Liever uw plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 03 8080 258 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen u tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

Askja Reizen hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Jouw opgeslagen reizen

Trips

Praktische reisinformatie

Verrassend Newfoundland

Terug

Reis op maat aanpassen
Wij kunnen de reis op verzoek aanpassen naar jouw wensen. Graag nemen we je wensen met je door zodat we je een offerte voor een reis op maat kunnen sturen.

Vervoer

Vanuit Nederland of België vlieg je met een retourvlucht naar St. John's. Het vliegticket zit nog niet bij de reissom inbegrepen. Hiervoor doen we je graag een voorstel. Je vliegt met Air Canada en je dient minimaal 1 x over te stappen in Toronto of Montreal. Na aankomst op de luchthaven van St. John's haal je je huurauto op en deze lever je weer in aan het einde van de reis.

Autohuur
In de prijs is een huurauto van Avis inbegrepen. Alle categorieën zijn het genoemde autotype of vergelijkbaar. In deze reis rijd je weer terug naar St. John's om je huurauto in te leveren. 

Uitbreiding Zuid-Labrador- Ferry 
In de uitbreiding naar Zuid Labrador zit ook een overtocht per ferry inbegrepen tussen St. Barbe in Newfoundland en Blanc Sablon in Labrador. Technisch gezien ligt Blanc Sablon net over de grens in Quebec en ligt het een andere tijdzone. Echter de ferry houdt de Newfoundland tijdzone aan voor vertrek in beide richtingen. Deze overtocht duurt circa anderhalf uur en kan in het voorjaar nog last hebben van ijsvorming.

Tijdverschil

Het is in de provincie Newfoundland & Labrador 4,5 uur vroeger dan bij ons.

Maaltijden
Bij de enkele accommodaties is ontbijt inbegrepen (LO), dit wordt per accommodatie aangegeven.

Accommodatie
De reis is zoveel mogelijk gebaseerd op verblijf in kleine Inn's en Bed & Breakfasts. Door de covid periode hebben echter veel kleine Inns hun deuren moeten sluiten. Mocht er geen beschikbaarheid zijn in kleine accommodaties zullen we een andere accommodatie aan ujevoorstellen.

In alle kamers zijn handdoeken aanwezig. Hou er rekening mee dat er niet in elke accommodatie een lift is.

Upgradepakket overnachtingen: je overnacht in standaardkamers. Voor een meerprijs (op aanvraag) kun je een upgradepakket boeken waarbij je in een aantal accommodaties luxere kamers krijgt, te weten:

St. John's: Leaside Manor & Suites - Deluxe Suite
Trinity: Artisan Inn - Studio King Suite
Twillingate: Anchor Inn - King Oceanview
Springdale: Riverwood Inn - Premium King Suite
Woody Point: Bonne Bay Inn - 1 King
St.Anthony: Grenfell Heritage Hotel - Deluxe Queen
Rocky Harbour: Ocean View Hotel - Ocean View Suite
Grand Falls-Windsor: Carriage House Inn - 1 King
St. John's: Leaside Manor - Deluxe Suite

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Videobellen?

Je wilt met ons videobellen. Goed idee! Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op voor een datum en tijdstip.