Liever uw plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 03 8080 258 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen u tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

Askja Reizen hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Jouw opgeslagen reizen

Trips

Herfstkleuren in Ontario & Quebec

Duur 13 Dagen

Soort Individuele reizen

Prijs (vanaf) € 2.160

Genieten van schitterende herfstkleuren in de late nazomer

Reis door Ontario en Quebec in Oost-Canada tijdens de Indian Summer. In de maanden september en oktober zijn de dagen nog heerlijk zacht zijn en warm de nachten koud. De bosrijke gebieden in zuidelijk Ontario en Quebec veranderen in deze periode in een schitterend palet van de kleuren rood, geel en oranje, bruin en groen. De esdoorn, oftewel de Maple Leaf en het nationale symbool van Canada, hebben samen met de rode kornoelje en de okergele eiken- en berkenbladeren, al vaak model gestaan voor schitterende foto’s en schilderijen.

Het zuidelijke deel van Ontario en de gebieden langs de St. Lawrence rivier zijn bekende plekken waar je optimaal van dit natuurfenomeen kunt genieten. Zelfs de parken van de steden Toronto, Montreal en Quebec zijn schitterend gekleurd.

Deze reis Ontario en Quebec begint in Toronto, daarna gaat de route snel naar de levendige vallei bij de St. Lawrence rivier. Hier verblijf je in gezellige resorts met veel mogelijkheden om activiteiten te ondernemen. Je bezoekt historische steden en overal kun je je vergapen aan de veelkleurige natuur. In Kingston maak je een cruise langs de Thousand Islands en heb je uitzicht vanaf het water op de bomen in herfstkleuren die weerspiegelen op het water.

Je kunt kiezen uit drie soorten accommodatie, te weten standaard, superior of deluxe.

Lees meer over deze reis Wat is inbegrepen?

Dagprogramma

Dag 1 - Aankomst in Toronto: Je komt vandaag aan op het vliegveld van Toronto. De rest van de dag heb je tijd om Toronto te bezichtigen. Ga shoppen in het Eaton Centre of proef aan het uitgaansleven van Toronto. De stad kent veel leuke koffieshops, cafés, bars en restaurants.
Dag 2 - Vrije dag Toronto: Toronto ligt direct aan Lake Ontario en het is met meer dan 3 miljoen inwoners de grootste stad van Canada. Toronto heeft een prachtige skyline, met als (letterlijk) hoogtepunt de CN Tower. Het bijzondere karakter van de stad wordt gecreëert door de multiculturele bevolking van de stad. Er zijn verschillende leuke wijken te bezoeken zoals Kensington Market, Little Italy en het universiteitsterrein. Ook de bruisende waterkant is een aanrader.  De CN Tower behoort met zijn 553 meter tot de hoogste gebouwen ter wereld en bepaalt grotendeels de skyline van Toronto. Je kunt drie verdiepingen bezoeken, met de SkyPod op 447 meter als hoogste uitkijkpunt. Vanaf hier kun je op een heldere dag 160 kilometer ver kijken en bijvoorbeeld de Niagara watervallen zien. Ook indrukwekkend is de de glazen bodem: op 342 meter hoogte kijk je door een dikke glazen vloer de diepte in.  Vanaf CN Tower en Rogers Centre loop je in vijf minuten naar de waterkant van Toronto. Hier kun je kijken naar bootjes die dobberen op Lake Ontario en zie je vliegtuigen voorbij komen. Er zijn restaurantjes, broodjesketens en er is een (Amsterdamse!) bierbrouwerij; de Amsterdam Brewery. Locals komen hier graag eten en bier drinken. 
Dag 3 - Naar Keene: Vandaag reis je ten noordoosten van Toronto naar de ‘cottage country.’ In minder dan twee uur rijden verandert het landschap van een moderne metropool naar een idyllische vakantiehuisje gemeenschap langs het water. Verblijf twee dagen in een heerlijk vakantiehuisje, genietend van alle voorzieningen van het Elmhirst Resort.
Dag 4 - Vrije dag Keene: Word wakker met de geluiden van het water en het bos. Je hebt een volle dag voor allerlei leuke activiteiten bij het Elmhirst Resort. Zo kun je er kanoën, kajakke, barbecuen en in de avond lekker bij een kampvuur zitten. Of breng een bezoek aan de boerderij ter plaatse. Neem de tijd om een wandeling te maken over de lokale wandelpaden genietend van de schitterende kleuren van de herfst.

Liever echt maatwerk? Of vragen over deze reis?

Ben u helemaal óm en wilt u meteen deze reis aanvragen? Gebruik dan onderstaande opties om uw variant te selecteren en klik op 'Aanvragen'. U kunt ook nog extra wensen doorgeven. Ben u toch op zoek naar 100% maatwerk (bijvoorbeeld op basis van deze reis)? Vraag dan een maatwerk offerte aan en we nemen vliegensvlug contact met u op.

Maatwerk offerte 03 8080 258
Om resultaten te zien, vul alle vier onderstaande filters in

Vol
Gegarandeerde vertrekdatum
Nog een paar plaatsen beschikbaar
Nog genoeg plaatsen beschikbaar

Hebt u vragen over deze reis?

Onze reisexperts kennen íedere uithoek van hun bestemming. Nou ja, bijna dan. Neem contact met ons op en we helpen u graag.

Ik wil bellen Mail ons

Een ogenblik geduld alstublieft. De prijzen worden geladen.

Wat is inbegrepen?

Inbegrepen: 
• 11 overnachtingen accommodaties zoals omschreven
Zoals in de praktische informatie is omschreven kan je kiezen uit 3 categorieën. 
De deluxe type is verdeeld in 2 prijscategorieën: 9sept-16sept & 17 sept-17okt.
• 11 dagen huurauto Hertz in gekozen categorie inclusief LDW verzekering (eigen risico CAD 300-500 per gebeurtenis, exclusief lokale belasting), WA      verzekering tot CAD 1.000.000, ongelimiteerde kilometers, belastingen en 1 bestuurder
• activiteiten in Elmhirst's Resort en 1 uur Rockport cruise
• lokale belastingen
• ondersteuning door onze lokale agent
• uitgebreide reisinformatie 
• reserveringskosten € 37,50 per boeking
• SGR (garantiefonds reizen) bijdrage € 5 per persoon
• bijdrage Calamiteitenfonds € 2,50 per boeking
• bijdrage Future For Nature

Niet inbegrepen: 
• vlucht Amsterdam - Toronto en Montreal - Amsterdam (kunnen bijgeboekt worden)
• drop off kosten voor de huurauto van Hertz CAD 75 plus lokale belasting
• overige maaltijden
• brandstof
• entreegeld parken
• excursies
• parkeergelden
• reis- en annuleringsverzekering
• optionele afkoop eigen risico cascoverzekering voor de huurauto

Wil je deze reis aanvragen?

Bel ons of bezoek deze pagina op tablet (houd hem dan horizontaal) of desktop computer om het aanvragen af te ronden.

03 8080 258

Liever je wensen per mail doorgeven?

Dat kan. Laat ons je wensen weten en we gaan voor je aan de slag.

Mailen

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Videobellen?

Je wilt met ons videobellen. Goed idee! Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op voor een datum en tijdstip.