Liever uw plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 03 8080 258 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen u tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

Askja Reizen hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Dagprogramma 7 Uur

Beren van de Khutzeymateen Valley

Terug Bekijk samenvatting

In 1994 is Khutzeymateen Valley uitgeroepen tot Canada’s enige toevluchtsoord voor grizzlyberen. Op 40 kilometer ten noordoosten van Prince Rupert biedt Khutzeymateen (een Tsimshian-woord voor een gebied voor zalmen en beren) zo'n 45.000 hectare aan beschermde wildernis voor de bedreigde grizzlies. Met een dichtbegroeid regenwoud, de riviermonding en fjorden kan het park ongeveer 50 beren herbergen. De rijke dierenwereld in de vallei bestaat verder onder andere uit elanden, wolven, ganzen, diverse vogelsoorten en (langs de kust) orka’s, zeehonden en bultruggen.  Deze boottocht biedt je de mogelijkheid om op een veilige, maar erg indrukwekkende manier in aanraking te komen met beren in hun natuurlijke omgeving, zonder hen hierbij te storen. De ervaren gids vertelt over de beren, hun gewoontes en activiteiten. Ook vaar je langs twee First Nations-dorpen: Metlakatla en Port Simpson. De gids geeft hierbij uitgebreide informatie over de cultuur en geschiedenis.

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Videobellen?

Je wilt met ons videobellen. Goed idee! Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op voor een datum en tijdstip.