ervaren!

Dag 1

Accommodatie: Furneaux Lodge - Tobias suite (LG)

Van Picton met watertaxi naar Furneaux Lodge

De watertaxi brengt je vanmorgen vanuit Picton naar je accommodatie, de Furneaux Lodge. Je verblijf ligt op een prachtige plek bij Endeaver Inlet in de Marlborough Sounds, ver weg van alle drukte van het levendige havenplaatsje Picton. Deze lodge ligt op het achterste deel van de Queen Charlotte Track, op ongeveer vijf uur wandelen van Ship Cove, het beginpunt van de hele track.

Dag 2

Accommodatie: Punga Cove Resort - Kiwi Chalet (LG)

Wandel de Queen Charlotte Track van Endeaver Inlet naar Camp Bay

Vandaag wandel je over de Queen Charlotte Track naar je volgende overnachtingsadres: het Punga Cove Resort in Camp Bay. De afstand is ongeveer 11,5 kilometer. Daar heb je de hele dag de tijd voor, dus je kunt rustig in een van de baaitjes gaan picknicken. Reken zeker op 3,5-4 uur wandelen. Je grote bagage wordt per watertaxi vervoerd, zodat alles in je kamer ligt wanneer je die middag aankomt. Neem de tijd om de prachtige natuur in je op te nemen en geniet van de schitterende uitzichten onderweg.

Dag 3

Per watertaxi terug naar Picton

Na een heerlijke nachtrust brengt de watertaxi je in de ochtend weer terug naar Picton, waarna je de huurauto ophaalt en begint aan het tweede deel van je reis: het spectaculaire Zuidereiland.

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Videobellen?

Je wilt met ons videobellen. Goed idee! Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op voor een datum en tijdstip.