Liever uw plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 03 8080 258 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen u tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

Askja Reizen hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Jouw bewaarde reizen

Trips

Praktische reisinformatie

Algonquin Ecolodge avontuur

Terug

Hierbij tref je wat praktische informatie aan over het verblijf in de Ecolodge.

Bagage: Wanneer je gekozen hebt voor de optionele bagagetransfer, laat deze dan achter in de hut op de parkeerplaats. Zodra je bij de Lodge arriveert, wordt het voor je opgehaald. Wanneer je deze service niet vooraf hebt besteld, kun je je bagage daar gewoon achterlaten en gewoon naar de Lodge lopen. Je kunt dan na aankomst contact betalen.

Vergeet niet mee te nemen: Zaklamp, Slippers (geen schoenen binnen), Handdoek & Badpak, Shampoo & Zeep, Waterschoenen (er zijn mosselen in het meer) Deed Insectenspray, Alcohol (wanneer je dat wilt drinken. Alcohol wordt in de lodge niet geschonken, bier alleen in blikjes meenemen, geen glas).

Inchecken
: Inchecken kan op elk moment na 14.00 uur. Check-out is 12:00pm. Vanaf de parkeerplaats is het 2,5 km lopen (ongeveer 25 minuten) naar de Lodge.

Pad naar de Lodge
: Vanaf de parkeerplaats loop je langs het stalen hek dat de grens van Algonquin Park markeert. Na ongeveer 200 m kom je bij een kruising (bij Little Mink Lake). Neem het pad naar rechts en volg het gedurende 2,3 km (ongeveer 20 minuten). Wanneer je bij de kleine/middelgrote heuvel komt, ben je er bijna! Ga de heuvel op en de Eco-Lodge is het tweede gebouw. Het pad is helemaal vlak, behalve de heuvel, en gemakkelijk te bewandelen.

Late aankomst
: Als je in het donker aankomt, zorg er dan voor dat iedereen een zaklamp bij zich heeft, want het is erg donker. En omdat het diner tot 19.00 uur wordt geserveerd, verzoeken wij je vooraf te eten voordat je arriveert als het later wordt. Wanneer je na 22.00 uur aankomt, neem dan alleen mee wat je nodig hebt voor de nacht. Vergeet niet dat er een wandeling van 2,5 km door het donkere bos is. Het personeel gaat meestal om 23.00 uur naar bed..

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Videobellen?

Je wilt met ons videobellen. Goed idee! Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op voor een datum en tijdstip.