Liever uw plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 03 8080 258 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen u tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

Askja Reizen hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Salt Spring Island

Duur 3 Dagen

Soort Excursies

Prijs (vanaf) Op aanvraag

Heerlijke relaxen op één van de warme Gulf Islands

Salt Spring Island is een van de kleine eilandjes die behoren tot de Gulf Islands, die beschut liggen tussen Vancouver Island en het vasteland van British Columbia. Dit eilandje ligt op minder dan 3 uur van Vancouver en heeft dankzij de gunstige ligging een heerlijk mild klimaat. De sfeer op het eiland is relaxt en je vindt er schapenboerderijen, boomgaarden, wijngaarden en kunstenaars die hier hun inspiratie vinden.

Er zijn veel galeries op het eiland, waar je even binnen kunt kijken bij pottenbakkers of glaskunstenaars. We hebben een kennismakingstocht over het eiland voor je inbegrepen waarbij je zult genieten van lekkere kaas, wijn en de cultuur op het eilandje. Het is heerlijk om een rondje over het eiland te maken, maar het eiland is ook heel geschikt voor het maken van een kajaktocht langs de prachtige kustlijn. Geniet van de natuur waar geweldig veel te zien is, zoals jonge zeehonden, felgekleurde zeesterren, enorme krabben en prachtige zee-anemonen. Of huur een scooter of fiets om daarmee het eiland te verkennen. Je verblijft twee nachten in een luxe Bed & Breakfast, waarbij twee dagen een heerlijk ontbijt is inbegrepen.

Lees meer over deze reis Wat is inbegrepen?

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Gratis annuleren bij vertrek vóór 1 december

Tot 6 weken voor vertrek en geldig voor IJsland en Noorwegen (m.u.v. scheepsreizen)

Bekijk reizen Meer informatie

Videobellen?

Je wilt met ons videobellen. Goed idee! Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op voor een datum en tijdstip.