Liever uw plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 03 8080 258 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen u tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

Askja Reizen hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Jouw bewaarde reizen

Trips

Praktische reisinformatie

Lente in West-Groenland

Terug

Vluchten
Deze reis start en eindigt in Kopenhagen. Je vliegt hier vandaan in ruim vier uur rechtstreeks naar Nuuk waar het 4 uur vroeger is. In verband met het vliegschema en met het oog op eventuele vertragingen heb je vóór en na de reis een overnachting in Kopenhagen nodig. 
Op dag drie is er een binnenlandse vlucht van Nuuk naar Ilulissat. De laatste dag vlieg je via Nuuk weer naar Kopenhagen. 20 Kilo bagage en 8 kilo handbagage is inbegrepen.
Voor reizen naar Groenland is een flexibele instelling vereist. Het komt regelmatig voor dat vaar- of vluchtschema's moeten worden aangepast vanwege weersomstandigheden en ijsgang. Het hoort nu eenmaal bij het avontuurlijke karakter van de reis. Voor alle arrangementen geldt dat eventuele extra kosten als gevolg van vertragingen door weersomstandigheden voor eigen rekening van de deelnemer zijn.

Accommodatie
De eerste twee nachten verblijf je in Hotel HHE Express in het centrum van Nuuk. Ontbijt is inbegrepen.
In Ilulissat overnacht je in Hotel Arctic. Op de eerste dag is het diner inbegrepen. Het hotel ligt op een 2 kilometer van het centrum van Ilulissat, direct aan het water met prachtig uitzicht over het IJsfjord. 

Maaltijden
Het ontbijt is elke dag inbegrepen. In hotel Arctic in Ilulissat is een welkomstdiner inclusief. 

Excursies
Bij deze reis zijn excursies en diverse wandelingen inbegrepen. Deze maak je met meerdere reizigers, het zijn geen privé excursies.
 

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Videobellen?

Je wilt met ons videobellen. Goed idee! Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op voor een datum en tijdstip.