Liever uw plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 03 8080 258 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen u tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

Askja Reizen hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Grizzly's, Wildlife & First Nations cultuur

  • • Op zoek naar grizzlyberen en ander wild
  • • Onder leiding van First Nations gids
  • • Kleine groep, max. 10 personen
Duur 8 Uur

Soort Excursies

Prijs (vanaf) € 475

Het Great Bear Rainforest is een enorm wildernisgebied zo groot als Ierland. Het omvat een kwart van alle gematigde kustregenwouden ter wereld. En daarmee is het een perfecte plek om je onder te dompelen in de wildernis, te genieten van deze bijzondere natuur en haar bewoners. First Nations culturen hebben al meer dan 13.000 jaar geschiedenis in dit gebied. In het regenwoud liggen verschillende First Nations dorpjes verscholen en de bewoners kennen de natuur op hun duimpje. Sea Wolf Adventures staat onder leiding van Chief Mike Willie, afkomstig van de Four Tribes of Kingcome.  Ze nemen je mee op een geweldige dagexcursie per boot waarbij je op zoek gaat naar grizzlyberen, orka's, walvissen en ander wildlife.

De gids vertelt je uitgebreid over de cultuur van de First Nations en het wild dat hier leeft. Hij kent de beren vaak al jaren en weet precies waar ze te vinden zijn. Soms gaan we aan land, soms blijven we in de boot, Dit kan per dag verschillen. Als de omstandigheden het toelaten bezoeken we ook een verlaten First Nations dorpje op Village Island. Het zien van beren verschilt per maand is natuurlijk nooit een garantie maar hoe dan ook, het wordt een fantastische en zeer leerzame dag!

Lees meer over deze reis Wat is inbegrepen?

Liever echt maatwerk? Of vragen over deze reis?

Ben u helemaal óm en wilt u meteen deze reis aanvragen? Gebruik dan onderstaande opties om uw variant te selecteren en klik op 'Aanvragen'. U kunt ook nog extra wensen doorgeven. Ben u toch op zoek naar 100% maatwerk (bijvoorbeeld op basis van deze reis)? Vraag dan een maatwerk offerte aan en we nemen vliegensvlug contact met u op.

Maatwerk offerte 03 8080 258
Om resultaten te zien, vul alle vier onderstaande filters in

Vol
Gegarandeerde vertrekdatum
Nog een paar plaatsen beschikbaar
Nog genoeg plaatsen beschikbaar

Hebt u vragen over deze reis?

Onze reisexperts kennen íedere uithoek van hun bestemming. Nou ja, bijna dan. Neem contact met ons op en we helpen u graag.

Ik wil bellen Mail ons

Een ogenblik geduld alstublieft. De prijzen worden geladen.

Wat is inbegrepen?

Inbegrepen: 
• begeleiding van een gids 
• ontbijt, lunch, snacks en drankjes
• gebruik verrekijker
• bezoek aan U'mista Cultural Centre
• gebruik regenponcho

Dit is een wildernistrip waarbij je fysiek fit moet zijn en in staat om te wandelen in het woud en over rotsachtig terrein. 

Wil je deze reis aanvragen?

Bel ons of bezoek deze pagina op tablet (houd hem dan horizontaal) of desktop computer om het aanvragen af te ronden.

03 8080 258

Liever je wensen per mail doorgeven?

Dat kan. Laat ons je wensen weten en we gaan voor je aan de slag.

Mailen

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Videobellen?

Je wilt met ons videobellen. Goed idee! Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op voor een datum en tijdstip.