Liever uw plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 03 8080 258 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen u tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

Askja Reizen hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Dagprogramma 4 Dagen

Bergen en wijnen bij Mendoza

Terug Bekijk samenvatting

Mendoza is met zo’n 115.000 inwoners de grootste stad in het midwesten van Argentinië. Toeristen komen hier om twee redenen naartoe: de hoogste berg in Zuid-Amerika, de Aconcagua, en de voortreffelijke wijnen die hier geproduceerd worden. Tijdens je verblijf in Mendoza maak je met een gids een tocht naar twee wijnboerderijen. Daarbij word je vergezeld door een wijnexpert, die je alle belangrijke wetenswaardigheden over de wijnen kan vertellen. Ook ga je met een gids de Andes in. In dit gebied bevindt zich de Aconcagua, de hoogste berg van Zuid-Amerika. Je kunt kiezen voor een verblijf in een centraal gelegen driesterrenhotel of een viersterrenhotel in de wijngaarden. 

Dag 1

Accommodatie: Crillon Mendoza 3* // Esplendor Mendoza Hotel 4* - Standard Room (LO)

Aankomst in Mendoza en transfer naar jouw accommodatie

Na aankomst in Mendoza word je vanaf de luchthaven naar jouw hotel gebracht, waarna je de rest van de dag ter vrije besteding heeft in de stad. Mendoza is een gezellige stad met veel groene parken en moderne gebouwen. 

Dag 2

Accommodatie: Crillon Mendoza 3* // Esplendor Mendoza Hotel 4* - Standard Room (LO)

Dagexcursie Alta Montaña

Tijd om de hoogte in te gaan. De Aconcagua is met 6.962 meter de hoogste berg van Zuid-Amerika en trekt elk jaar vele klimmers en wandelaars aan. Je maakt een tocht over de fameuze Panamericana en bezoekt het Los Penitentes skigebied. Ook bezoek je de Puenta del Inca, een zeer kleurrijke natuurlijke brug over de Rio de las Cuevas. Het letterlijke hoogtepunt van deze dagexcursie is een bezoek aan Los Horcones Lagoon, met vanaf hier een bijzonder fraai uitzicht op de Aconcagua. 

Dag 3

Accommodatie: Crillon Mendoza 3* // Esplendor Mendoza Hotel 4* - Standard Room (LO)

Wijnboerderijen rondom Mendoza

Vandaag maak je een dagexcursie met een oenoloog die je alles vertelt over de wijnen die je gaat proeven. Zo word je uitgelegd wat de beste techniek is om wijn te proeven, de diverse manieren van productie en de aanwezigheid van de kurk in de fles. De lunch is vandaag inbegrepen.

Dag 4

Transfer naar de luchthaven, vertrek uit Mendoza

Na het ontbijt word je terug gebracht naar de luchthaven waar dit arrangement ten einde is gekomen.

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Gratis annuleren bij vertrek vóór 1 december

Tot 6 weken voor vertrek en geldig voor IJsland en Noorwegen (m.u.v. scheepsreizen)

Bekijk reizen Meer informatie

Videobellen?

Je wilt met ons videobellen. Goed idee! Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op voor een datum en tijdstip.