Liever uw plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 03 8080 258 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen u tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

Askja Reizen hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Jouw bewaarde reizen

Trips

Dagprogramma 4 Dagen

4-daags verblijf in het luxe Sonora Resort

Terug Bekijk samenvatting

Het Sonora Resort ligt op het prachtige Sonora Island. Dit is een van de Discovery Islands voor de westkust van Britisch Columbia. Het Sonora Resort is alleen bereikbaar per watervliegtuig, helikopter of watertaxi. Je gaat dus echt naar een pareltje midden in de natuur.

Aankomst Sonora Resort vanuit Campbell River of Vancouver

Vanuit Vancouver of Campbell River ga je vandaag naar het Sonora Resort. Wanneer je vanuit Vancouver vertrekt, ga je per watervliegtuig/helikopter en wanneer je vanuit Campbell River vertrekt, laat je de auto achter aan de haven en ga je per boot in ongeveer 1,5 uur naar het resort. Geniet onderweg van het mooie uitzicht over de Discovery Islands. En houd je ogen open voor walvissen en dolfijnen.

Bij aankomst in het resort wordt je welkom geheten met een glaasje bubbels in het prachtige hoofdgebouw en worden de koffers naar je kamer gebracht. Er wordt uitleg gegeven over de optionele excursies en faciliteiten op het eiland en in de avond geniet je van een heerlijk diner met het uitzicht over de prachtige baai.

Vrije dag Sonora Resort

Vanochtend na het ontbijt heb je optioneel en tegen betaling de mogelijkheid tot het ondernemen van een excursie. Je kunt met een boottocht gaan (zalm)vissen, de baai en omgeving gaan verkennen, een eco-adventure of grizzly bear tour doen. Of ga te voet mee met een begeleide eco-wandeling over het eiland. Ook is het mogelijk per helikopter een aantal excursies te doen, waaronder het bekijken van de gletsjers of kanoën op een helder blauw gletsjermeer.

Vrije dag Sonora Resort

Je hebt vandaag nog de mogelijkheid een excursie te ondernemen, maar je kunt ook op eigen houtje een activiteit gaan ondernemen. Er lopen een aantal mooie wandelroutes over het eiland, waaronder de Waterfront Trail waarbij je prachtig langs het water wandelt. Wanneer je uitkijkt over het water zie je de zeehonden en zeeleeuwen liggen en in het water kun je ook zeesterren waarnemen. Bij het resort is het ook mogelijk mountainbikes kosteloos te lenen om op deze manier het eiland te verkennen. 

Dag 4

Naar de volgende bestemming in Canada

Je laat de prachtige Sonora Resort achter je en gaat op weg naar een ander hoogtepunt in je reis door Canada. Per watertaxi ga je terug naar Campbell River of per helikopter/watervliegtuig ga je terug naar Vancouver.

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Videobellen?

Je wilt met ons videobellen. Goed idee! Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op voor een datum en tijdstip.