Liever uw plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 03 8080 258 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen u tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

Askja Reizen hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Kaapstad

  • • Drie nachten hotel naar keuze
  • • Vier dagen autohuur
Duur 4 Dagen

Soort Individuele reizen

Prijs (vanaf) € 240

Een paar dagen ter uitbreiding op je reis

Kaapstad is een veelzijdige, levendige stad, waar steeds meer kleine cafeetjes en trendy eetgelegenheden worden geopend. Het is soms even zoeken, maar dan zit je wel op een verrassende plek zoals de coole Gin Bar,  die verscholen ligt achter het Honest Chocolate Café aan Wale Street. Kom van alles te weten op het gebied van cultuur en geschiedenis in het Iziko en South African Museum of neem deel aan een bijzondere kookles in de Langa Township. Een excursie naar Robbeneiland mag niet ontbreken en is dan ook inbegrepen. Zoek je liever de natuur op, dan liggen de Kirstenbosch Botanische tuinen, het Table Mountain National Park met de Tafelberg en Kaap de Goede Hoop binnen handbereik. Binnen een half uur zit je op de stranden van Hout Bay en Camps Bay. Kaapstad is een heerlijke stad waar je je makkelijk een week kunt vermaken!

Lees meer over deze reis Wat is inbegrepen?

Dagprogramma

Dag 1 - Kaapstad: Waar je ook in Kaapstad verblijft, je vindt altijd op steenworp afstand talloze mogelijkheden om je dagen te vullen. Bezoek de Tafelberg of de Kirstenbosch National Botanical Garden, wandel door de verschillende wijken van de stad of geniet van gezellige terrasjes en restaurantjes in het centrum en bij het Victoria & Alfred Waterfront. Je hebt een auto tot je beschikking, dus een rit via Chapmans Peak en de pinguïns bij Simonstown naar Kaap de Goede Hoop is ook een mogelijkheid.
Dag 2 - Kaapstad en optioneel bezoek aan Robbeneiland: Een bezoek aan Robbeneiland mag eigenlijk niet ontbreken tijdens je reis door Zuid-Afrika. Wij raden deze aan zelf te boeken. Wat kan je verwachten van de excursie. Na aankomst op het eiland neemt een gids je mee voor een korte busrit en bezoek je de cel van Mandela. Na een rondleiding door de gevangenis met uitleg over de geschiedenis wandel je terug naar de veerboot (in totaal anderhalf tot twee uur). Na terugkomst in de stad is een bezoek aan één van de vele gezellige jazzcafés altijd een goede keus.
Dag 3 - Kaapstad en omgeving: De stranden rondom Kaapstad zijn heerlijk om te relaxen. Het trendy Camps Bay, met restaurantjes, cocktailbars en terrasjes, ligt op maar een kwartiertje rijden. Volgens velen behoren de witte stranden met hun palmbomen tot de mooiste ter wereld. Hout Bay is vaak wat rustiger, maar zeker zo relaxed om een dagje te vertoeven.
Dag 4 - Vertrek uit Kaapstad: Zowel in de stad als samen met de lokale bevolking in de Langa Township worden diverse kooklessen gegeven. Dit kan een leuke afsluiting zijn van je veelzijdige verblijf in Kaapstad.
  • Robbeneiland
  • Boulders Beach ten zuiden van Kaapstad, Zuid-Afrika
  • Camps Bay - Kaapstad

Liever echt maatwerk? Of vragen over deze reis?

Ben u helemaal óm en wilt u meteen deze reis aanvragen? Gebruik dan onderstaande opties om uw variant te selecteren en klik op 'Aanvragen'. U kunt ook nog extra wensen doorgeven. Ben u toch op zoek naar 100% maatwerk (bijvoorbeeld op basis van deze reis)? Vraag dan een maatwerk offerte aan en we nemen vliegensvlug contact met u op.

Maatwerk offerte 03 8080 258
Om resultaten te zien, vul alle vier onderstaande filters in

Vol
Gegarandeerde vertrekdatum
Nog een paar plaatsen beschikbaar
Nog genoeg plaatsen beschikbaar

Hebt u vragen over deze reis?

Onze reisexperts kennen íedere uithoek van hun bestemming. Nou ja, bijna dan. Neem contact met ons op en we helpen u graag.

Ik wil bellen Mail ons

Een ogenblik geduld alstublieft. De prijzen worden geladen.

Overige info

Prijzen
De gepubliceerde prijzen zijn indicatieprijzen per persoon exclusief vluchten.

Autohuur
In de prijs is een huurauto van Avis inbegrepen. Alle categorieën zijn het genoemde autotype of vergelijkbaar. Kijk voor meer details op de website van Avis.

Wat is inbegrepen?

Inbegrepen:
• 3 overnachtingen in hotel naar keuze inclusief ontbijt (The Three Boutique heeft en 3=2 nachten special)
• 4 dagen Avis huurauto naar keuze inclusief volledige ‘Premium cover’ verzekering met schade- en diefstaldekking, inzittende verzekering, banden/voorruit dekking en sandblasting schade, ongelimiteerd aantal kilometers, extra bestuurder en lokale 14% belasting
• CO2 compensatie reis

Niet inbegrepen:
• vlucht, luchthavenbelasting
• eventuele overige huurautokosten zoals GPS
• niet genoemde maaltijden
• entrees en excursies
• reserveringskosten

Wil je deze reis aanvragen?

Bel ons of bezoek deze pagina op tablet (houd hem dan horizontaal) of desktop computer om het aanvragen af te ronden.

03 8080 258

Liever je wensen per mail doorgeven?

Dat kan. Laat ons je wensen weten en we gaan voor je aan de slag.

Mailen

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Videobellen?

Je wilt met ons videobellen. Goed idee! Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op voor een datum en tijdstip.