Liever uw plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 03 8080 258 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen u tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

Askja Reizen hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Jouw bewaarde reizen

Trips

Dagprogramma 4 Uur

Walvis- en wildlife tours Campbell River

Terug Bekijk samenvatting

Eagle Eye Adventures is van oorsprong een nederlands bedrijf van Jos en Rentia Krynen die enkele jaren geleden naar Vancouver Island zijn geëmigreerd. Met hun enthousiaste gidsen organiseren ze verschillende wildlife, walvis- en grizzlybeer excursies waarbij je met een kleine boot op zoek gaat naar wild. Ze zijn ook de eersten met het keurmerk 'Responsible Whale Watching' ! Het team is deskundig en goed getrained in het vinden van wildlife. Bovendien zijn alle gidsen ook bioloog! Ze doen hun best iedereen evenveel te laten kennismaken en genieten van de bijzondere omgeving waar je verblijft. Je vaart naar de Discovery Islands in de Discovery Passage tussen Vancouver Island en het vaste land van British Columbia. Deze eilandjes behoren tot de noordelijke Gulf Islands en de wateren hier zitten volop wildlife! Onderweg vertellen ze graag over de natuur, het wild en de geschiedenis van de First Nations in dit gebied. Ze werken met wetenschappers uit de hele wereld die graag op zoek gaan naar orka's, walvissen, dolfijnen, zeeleeuwen, zeehonden, zwarte beren, bruine beren en hopelijk ook grizzlyberen! Daarnaast zul je één van 's werelds spectaculaire stroomversnellingen meemaken waaronder “Devils Hole” en de “Aaron Rapids”, ook wel bekend als de "Drain”.  

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Videobellen?

Je wilt met ons videobellen. Goed idee! Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op voor een datum en tijdstip.