Liever uw plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 03 8080 258 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen u tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

Askja Reizen hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Jouw bewaarde reizen

Trips

Dagprogramma 3 Dagen

Salt Spring Island

Terug Bekijk samenvatting

Salt Spring Island is een van de kleine eilandjes die behoren tot de Gulf Islands, die beschut liggen tussen Vancouver Island en het vasteland van British Columbia. Dit eilandje ligt op minder dan 3 uur van Vancouver en heeft dankzij de gunstige ligging een heerlijk mild klimaat. De sfeer op het eiland is relaxt en je vindt er schapenboerderijen, boomgaarden, wijngaarden en kunstenaars die hier hun inspiratie vinden.

Dag 1

Accommodatie: Hedgerow House - Standard Room (LO)

Aankomst Salt Spring Island

De ferry vanuit Victoria (Swartz Bay) komt na vijfendertig minuten aan in Fulford Harbour, een rustig haventje op Salt Spring Island. Van hieruit is het ongeveer twintig minuten rijden naar de accommodatie in Ganges, het grootste plaatsje op dit eiland met een leuk centrum. Op zaterdag vindt in Ganges de beroemde Salt Spring Market plaats en deze is erg leuk om te bezoeken. Hedgerow House ligt in een idyllische hoek van Ganges, op loopafstand van kunstgaleries, restaurants en de Salt Spring Market.

Geniet van deze privé-oase en van de rust en stilte van het eiland, waar je een voorproefje krijgt van alles wat Salt Spring te bieden heeft. Duurzame initiatieven zoals door de zon verwarmd water, een oplaadpunt voor elektrische auto's en lokaal geproduceerde ingrediënten zijn allemaal onderdeel je ervaring. Europees beddengoed, grote zachte handdoeken en luxe badkamers nodigen je uit om heerlijk te relaxen en te ontspannen. Trek je met een goed boek terug op een van de patio's en pergola's in de tuin en kijk uit naar de ontbijten die je ochtenden opfleuren met vers gezette koffie en seizoensgebonden ingrediënten uit de streek. Er is een yogastudio en een spa waar allerlei behandelingen worden aangeboden. 

Dag 2

Accommodatie: Hedgerow House - Standard Room (LO)

Vrije dag Salt Spring Island

Je hebt vandaag alle tijd om het eilandje te verkennen. WIj hebben een wijn-, kaas- en cultuurexcursie van een halve dag voor je bij de prijs inbegrepen. Er blijft genoeg tijd over om op eigen houtje het eiland te verkennen en bijvoorbeeld een kajak- of fietsexcursie te maken.

Dag 3

Vertrek vanaf Salt Spring Island

Afhankelijk van het vervolg van de reis kun je in de ochtend nog wat tijd op het eiland doorbrengen. De ferry naar Swartz Bay gaat ongeveer zeven keer per dag.

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Videobellen?

Je wilt met ons videobellen. Goed idee! Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op voor een datum en tijdstip.