Liever uw plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 03 8080 258 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen u tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

Askja Reizen hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Praktische reisinformatie

Rockies Trail

Terug

Vertrek en aankomst
Je ontmoet de reisleider in Canada en moet dus zelf inchecken op Schiphol (zie de monitoren op Schiphol voor vertrekhal en balierijnummer). Vanwege de verscherpte veiligheidsmaatregelen raden we je aan om 4 uur voor vertrek van het vliegtuig op Schiphol aanwezig te zijn. De vluchttijden vind je op je vliegticket en in het vluchtschema dat je (ongeveer 10 dagen voor vertrek) bij de reisbescheiden ontvangt. Bij aankomst in Canada moet je op de eerste luchthaven waar je het land binnenkomt door de immigratie en de douane. De bagage neem je mee en lever je eventueel achter de douane weer af als je op dezelfde dag een aansluitende binnenlandse vlucht naar je eindbestemming hebt.

Vervoer
Tijdens deze reis wordt gebruikgemaakt van een comfortabele touringcar. De stoelen zijn individueel verstelbaar en de bus is uitgerust met airconditioning. Je koffers of reistassen gaan onder in de bus en boven je stoel is een opberg vak voor een kleine tas of dag rugzak. De bus blijft de hele reis bij de groep. De transfers van en naar de luchthavens zijn niet inbegrepen in de reissom.

Overnachtingen en maaltijden
Je overnacht in middenklasse hotels. Op alle locaties is ontbijt inbegrepen. De andere maaltijden kun je nuttigen in de hotels of omliggende restaurants.
Natuurlijk is het ook mogelijk om wat te eten te halen bij een supermarkt. In de meeste hotels is gelegenheid om op je kamer koffie of thee te zetten. Wanneer we in de stad of onderweg in een restaurant eten, kun je de volgende richtlijnen aanhouden: ontbijt CAD 15, lunch CAD 15 en diner ongeveer CAD 25 tot CAD 35 (drank niet meegerekend). Daar bovenop komt nog lokale belasting en in een restaurant is een fooi van 10-15% gebruikelijk.

De reisleiding
De Engelssprekende reisleiding brengt je op enthousiaste en vakkundige wijze naar de mooiste plekjes, vertelt je over de boeiende geschiedenis van Canada en besteedt aandacht aan de vele natuurverschijnselen en landschappen die we op onze reis tegenkomen. In Canada verwachten gidsen en reisleiders een fooi van CAD 3-5 per dag. Dit is trouwens helemaal vrijblijvend en afhankelijk van de service van de gids.

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Videobellen?

Je wilt met ons videobellen. Goed idee! Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op voor een datum en tijdstip.