Liever uw plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 03 8080 258 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen u tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

Askja Reizen hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Dagprogramma 3 Dagen

Grizzlyberen bij de Knight Inlet Lodge

Terug Bekijk samenvatting

Het observeren van beren in hun natuurlijke omgeving is heel bijzonder. In Canada kun je dit schouwspel op enkele prachtige plekken van dichtbij meemaken! In de lente komen de beren net uit hun winterslaap en gaan ze met hun jongen op zoek naar voedsel aan de kust of langs de rivier. In de zomer zijn er ook beren, maar wel minder. In de herfst keren de beren terug naar de rivieren, waar ze zich tegoed doen aan de zalm.

Dag 1

Accommodatie: Comfort Inn & Suites - standard room (LO)

start met een overnachting in Campbell River

Op je gemak arriveer je in Campbell River. De eerste nacht van je pakket is een verblijf in de Comfort Inn & Suites met uitzicht op het water. Bij de check-in in het hotel bevestig je nogmaals je deelname voor je verblijf in de Knight Inlet Lodge en krijg je details over je transfer per watervliegtuig de volgende ochtend.

Dag 2

Accommodatie: Knight Inlet Lodge (VP)

transfer per watervliegtuig, volle dag op zoek naar grizzlyberen

Om 08.30 rijd je met je eigen huurauto naar het punt waar het watervliegtuig vertrekt. Je vertrekt rond 09.30 voor een 25 minuten durende vlucht naar de knight Inlet Lodge. Wanneer je je gesetteld hebt in de lodge volgt een kort orientatiegesprek. Al snel vertrek je voor een excursie per boot door Glendale Cove, het gebied rondom de lodge. Daarna volgen in de middag nog twee 2-uur durende excursies, één excursie waarbij je grizzlyberen zoekt en een cruise door de Knight Inlet. In het hoogseizoen, vanaf eind augustus, klim je omhoog op één van de uitzichtsplatforms tussen de bomen vanwaar je een prachtig uitzicht hebt op de beren in de omgeving. In de avond kun je heerlijk relaxen en presentaties bijwonen die door de gidsen gegeven worden.

Alle maaltijden zijn bij je verblijf in de Knight Inlet Lodge inbegrepen.

Dag 3

nog meer beren en per watervliegtuig naar Campbell River

Op de dag van vertrek heb je vroeg in de ochtend gelegenheid om nog een keer mee te gaan op een berenexcursie. Op 10.00 uur wordt je weer per watervliegtuig teruggebracht naar Campbell River.

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Videobellen?

Je wilt met ons videobellen. Goed idee! Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op voor een datum en tijdstip.