Liever uw plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 03 8080 258 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen u tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

Askja Reizen hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Jouw bewaarde reizen

Trips

Dagprogramma 1 dag

Kapiti Island dagtour vanuit Paraparaumu

Terug Bekijk samenvatting

Bezoek een van de hoogst aangeschreven natuurgebieden van Nieuw-Zeeland: Kapiti Island. Behalve veel inheemse vogelsoorten, zoals de Kokako, Saddleback, Bellbird en Tui, leeft hier ook de zeldzame grijze kiwi. Een uur ten noorden van Wellington vertrekt een taxiboot voor een korte overtocht naar het eiland, waar je wordt verwelkomd door John of zijn zoon. Zij behoren tot de lokale Maori die op het eiland leven. Ze verzorgen uitgebreide informatie tijdens de wandeling over de bospaden en de tracks langs de kust en over het eiland. Er is altijd oog voor de zeldzame vogels en de bijzondere flora. De lunch wordt geserveerd in de rustig gelegen Kapiti Nature Lodge, waarna je zelf het laagland van de Waiorua-vallei kunt verkennen. Met de boot keer je in de middag terug naar Paraparaumu, waar je de auto hebt geparkeerd. Als je de kiwi (een nachtvogel) wilt zien, boeken we graag een overnachting op het eiland voor je. Vraag ons naar de mogelijkheden!

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Videobellen?

Je wilt met ons videobellen. Goed idee! Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op voor een datum en tijdstip.