Liever uw plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 03 8080 258 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen u tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

Askja Reizen hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

4-daags verblijf in het luxe Sonora Resort

  • • Luxe verblijf
  • • Inclusief alle maaltijden en drankjes
  • • Inclusief watertaxi , watervliegtuig of helikopter
Duur 4 Dagen

Soort Meerdaagse excursies

Prijs (vanaf) € 2.180

Vanuit Vancouver of Campbell River

Het Sonora Resort ligt op het prachtige Sonora Island. Dit is een van de Discovery Islands voor de westkust van Britisch Columbia. Het Sonora Resort is alleen bereikbaar per watervliegtuig, helikopter of watertaxi. Je gaat dus echt naar een pareltje midden in de natuur.

Wanneer je op zoek bent naar een luxe verblijf, dan zit je bij het Sonara Resort op de goede plek. Het restaurant met prachtig uitzicht over het water biedt de ultieme dining experience tijdens je verblijf. De heerlijke gerechten worden gemaakt van lokale seizoensproducten en de bijpassende wijnkaart telt wel 400 soorten lokale en internationale wijnen. Op het terrein is een overdekte tennisbaan, een bioscoop, een spelletjesruimte, een buiten zwembad en een 9 hole golfbaan. Ook kan je voor je ontspanning een afspraak boeken voor een spa behandeling. De kamer is van alle gemakken voorzien. Zo zit de minibar vol met drinken en lekkers, wat je kosteloos mag nuttigen tijdens je verblijf.

Tegen betaling kun je ook een kleinschalige excursie ondernemen, zoals een grizzly bear tour of een begeleide eco-wandeling. Mocht je op eigen gelegenheid iets willen ondernemen, dan kun je één van de mooie wandelroutes over het eiland lopen of gaan mountainbiken.

Meer lezen over het Sonora Resort? In één van onze blogs delen we onze persoonlijke ervaring. Klik hier!

Lees meer over deze reis Wat is inbegrepen?

Dagprogramma

Dag 1 - Aankomst Sonora Resort vanuit Campbell River of Vancouver: Vanuit Vancouver of Campbell River ga je vandaag naar het Sonora Resort. Wanneer je vanuit Vancouver vertrekt, ga je per watervliegtuig/helikopter en wanneer je vanuit Campbell River vertrekt, laat je de auto achter aan de haven en ga je per boot in ongeveer 1,5 uur naar het resort. Geniet onderweg van het mooie uitzicht over de Discovery Islands. En houd je ogen open voor walvissen en dolfijnen. Bij aankomst in het resort wordt je welkom geheten met een glaasje bubbels in het prachtige hoofdgebouw en worden de koffers naar je kamer gebracht. Er wordt uitleg gegeven over de optionele excursies en faciliteiten op het eiland en in de avond geniet je van een heerlijk diner met het uitzicht over de prachtige baai.
Dag 2 - Vrije dag Sonora Resort: Vanochtend na het ontbijt heb je optioneel en tegen betaling de mogelijkheid tot het ondernemen van een excursie. Je kunt met een boottocht gaan (zalm)vissen, de baai en omgeving gaan verkennen, een eco-adventure of grizzly bear tour doen. Of ga te voet mee met een begeleide eco-wandeling over het eiland. Ook is het mogelijk per helikopter een aantal excursies te doen, waaronder het bekijken van de gletsjers of kanoën op een helder blauw gletsjermeer.
Dag 3 - Vrije dag Sonora Resort: Je hebt vandaag nog de mogelijkheid een excursie te ondernemen, maar je kunt ook op eigen houtje een activiteit gaan ondernemen. Er lopen een aantal mooie wandelroutes over het eiland, waaronder de Waterfront Trail waarbij je prachtig langs het water wandelt. Wanneer je uitkijkt over het water zie je de zeehonden en zeeleeuwen liggen en in het water kun je ook zeesterren waarnemen. Bij het resort is het ook mogelijk mountainbikes kosteloos te lenen om op deze manier het eiland te verkennen. 
Dag 4 - Naar de volgende bestemming in Canada: Je laat de prachtige Sonora Resort achter je en gaat op weg naar een ander hoogtepunt in je reis door Canada. Per watertaxi ga je terug naar Campbell River of per helikopter/watervliegtuig ga je terug naar Vancouver.

Liever echt maatwerk? Of vragen over deze reis?

Ben u helemaal óm en wilt u meteen deze reis aanvragen? Gebruik dan onderstaande opties om uw variant te selecteren en klik op 'Aanvragen'. U kunt ook nog extra wensen doorgeven. Ben u toch op zoek naar 100% maatwerk (bijvoorbeeld op basis van deze reis)? Vraag dan een maatwerk offerte aan en we nemen vliegensvlug contact met u op.

Maatwerk offerte 03 8080 258
Om resultaten te zien, vul alle vier onderstaande filters in

Vol
Gegarandeerde vertrekdatum
Nog een paar plaatsen beschikbaar
Nog genoeg plaatsen beschikbaar

Hebt u vragen over deze reis?

Onze reisexperts kennen íedere uithoek van hun bestemming. Nou ja, bijna dan. Neem contact met ons op en we helpen u graag.

Ik wil bellen Mail ons

Een ogenblik geduld alstublieft. De prijzen worden geladen.

Overige info

Vervoer:
Het Senora resort is bereikbaar per;
- watervliegtuig, 50 minuten durende vlucht vanaf Vancouver met vertrek om 15:uur op zondag, dinsdag, donderdag en vrijdag. De retourvlucht is om 16:uur op dezelfde dagen.
- watertaxi, 60-90 minuten durende boottocht vanaf Campbell River met vertrek dagelijks om 15:00 uur. De retourtaxi is dagelijks om 13:00uur. 
- helikopter, 50 minuten durende vlucht vanaf Vancouver met vertrek om 15:uur op zondag, dinsdag, donderdag en vrijdag. De retourvlucht is om 16:uur op dezelfde dagen.

Outdoor activiteiten:
Optioneel kun je outdoor activiteiten toevoegen aan het verblijf:
- zalmvissen met gids (4uur) à CAD 610,- per persoon
- kajakken met gids (4uur) à CAD 620,- per persoon (let op: minimum van twee deelnemers benodigd)
- grizzly tour met gids (5uur) à CAD 740,- per persoon
Bovengenoemde prijzen zijn inclusief lokale belasting.

Wat is inbegrepen?

Inbegrepen:
• vervoer naar en van het Sonora Resort (vanuit Campbell River per watertaxi en vanuit Vancouver per watervliegtuig of helikopter)
• drie overnachtingen in het Sonora Resort in een Gold Room
• alle maaltijden en drankjes gedurende het verblijf
• toegang tot alle faciliteiten op het resort (waaronder het zwembad, wellnesscenter, tennisveld en film theater)
• lokale belastingen

Niet inbegrepen:
• optionele outdoor activiteiten
• fooien (+/- CAD 45 per dag, per persoon)

Wil je deze reis aanvragen?

Bel ons of bezoek deze pagina op tablet (houd hem dan horizontaal) of desktop computer om het aanvragen af te ronden.

03 8080 258

Liever je wensen per mail doorgeven?

Dat kan. Laat ons je wensen weten en we gaan voor je aan de slag.

Mailen

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Videobellen?

Je wilt met ons videobellen. Goed idee! Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op voor een datum en tijdstip.