Liever uw plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 03 8080 258 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen u tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

Askja Reizen hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Praktische reisinformatie

Gletsjers, ijsbergen en walvissen

Terug

Vervoer
Vanuit Kopenhagen vlieg je met Air Greenland naar Kangerlussuaq in Groenland. Van Kangerlussuaq vlieg je naar Ilulissat. Aan het einde van deze vakantie in Groenland vlieg je van Ilulissat weer naar Kangerlussuaq en daarna weer naar Kopenhagen Denemarken. De vlucht vanuit Kopenhagen vertrekt meestal rond 10.45 uur 's morgens en komt om 21.30 uur 's avonds weer terug. In verband met deze tijden en met het oog op eventuele vertragingen raden wij een overnachting aan in Kopenhagen. Voor reizen naar Groenland is een flexibele instelling vereist. Het komt regelmatig voor dat vaar- of vluchtschema's moeten worden aangepast vanwege weersomstandigheden en ijsgang. Voor alle arrangementen geldt dat eventuele extra kosten als gevolg van vertragingen door weersomstandigheden altijd voor eigen rekening van de deelnemer zijn.

Accommodatie
De volgende accommodaties zijn er geboekt:

1 nacht Hotel Kangerlussuaq
5 nachten in Ilulissat at hotel Arctic
1 nacht in Illiminaq Lodge

In de Illiminaq Lodge kijk je vanuit je cabin uit over de baai, waar zo maar ineens een ijsberg langs komt drijven en met een beetje geluk zie je walvissen zwemmen. Deze kleinschalige lodge is alleen per boot te bereiken en ligt in een nederzetting met maar 53 inwoners. 

Je kunt in hotel Arctic kiezen voor een superior kamer met uitzicht over het ijsfjord. De extra kosten hiervoor zijn € 325 in een 1-persoonskamer en € 195 per persoon in een 2-persoonskamer.

Maaltijden
Het ontbijt is inbegrepen en het welkomsdiner in hotel Arctic. 

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Videobellen?

Je wilt met ons videobellen. Goed idee! Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op voor een datum en tijdstip.