Liever uw plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 03 8080 258 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen u tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

Askja Reizen hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Jouw bewaarde reizen

Trips

Stewart Island

  • • Meest zuidelijke nationale park van Nieuw-Zeeland
  • • Bijzondere natuur op geïsoleerde plek
  • • Vogellaar hoofdstad van de wereld
  • • Kiwi's spotten
Duur 4 Dagen

Soort Korte rondreizen

Prijs (vanaf) Op aanvraag

Ontdek hét vogelparadijs

Stewart Island is het zuidelijkste nationale park van Nieuw-Zeeland en door de geïsoleerde ligging vind je hier nog veel ongerepte natuur. Een bezoek aan dit prachtige eiland is voor iedereen die houdt van rust, kleinschaligheid en bijzondere vogels. De Maori's noemen dit op twee na grootste eiland 'Rakiura', wat je kunt vertalen als 'blinkende hemels'. Dat zou wel eens kunnen verwijzen naar het zuiderlicht (Aurora Australis), dat je hier van maart tot september kunt zien. Op maar een uurtje varen over de soms ruige Foveaux Strait wacht je een overweldigende natuur .

Tijdens de twee dagen dat je op hét vogelaarseiland van de hele wereld verblijft hebben we twee excursies voor je gepland. Op dag twee breng je de ochtend door op Ulva Island, waarbij je een idee krijgt van de natuurhistorie van dit eiland, op zoek gaat naar allerlei vogelsoorten en een unieke flora ziet. Veel voorkomende vogels zijn onder andere de Stewart Island Weka, Tomtit, Rifleman, Tui, Fantail en de Bellbird. In de middag vaar je langs de schilderachtige kust van het eiland op zoek naar zeevogels zoals albatrossen en Shearwaters te ontdekken, maar ook naar pinguïns en andere wilde dieren. Op dag drie maak je met zonsondergang een 'kiwi spotting tour' naar Little Glory Cove. Een bezoek aan Stewart Island is een absolute must voor iedere vogel- en natuurliefhebber.

Lees meer over deze reis Wat is inbegrepen?

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Videobellen?

Je wilt met ons videobellen. Goed idee! Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op voor een datum en tijdstip.